Çok üzülüyorum

ayseb81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2018
9
3
1
44
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Çok üzülüp kimseye tepki veremediğim bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.Son zamanlarda kafama çok kafa takıyorum bunu.
Ben kpss'yi kazanamadım ve bir devlet kurumunda taşeron işçi olarak işe başladım.
iş yerinde beraber çalıştığım insanlarla aynı mezuniyet derecesine sahibim ve onlardan çok daha fazla iş yapıyorum.hiç boş vaktim yok tek farkımız benim imza yetkim yok.
Gelelim konumuza, bu insanların her fırsatta aşağılıyor olmaları beni çok üzüyor.dilleri ve hareketleri ile bu tavırlarını belli ettikçe gerçekten kalbim çok kırılıyor.
çoğu İştenn de bi haber akşama kadar yoğun olmayan bi şekilde rahat bi şekilde çalışıyorlar.bişey olduğu zaman bana soruyolar.Sonrada ezikliyolar kısaca durum bu.
tek farkımız benim kpss denen illet sınavdan geçememiş olmam.çok denedim ama matematik yüzünden başaramadım.şimdide yaş geçti.tam iş buldum diye sevinirken.kalbim çok kırılıyor hergün.Lütfen bişiler diyin

Benim eşim 40 yaşında atandı. Nasip kısmet tekrar çalışın,sansinizi bir daha deneyin.

Tekrar tekrar deneyin
Ayrıca takmayın nolurr ya onların terbiyeiszliği bu
doğru söylüyorsun aslında atanmakta değil mesele. ben olmasam başkasına yapacaklar.ya da benim gibi çeşitli alanlarda bu duruma düşen insanlar vardır illaki. ego tatminleri kalp kırıyor.dediğim gibi ben şükrederken onlar böyle üzerime gelince kırılıyorum.bütün gün bugün ne laf duycam diye geriliyorum artık ondan heralde

Bazen sizde laf sokun kadrolusunuz siz bilmiyor musunuz falan diye

Kırılmayın işinize bakın boşverin sizi eziklemeye çalışanlar sizin bilginize muhtaç siz değerlisinz :)

Boyle insanlar icin uzulmeye degmez.
Onlar ayseb81 uzuluyor onu kirmayalim diyerek dusunumuyorlarsa siz de takmayin.
Allah yardimciniz olsun.

Maalesef kadrolu sozlesmeliye eziyet eder gibi bir durum var çoğu zaman.. ben de yaşadım.. boş vereceksiniz yapacak tek şey bu..

canım inan her yerde var bu aşağılama çalışmaları.. çaktırmadan yermeler laf sokmalar.. bunun işçi memur farkı yok bence.. insan olmayan herkes yapıyor bunu.. ben akademisyenim herkes birbirine kahkahalar atıp laf sokar. ufak tefek cinayetler var ya ordaki kadınlar gibiyiz.. kibarca günaydın hocamlar günaydın tatlimlar.. sonra laf arası laf sokmalar... kapılar kapanınca dedikodular.. huzursuzluk her yerde maalesef..kendinizi lütfen memur olamadim diye uzmeyin.. lütfen.. kendi degerinizi kendiniz görün.. evet cok çalışıp daha az kazanmak üzücü fakat belki bir hırs gelir tekrar sinava girersiniz...

Taşeronlar kadroya geçiyor. Başvuru yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…