Çok uzun, baya uzun.. Lütfen yardımcı olun, onu çok seviyorum :(

Bence bir süre sessiz kalman çok daha iyi olur...
Defalara ayrılan ve barışan bir çift olarak umut vaad ediyorsunuz yani..
Bu arada bu hikaye tam olarak ben ve eşimi anlatıyor,okurken gülümsedim..
Umudunu yitirme sadece sessiz kal...

Öncelikle okuduğunuz için çok teşekkür ederim, bi cevap alabilmek beni çok mutlu etti :1rolleyes:
Zaten oldukça sessiz kalıyorum ancak çok mutsuzum.. Daha önce bi çok kez böyle oldu ama bu sefer nedense sonmuş gibime geliyor ve çok korkuyorum. Öte yandan facebookta sürekli bekle beni, sakın unutma, gel vefası eksik yarim vs vs garip garip şeyler paylaşıyor ve beni biraz daha mahvediyor. Ama sessizliğimi bozmuyorum ve özellikle üzerime alınmamaya çalışıyorum.
Bu arada sizin adınıza çok sevindim bi yandan da üzüldüm tabi ama sonu mutlu bitmiş en azından, sonsuz mutluluklar diliyorum :)

Canım sıkılmadan okudum yazını sonuna kadar ama daha yaşın küçük ve önünde seni bekleyen bir gelecek var en basiti üniversite gibi.. Şuan barışsanız bile sende de değişiklikler olacak internetten yaşadığın aşk, sevgi bi noktadan sonra sana yetersiz gelecek çünkü birbirini hiç görmeden sevgili olunabildiğine inanmayan biriyim ben. (Kokusunu hiç duymadan, elini tutup o heyecanı hissetmeden.. ) Zamana bırak herşeyi, üstüne gitme. Anladığım kadarıyla snein ona ilgini gördüğü anda değişmiş biranda.. Bence mantığını devreye sok ve gerçekte ne hissettiğini bulyerimseniben

canım hikayeni sonuna kadar okudum yorulmadım desem yalan olur:)
neyse şu an sessiz durduğun gibi devam et bende senin gibiyim
netten tanıştım bizde evlilik hayalleri kurduk ama şimdi ayrıyız bazı durumlardan dolayı
neyse seni çok iyi anlıyorm illa aşk ona dokunmak yanında olmak değil
ayrı şehirde olsanız bile iki yürek bir olup aynı şey için çarpmaktır.
en önemlisi de yanında olduğunu hissetmen ve hissettirebilmektir bunları yaşadım biliyorum...
sen şimdi hiç bir şey yapmadan sabret şu an ikimizde aynı durumu yaşıyoruz
benimkide ki artık benim değil msnde ne o beni sildi ne de ben onu silebdilbim
slow müzikler dinliyor ama üstüme alınmıyorum.kız resmi koyuyor hiç oralı olmuyorum..

kendini çok güzel ifade etmişsin. yaşın çok genç gerçekten ama çok olgun düşüncelerin var, çocukça gelmedi bana hiç. bana kalırsa sorununuzun asıl kaynağı görüşmemiş olmanız. geri döner yakında zaten :)

Öncelikle sıkılmadan okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)
Üniversitede aynı şehirde olabilseydik böyle olmayacaktı belki beni en çok üzen de bu oluyor ama onun da okulu bu sene bitiyor ve muhtmelen hemen askere gider.. Pek umudum da kalmıyor günler geçtikçe ama yine de bekliyorum fakat tek fark artık uğraşmıyor oluşum.. Zaman gösterecek gibi görünüyor ne yazık ki.
Tekrar çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Beni anlayabilen biri daha :1rolleyes:
Ne tamamen silebiliyorum ne de birlikte olabileceğimize inanıyorum.. Beni en çok hayata ve ona bağlayan hayallerden bile korkuyorum artık, hayal kurmaktan.. Hiç olmadığım kadar sessizim ve artık kendini dinlesin, ne yapıcaksa yapsın diye bekliyorum. Bekleyişim de elbet birgün sona erecek ama en azından kendiliğinden olacak diye umuyorum mafoldumben
Neyse ki romantik paylaşımlardan başka bişey yapmıyor, kız resmi koysaydı herhalde bir anlığına bile olsa kendimi baya kötü hissederdim. Yine de hiçbirini üzerimize alınmayıp sessiz kalmaya devam edelim, umarım sen de mutlu olursun, aranız düzelir hep mutlu olursunuz :1hug:

Çok teşekkür ederim :kedi:
Bence de asıl kaynak görüşememiş olmamız, en azından bir kere bile olsa görüşebilseydik bu kadar kolay olmazdı ayrılmak, tartışmak, uzun süren küslükler.. Ama bu ne yazık ki üzülmeme ve onu sevmeme engel olmuyor. mafoldumben
Umarım döner, çok çok teşekkür ederim tekrar opuyorumnanaktan

