39Yaş geçti derken? Kaç yaşındasınız?
doğru söylüyorsunTekrar tekrar deneyin
Ayrıca takmayın nolurr ya onların terbiyeiszliği bu
evet bunu diyorum.''Siz bilmiyosanız ben nerden bileyim' diyorum.ısrarla senin bilmediğin mi var''diye diretiyolarBazen sizde laf sokun kadrolusunuz siz bilmiyor musunuz falan diye
saolasın.değmez biliyorum ama süreklilik arz edinceBoyle insanlar icin uzulmeye degmez.
Onlar ayseb81 uzuluyor onu kirmayalim diyerek dusunumuyorlarsa siz de takmayin.
Allah yardimciniz olsun.
saolasın.değmez biliyorum ama süreklilik arz edince
hemde ne ego tatmini.Anliyorum bunu ben de yasadim ve zamanla takmiyorsunuz artik
Zaten herkes uyarmak icin degil resmen ego tatmini icin soyluyorlar bunu dusunun
haklısın bende fazla takıyorum galibaMaalesef kadrolu sozlesmeliye eziyet eder gibi bir durum var çoğu zaman.. ben de yaşadım.. boş vereceksiniz yapacak tek şey bu..
hoşgelinmerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum nasılsınız
Taşeronlar kadroya geçiyor. Başvuru yaptınız mı?Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Çok üzülüp kimseye tepki veremediğim bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.Son zamanlarda kafama çok kafa takıyorum bunu.
Ben kpss'yi kazanamadım ve bir devlet kurumunda taşeron işçi olarak işe başladım.
iş yerinde beraber çalıştığım insanlarla aynı mezuniyet derecesine sahibim ve onlardan çok daha fazla iş yapıyorum.hiç boş vaktim yok tek farkımız benim imza yetkim yok.
Gelelim konumuza, bu insanların her fırsatta aşağılıyor olmaları beni çok üzüyor.dilleri ve hareketleri ile bu tavırlarını belli ettikçe gerçekten kalbim çok kırılıyor.
çoğu İştenn de bi haber akşama kadar yoğun olmayan bi şekilde rahat bi şekilde çalışıyorlar.bişey olduğu zaman bana soruyolar.Sonrada ezikliyolar kısaca durum bu.
tek farkımız benim kpss denen illet sınavdan geçememiş olmam.çok denedim ama matematik yüzünden başaramadım.şimdide yaş geçti.tam iş buldum diye sevinirken.kalbim çok kırılıyor hergün.Lütfen bişiler diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?