- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Nasıl yapabilirim bunu gerçekten isterim.Yaşlar kaç? Biraz çocukça hareketler bunların hepsi.
Ama genel itibariyle çevreden kendini izole eden, insanlarla pek konuşmayan, tek başına oturmayı takılmayı tercih eden insanlar biraz yabani görünür, doğru.
Yakın arkadaşlarınızla öyle değilmişsiniz. Herkesle konuşmak zorunda değilsiniz, siz halinizden memnunsanız insanların ne dediğini umursamayın.
Ama siz de bu özelliklerinizden memnun değilseniz o zaman ufak ufak kendinizi değiştirebilirsiniz.
İnşallah yaa çocukluğumdan beri böyleydim çocukken kimseyle konuşamazdım bile ağzım kitlenirdi sanki büyüdükçe düzeldi arkadaşlık ilişkilerim de düzgün oldu liseye geçince arkadaşlıklarım böyle oldu işte ama eski sınıfımdaki kız arkadaşlarım çalışkan kendi halinde hoş kızlardı içi fitne fesat olmayan işte onlarla çok iyi konuşurum hiç tanımadıklarımla bile rahat konuşurum bana ne olursa sınıf ortamlarında oluyorergenlikten hep bunlar. büyüyünce karakterin oturur canım .
Herkesle konuşmak, arkadaş olmak zorunda zaten değilsiniz. Eğer bir şekilde bazı insanlarla arkadaşlık etmek istemiyorsanız, etmeyin.Nasıl yapabilirim bunu gerçekten isterim.
Tek takılmam arkadaşlarım var onlarla takılıyorum diğerleriyle de biraz konuşuyorum çok değil
25 yaşındayım. yabaniyim. mutluyum. sen de ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?