Canım benim çok güzel yazmışsın. Türkçeni çok beğendim. Hiç de sıkılmadım okurken. :))
Gayet akıllı, mantıklı ve olgun bir kızsın. Adımlarını sağlam atıyorsun. Tebrik ederim seni.
BnsRon gibi ben de sessiz kal demekle yetiniyorum şu an. :))
Ayrıca hiç de çocuk işi değil. İnternetten, msnden, facebooktan ne aşklar çıkıyor bilirim ben de. )
Her şey gönlünce olur umarım. :))

meraba canım... gerçekten çok uzun yazmışsın ama sonuna kadar okudum...
okudum çünkü eşimle beni gördüm sanki :1hug:
bizde bir dargın bir barışık üç yıl götürdük ve sonunda evlendik.
uzaklıktan kaynaklanıyor bütün soraunlar. ilişkiyi yüz yüze yürütmek daha kolay aslında.
bence biraz sessiz kl, ona kendini dinlemesi için zaman ver. seni tehdit ettiğini yazmışsın o canı yandığı için böyle bir şey söylemiş olabilir. erkekler bazen küçük şeylere takılıp kalıyor, zaman ver eğer küçük şeylerle sevdiğimi kaybetmek istemiyorum derse yine yeniden bir başlangıç olur ama olmuyorsa da çok ısrarcı olma.
senin için en güzeli ve en hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

resmen benim hikayem herşeyiyle hemde her harfiyle !
çok çok çok iyi anlıyorum seni
p kadar aynı ki yaşadıklarımız internette tanışmamızdan tut sonuna kadar
tek fark görüştük biz
ama görüşmez olaydık
kendini harap etmemene çok sevindim öncelikle
biz de o kadar çok ayrlıp barıştıkki
ki şu andada ayrıyız
anlıyorum seni
ne desem boş gelicek şimdi ama keşke içimizde ümit bitse tamamen
bende umudumu kaybedemiyorum hiç
değişicek diyorum hep ama olmuyo değişemiyo
bana güvenemiyo
yaşamak zor bu durumu özlemek vs.
hayırlısı olsun

canım bende kendi mi kötü hissetttim öyle kötü hissettim ki ağlıcak gibi oldum sinirden ama tuttum kendimi hiç bir şey yapmadım.sanki orda kız resmi yoktu.ama belli etsem ne olcaktı hoşuna gidicekti...ama bende buna izin vermedim.msnime sıkıcı bir gün yazdım.oda bana neden sıkcı dedi gelde konuş zaten sinirliyim kız resmini gördüm diye
neyse kendimi toparladım.ve gayet normal bir şekilde konuştum..

Kibar sözlerin için çok çok teşekkür ederim :1rolleyes:
Sessiz kalıyorum, kalıyordum ama az önce benden biraz daha koptuğunu farkettim. İkimiz için anlamı olduğuna inandığımız bir şeyi silmiş. Kendimi tutamadım uzun süredir ağlıyorum mafoldumben
Umarım her şey gönlümce olur, yoksa oldukça zor olacak.. mafoldumben

Çok teşekkür ederim okuduğunuz için ve sizin adınıza da çok sevindim, sanırım bizim sonumuz sizinki kadar güzel olamayacak. Umudumu yitiriyorum her geçen saniye.
Şimdi de insanların kendini bilmesiyle ilgili gönderme içerikli sözler yazıyor. Tekrar olmayacak galiba bu kesin sondu.. Ve ben susmaya devam edeceğim.
Umarım hepimiz için en güzeli ve en hayırlısı olur, çok çok teşekkür ederim tekrar mafoldumben

Keşke anlayamasaydın beni, senin adına çok üzüldüm.. Umarım en kısa sürede güzel günler görünür boshayallersmile
Başlarda güvenmediğine inanıp kendimi harab etmiş olsam da artık sorunun güven olduğunu düşünmüyorum.. Ya uzaklık, ya askerlik, ya yaş.. En kötüsü de belki sevmiyordur diyorum. Ama gayet bitmiş durumdayım. Kendimden utanıyorum bu halde olduğum için.
İnşallah her şey düzelir, herşey gönlümüzce olur.. Umarım sen de ben de, herkes mutlu olur :gitme:

sakın canım sakın asla peşinde koşıyıım deme ağla istediğin kadar ama onu belli etme
iki dakikada beni sinir yha şu erkek milletini bir anlayan kişi söylesin neden bu erkekler
anlaşılmazlar.birde kadınlar derler anlaşımaz yaratıklar diye
önce kendilerine baksınlar.....

Biz konuşmuyoruz bile. 2 hafta oldu bu süre içinde iki kez konuştuk. Biri o sevimsiz "uyarı" öbürü de ayrıldıktan 4 gün falan sonra beni msninden engelledin mi, hayır girmiyorum, iyi misin, hastayım... vs vs.den ibaret.
Şimdi de az önce söylediğim gibi bizim için anlamı olan iki yazıyı silmiş. Ve yerine kendini bilmekle ilgili şeyler yazmış. Bitmiş durumdayım mafoldumben

Ayrıca zamanını ayırıp benimle derdimi paylaşanlara çok çok teşekkür ediyorum, hepinize.. Sizden gelen destek, cevaplar beni o kadar mutlu etti ki cevap görünce heyecanlanıyorum inanın :1rolleyes: İyi ki varsınız, çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…