Senin için baktım da 4 hafta 3 günlükken betam 1860 çıkmış sanırım seninki düşük çıkmış o zaman.Ama geç döllenme de olabilir sıkma canını daha küçüksünBugün tam 6 haftalık hamileyim.Fakat gelin görünki Beta Hcg değerim 950. Doktor ultrasonda bebek göremedi. Kese görünüyor ama bebek yok dedi. 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Doktor beta hcg değerin düşük falan da demedi. Bbebek daha çok küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. Fakat bugün sağlık ocağına gittim ebe bu değer düşük boş gebelik olabilir dedi. Sonuçları bugün öğleden sonra konuşuruz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok üzülüyorum. 23 yaşımdayım ve eşim ve ben çok mutlu olmuştuk.Şimdi ya sonuç kötü çıkar da bebeğim gelişmemişse diye çok korkuyorum.
Teşekkür ederim. Evet ilk bebeğimizdi.Geç döllenme olmuş olabilir. 6hafta için değer biraz düşük ama bekleyin. Henüz yaşınızda küçük ilk bebek sanirim. Hayırlısı olsun sizin için
Yazınızı bir nebze de olsa içimi rahatlattı. Teşekkür ederimumarım geç döllenmedir.değilse bile kendini üzme.bende boş gebelik yaşadım 3 ay sonrasında ise oğluma hamile kaldım
Gerçekten miBenim 7+0 da göründü canım bebek, bence hemen bozma moralini
Her iki güne bir artması gereken beta Hcg benim iki gün önce de 950 çıkmıştı bugün yine 950.Bugün tam 6 haftalık hamileyim.Fakat gelin görünki Beta Hcg değerim 950. Doktor ultrasonda bebek göremedi. Kese görünüyor ama bebek yok dedi. 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Doktor beta hcg değerin düşük falan da demedi. Bbebek daha çok küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. Fakat bugün sağlık ocağına gittim ebe bu değer düşük boş gebelik olabilir dedi. Sonuçları bugün öğleden sonra konuşuruz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok üzülüyorum. 23 yaşımdayım ve eşim ve ben çok mutlu olmuştuk.Şimdi ya sonuç kötü çıkar da bebeğim gelişmemişse diye çok korkuyorum.
Lütfen en kötüsü demeyin. Hayırlısı olsun, daha yaşınız genç sagliklisiniz. Kimyasal gebelik olabilir, boş gebelik olabilir. Hayırlısı diyin. Artis olmaması biraz kötü olmus. Doktora gidin, eğer beklediğiniz gibi çıkmazsa bile önümüzde bir ömür varHer iki güne bir artması gereken beta Hcg benim iki gün önce de 950 çıkmıştı bugün yine 950.
Kendimi en kötüsüne hazırlarken yine de bir nebze de olsa hala umudum var. Yarın önerilerinize uyarak başka bir doktora daha görüneceğim. Hayırlısı olsun.
Insallah cnm icini ferah tutGerçekten mi
İnşallah benim de öyle olur.
Ama bana ebe bir hafta boyunca 1200 olup sonra 4 gün boyunca 950 olmasının sağlıklı olmadığını söyledi. Yarın doktora gideceğim. İnşallah iyi olur.Canım belki de geç döllenme olmustur belli olmaz hemen üzülme. Ayrıca değerle ne ilgisi var ki benim 5. Haftada 2600 dü ve o boş gebelikti. Sonraki hamileliklerimde 1000 e düşmüştü ve doğurdum gayet. Yani boş gebelıgın o değerle alakası yok sen 2 gün gecınce tekrar yaptır testi bakalım değer 2 katına çıkmış mı önemli olan o.
Aa bir dakka değerin düştü mu senin? Değer düşmez canım 2 günde 1 2 katına çıkması gerek. Canım anladığım kadarıyla ilk hamileliğin lütfen stres yapma. Aksi bir durum dahi olsa gene hamile kalır anne baba olursunuz. Gene sükredelim ki en azından hamile kalabiliyoruz . Ben kendimi öyle teselli etmiştim. Çünkü yıllarca anne baba olmak için uğraşan insanlar varAma bana ebe bir hafta boyunca 1200 olup sonra 4 gün boyunca 950 olmasının sağlıklı olmadığını söyledi. Yarın doktora gideceğim. İnşallah iyi olur.
Evet değerim iki hafta iyiyken bu hafta düştü. Bu da boş gebelik belirtisi oluyor. Çünkü kese var ama bebek görünmedi. Kimyasal gebelikte kese oluşmaz. Ayrıca hafif kanlı lekelenmem var. Bir kaç saat sonra doktora gideceğim.Aa bir dakka değerin düştü mu senin? Değer düşmez canım 2 günde 1 2 katına çıkması gerek. Canım anladığım kadarıyla ilk hamileliğin lütfen stres yapma. Aksi bir durum dahi olsa gene hamile kalır anne baba olursunuz. Gene sükredelim ki en azından hamile kalabiliyoruz . Ben kendimi öyle teselli etmiştim. Çünkü yıllarca anne baba olmak için uğraşan insanlar var
Şu an hastaneden yazıyorum doktor Beta HCG hormonunun 950 olmasının çok büyük bir sorun olmadığını söyledi Geç döllenme olabilirmiş Bu yüzden bir hafta daha beklenmesi gerektiğini söyledi önemli kesenin oluşması ymış 1 hafta sonra da bebek oluşursa sadece düşük riskim olurmuş 1 hafta sonra bebek ultrasonda görünmezse boş gebelik miş Belki benim gibi bu sorunu yaşayan şu an yaşıyor olan birileri varsa hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuşBugün tam 6 haftalık hamileyim.Fakat gelin görünki Beta Hcg değerim 950. Doktor ultrasonda bebek göremedi. Kese görünüyor ama bebek yok dedi. 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.Doktor beta hcg değerin düşük falan da demedi. Bbebek daha çok küçük olduğu için görünmeyebilir dedi. Fakat bugün sağlık ocağına gittim ebe bu değer düşük boş gebelik olabilir dedi. Sonuçları bugün öğleden sonra konuşuruz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?