• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzülüyorum :(

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
arkadaşlar
canım sıkkın buraya yazarsam ne olacak bilmiyorum
bi konum var eltimin kızı
hastanade tadavi görüyor
neyse o çocuğun durumu ayrı
birde evde 3 çocuk
4 yaşnda olan hastalanmış oda hastanede 40 derece ateşle zor tutuyorum kendimi :KK43:
e anne yok başında normal
burda kalacaklardı aslında 4 yaşındaki ve 17 aylık olan
bana ücrt.öğretmenlik çıkınca olmadı
kvaldem var çok rahatlıkla gidip kalabilir yanlarında
hatta diyorum gel buraya burda bak soba vb.sorunun yok
evde koca oğlan var 24 yaşında o ne olurmuş:KK34:
aslında 4 yaşındakine bakarız rahat öğleye kadar evdeyim öğleden sonrada eşim idare eder
ama 17 aylık olanı evde bırakamaz görev yerine götüremez :KK43:
birde kardeşi olmadanda durmak istemiyor
kışta geldi
hastanede yatan tedavi gören çocuğamı üzülürsün evde kalan yavrucaklaramı:KK42:

İnsanın başı sıkıştığında çocuğunu bırakacak bir yerinin olmamasını iyi biliyorum. Hele akraba dediğiniz insanlardan destek görmemek daha da acı... Eşiniz kayınvalidenizi ikna etsin, anlayamıyorum nasıl gitmez...
dimi normalde pervane olması gerekirken :(
kaç kez konuştuk
fayda vermiyor :(

ben anlamdim olayi, kv ne istiyor bebek tek basinami kalacakmis
goturun evine baksin , yada kayininda size gelsin
24 yasindaki annesiz duramiyorda 17 aylik bebek nasil duracak, ALLah vijdan versin kaynanana :(
çocugada geçmis olsun, ALLha acil sifalar versin insallah

ben anlamdim olayi, kv ne istiyor bebek tek basinami kalacakmis
goturun evine baksin , yada kayininda size gelsin
24 yasindaki annesiz duramiyorda 17 aylik bebek nasil duracak, ALLah vijdan versin kaynanana :KK43:
çocugada geçmis olsun, ALLha acil sifalar versin insallah
kvaldelerin evi nası anlatsam pek uygun değil
baba çalışıyor artı kalaorifer yakıyor akşamları ek gelir olsun diye
13-4-yaş

17 aylık
okuldan elince 13 yaşındaki bakıyor
ama daha o çocuk nası baksın
eşime dicem getirsin çocukları cami vakitleride bi komşuma falan deriz ne bileyim bi şeyler yapmak lazım
içim parçalanıyor

ben geceleri ve öğleye kadar bakarım
eşimde cami vakitleri dışında ilgilenir öğleden sonraları
4 yaşındakini götürür ama ya öbürü :KK43:
Küçük çocuk zor benim oğlum 2 yaşında sadece ben uyutabiliyorum geceleri kayınvaliden çok merhametsiz kusura bakma

elti tek kardeş
:( gerçekten çok uzuldum
keske elimden bisey gelse, komsunuz olsma yakin olsam inan elimden geleni yapardim
bakici olayi zorlar galiba demi, kemoterapi zaten zorluyodur aileyi :(
Allah babaanneye vijdan versin insanin içi gider , 13 yasindaki bi çocuk 17 aylik bebege bakamazki :(

alabilirseniz alın arada komşularınıza falan gözkulak oluverin dersiniz sevaptır ben ile çok üzüldüm.hastanede tadavi görenede acil şifalar versin rabbim kv yede biraz vicdan

Alin getirin yavruları küçüğü de bir kaç saatlik birakiirsiniz kayinvalidenize sormayin bile calin kapisini boyle boyle diye verin.Aksam yine alirsiniz yaniniza..

Ya çok zor durum ya o kadin varya omur boyu unutmaz bunlari.. Düşene bir tekme hesabi ayni Allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin

Hastalığı ne. Şerfsz akrabalar örneğiymis akrabalarda... vijdanszlar.. siz ayarlayn bi seyler bunlar unutulmaz ya.. allh sifaversn

Back
X