Merhaba,
benim bildiğim duş jellerinden kurutan yok ama en etkili yöntem kalıp hacı şakir sabun ile sabunlanman. Sabunlanırken de süreyi uzat sabun cildinde biraz kalsın kurutacaktır. Belki yağ dengesini bu şekilde bir seviyede tutmuş olursun. Benim cildim de kuru. Bir dönem bilinçsizce bilmeden kalıp sabun kullanıyordum duşta. Meğerse o daha çok kurutuyormuş. Artık hep duş jeli kullanıp ayrıca banyodan çıkınca boydan boya kremleniyorum.
kese canım bırebır benım eltimde aynı sıkıntı vardı sureklı keselen demıstı kayınvalıdem. 1 senedır duzenlı yapıyor, yemesınede dıkkat ettı bıraz artık hıcbısey yok canım...
cvb ıcın sag ol canım,hakıkaten ıse yayarmı acaba?artık keselenecem duzenlı,ben 1 gunden bır dus alıyorum onun ıcın her defasında keselenmıyorum amma bundan sonra onuda denıyıcem ,
ben tekrar uyguladıgı ozel bısey var mı dıye sorarım canım eltıme ama sanmıyorum yanı. duzenlı kese yapıyorum cekırdek cıps vs cok yerdı onları kestım demıstı. ınsallah gecer senınde canım...
sag ol canim tavsiyen icin,evet kuru cildinde bide oyle derdi var :))ah ah ))dun sabunla yikandim zaten bakalim nasil olucak )))Herhangi bir kalıp sabun olur işini görür, evet hatta arkadaşın demesi gibi kalıp sabunu koy kesenin içine masaj yapa yapa uzun uzun keselen. Keşke kuru olsaydım da deme bence:) Çünkü kuru cildin derdi daha büyük. Vücudun deli gibi çatlayıp yara oluyor. yağ dengesini indirgersin ama çatlamış deriyi geri alamazsın. Sabun ve keseyi dene. Bol su iç. Yağlı yemeği bırak. mümkünse pek yağ kullanma.
hacisakirmi yani?ya keske ama benimkide kuru olsa ya,hic olmasa nemlendirici bulmak kolay amma kurutucu bulmak zor yawMaalesef benim cildimde çok kuru, krem sürmez isem kurak topraklar gibi oluyor. Öne doğru eğilsem sırtım geriliyor ve acıyor o derece.
Kardeşimin cildide benm tam tersim çok yağlı. 1 gün duş almasa 2. gün teninin kokusu ağırlaşıyor sanki.
Beyaz kalıp sabunun etkisini göreceğine eminim.
Sebamedin bir temizleme jeli var face&body diye sırttaki sivilcelere iyi geldiğini duymuştum. :44:
ben biliyorum o urunu amma hic kullanmadim,sen kimden duydun canim?yani kullanan bi adamdanmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?