• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzülüyorum

dreamandlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
116
5
96
Ankara
kızlar birden bire göğüslerim küçülmeye başladı zayıflamadım da neden böyle sündüler ya anlayamadım bi taktiği olan varsa söylesın nasıl eskı haline getiricem :( önceden 75 giyerdm şimdi 70 oldu resmen!!

kızlar birden bire göğüslerim küçülmeye başladı zayıflamadım da neden böyle sündüler ya anlayamadım bi taktiği olan varsa söylesın nasıl eskı haline getiricem :( önceden 75 giyerdm şimdi 70 oldu resmen!!

70 75 sırt ölçüsü deil mi? göğüs ne alaka?

zayıflamadan nasıl küçülür göğüs anlamadım ama doğal yöntemler var bi deneyin, eğer estetik düşünmüyorsanız.
kk da öle bir bölüm var, oraya bi göz atın isterseniz.
hatta biri bloğunda yazmış, bişi çayı içmişte 2 beden büyümüş, çok itibar etmiyorum ama denenebilir

zayıflamadan nasıl küçülür göğüs anlamadım ama doğal yöntemler var bi deneyin, eğer estetik düşünmüyorsanız.
kk da öle bir bölüm var, oraya bi göz atın isterseniz.
hatta biri bloğunda yazmış, bişi çayı içmişte 2 beden büyümüş, çok itibar etmiyorum ama denenebilir

ben de anlamadım ve üzüldüm birden böyle saldılar kendilerini. çok tuhaf ya,doğal yöntemlere de bakıcam bakalım uffff :43:

sitede yeni bir üye. :( ve ne yazıkki acemilikle yükleyeyim derken herkeze açık paylaşmış. ve ne yazıkki ahlak bekçileri üşüşüp yerden yere vurmuşlar.
24 saatlik bir operasyondan sonra bilgilendirme için koymuş. hepimiz paylaşıyoruz bende paylaştım.

Konu sahibi.. Zayıfladıysan küçülme olabilir gibime geldi. ama istersen bi doktora görün.

benim yorumumdan sonra gitti sanırım uğursuzluk bende :51::51:

kızcağızı bizzat tanırım. hastanede ziyaretinede gittim. bilerek yapılmış bişey değildi. İşte anlamadan bilmeden yorum yapılınca.. Gerçekten çok ağır ve saçma sapan yorumlar vardı. :( olayı vajinaya getiren bile gördüm. hadsizlik .. neyse kaldırdı albümünü.
Gerçekten çok üzüldüm.

Konu sahibi kusura bakma burdan yazdık ama.
benim kızkardeşiminde kilo verdikten sonra 2 beden küçüldü. o yüzden kiloya bağladım ben.

kızcağızı bizzat tanırım. hastanede ziyaretinede gittim. bilerek yapılmış bişey değildi. İşte anlamadan bilmeden yorum yapılınca.. Gerçekten çok ağır ve saçma sapan yorumlar vardı. :( olayı vajinaya getiren bile gördüm. hadsizlik .. neyse kaldırdı albümünü.
Gerçekten çok üzüldüm.

Konu sahibi kusura bakma burdan yazdık ama.
benim kızkardeşiminde kilo verdikten sonra 2 beden küçüldü. o yüzden kiloya bağladım ben.

hayır yani bir de sadece göğüslerini koymuş. burada ne fotolar koyan insanlar var, ben hayret ediyorum. altına yorumlar o derece..:ssz:
çıplaklık seksilik demek değildir ki.. daha seksi fotoğraf koyanlar var
kız bilemediğinden albümü açık paylaşmıi, kk üyeleri de bilemediğinden öle yorumlar yapmışlardır. kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum sadece bilgisizlik..

zaten o albüm; göğüs büyütme, küçültme, dikleştirme gibi konularda yardımcı olmak amacıyla konulmuş bir albümdü.
yani sadece bu konuyla ilgilenenlere yardımcı olmak amacıylaydı:34:.. yanlışlıkla herkese açık paylaşmış. :1:

o sebeple açıldığını bende biliyorum.bizim demek istediğimiz gizli bir sürü erkek üye var....fotoyu alıp kullanabiliyorlar..sitenin kurcusuda erkek yani...sadece buydu aslında...daha öncesinden estetik olup cinsel organını bile paylaşan olmuş düşün yani....sıkıntı estetikle vs. değil yani....hemcinsimizin dışardan bazı şeylere mağruz kalmaması...geyik kısmıda direk üye üzerinden gitmedi zaten

Son düzenleme:
Back
X