çok vicdan azabı çekiyorum

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
736
1.104
63
oğlum 13 aylık. geçen aya kadar evden homeoffice çalışıyordum ve bakıcımız bakıyordu. geçen ay haftada iki gün ofise gitmeye başladım. ama oğlumda ayrılık kaygısı çok yoğun şekilde var. bakıcının güzel ilgilendiğini düşünüyorum oyalamaya çalışıyor vs ama bakıcı kapıdan girer girmez bana yapışıyor. giderken arkamdan çok ağlıyor. bir kaç kez bakıcı oyalarken kaçtım ağlamasın diye sonra bu yanlış bir şey diye "ben şimdi çalışmaya gidiyorum sen teyzeyle burda kal, ben geleceğim" dedim. her şekilde inanılmaz ağlayarak ayrılıyoruz.

bu arada bu sadece ofise giderken değil hafta içi evdeyken de böyle olmaya başladı. ben çalışma odasına gitmek üzere salondan bakıcıya bırakıp gidiyorum diye çılgınlar gibi ağlıyor.

artık vicdanım kaldırmıyor. neyi yanlış yapıyoruz doğrusu nedir bilmiyorum. açıkcası epey yüksek maaş alıyorum o sebeple bırakamıyorum da işi. sonuçta çocuğun geleceğine yatırım yapmak lazım ülkeye güven olmuyor diye. bilmiyorum ne yapacağımı. umarım psikolojisini bozmuyorumdur.

Kaçarak evden çıkmayın öncelikle. Sürekli anlatın küçük o anlamaz demeyin çok güzel anlıyorlar. Sizin eve geri geleceğinizden emin olana kadar sabırlı olun.

O kadar iyi anlıyorum ki sizi.

Ben de olsam o şekilde vicdan yapardım,kendimi tanıyorum.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Aslında bu her bebeğin yaşadığı bir evre. Siz ofise değil tuvalete de gitseniz ağlayacak arkanızdan. Birkaç ay sürer bu ayrılık kaygısı sonra yavaş yavaş geçer.

O kadar iyi anlıyorum ki sizi.

Ben de olsam o şekilde vicdan yapardım,kendimi tanıyorum.

Allahım yardımcınız olsun inşallah.
teşekkür ederim

Aslında bu her bebeğin yaşadığı bir evre. Siz ofise değil tuvalete de gitseniz ağlayacak arkanızdan. Birkaç ay sürer bu ayrılık kaygısı sonra yavaş yavaş geçer.
gerçekten mi? bakıcı bakmayan annesinin tek büyüttüğü bebekler de ağlıyor mu annesinin arkasından :/

teşekkür ederim

gerçekten mi? bakıcı bakmayan annesinin tek büyüttüğü bebekler de ağlıyor mu annesinin arkasından :/
Tabi ki :) ablam tuvalete girdiğinde bebeği tuvaletin kapısında bağıra bağıra ağlardı çıkana kadar yanında biz olmamıza rağmen. Her bebek yaşıyor bunu ve geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…