• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Sacmalamissiniz bence. Benim de bir kiz arkadasimin erkek kardesi var 19 yasinda ve daha yeni hesap acti. Pek cevresi yoktur o yuzden ben de ekledim onu, arkadas listesi cogalsin cocugun diye. Asik miyim simdi? Sacmalikk
Aşık demiyorum zaten :KK43: ama anlamsızzzz iyilik meleği olmasın ona mı kaldı o kızı açmak.
Sizin listeniz ilim bilim sanat camiasından mı oluşuyor? Sataşmak için sormuyorum sosyal medya tutumunuzu merak ettim.
ilişkim varken herhangi bir arkadaşımın abisini anlamsızca takip ettiğim bir sosyal medya hesabım yok. Kendi lise üniversite arkadaşlarım akrabalarım bunun dısında ilim sanat camiası evet. Ha önceden kalan var mıdır belki vardır ama 2 senedir sevgilimle birlikteysem 2 senedir de herhangi bir karşı cinsime (iş vs dısında) asla istek atmadım. Bana ne abi? Bana ne yani

Kızla muhabbeti samimiyeti yoksa haklısınız. 19 yaşta küçük değil ama o yaşlar merakından bildiklerini ekler rastgele.

Sakın erkek arkadaşına bu durumdan bahsetme ortak kullan veya şifre öğren… İlişkiniz nasıl bilmiyorum ama ben sevgili iken ilk senesi şifreleri biliyorduk güven önemli!
Kız çok muhabbet edici tip değil. En fazla kafede ayak üstü muhabbet oluyordur. Hesap şifresi bende var oradan farkettim zaten

Aşık demiyorum zaten :KK43: ama anlamsızzzz iyilik meleği olmasın ona mı kaldı o kızı açmak.

ilişkim varken herhangi bir arkadaşımın abisini anlamsızca takip ettiğim bir sosyal medya hesabım yok. Kendi lise üniversite arkadaşlarım akrabalarım bunun dısında ilim sanat camiası evet. Ha önceden kalan var mıdır belki vardır ama 2 senedir sevgilimle birlikteysem 2 senedir de herhangi bir karşı cinsime (iş vs dısında) asla istek atmadım. Bana ne abi? Bana ne yani
Ee belki de kiz istek atmistir o da dogal olarak ayip olmasin diye reddedememistir bu ihtimali hic dusunmuyorsunuz?

Kız çok muhabbet edici tip değil. En fazla kafede ayak üstü muhabbet oluyordur. Hesap şifresi bende var oradan farkettim zaten
Tamam sevgiline bahsetme durumu. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma. Kızın konusunu dahi açma salak çünkü erkekler hemen ışıklar yanıyor beyinlerinde AA evet neden olmasın diye düşünüyorlar sonra.

İyi de neden? Arkadaşsız mı kaldı? Kız hesabını yeni açmış öldü mü takipsizlikten?
Kimse sosyal medya hesabına birilerini arkadaşsız kaldığı için eklemiyor. Yoldan geçen herhangi birini de eklememiş tanıyıp konuştuğu bir insan bana çok normal geldi.

Evet ama olay şu kötü niyetle eklememiş olsa bile kaç yaşında insansın düzenli bir ilişkin var bir hayatın var işsizler gibi ona hiçbir şey katmayacak sanat ilim bilim vs değil direkt arkadaşının kardeşini neden ekliyorsun çok mu lazım? Ne katacak yani sana ha var ha yok.

Bence takıldığın kısım içine sinmemiş gibi geldi bana. Çok güveniyorsun söylediklerine göre ama kızı sevmiyorsun sanki. Kimse kimseye birşey kattığı için takiplemiyor ki ilişkisi olması düzenli hayatı ile ilgisi de yok zaten insan olarak tanıdığı için takip ediyor seviyor değer veriyor çevresinden biri diye yada öylesine mesela gönül koymasın diye.
Kalkıp yabancı kız değil dostunun kız kardeşi yani annesini de tanıyordur babasını da.
Kimsenin tanıdığı Leonardo Da Vinci de değil ki birşey katsın. Boşver takılma iliskine de kötü enerji bu.

Bence takıldığın kısım içine sinmemiş gibi geldi bana. Çok güveniyorsun söylediklerine göre ama kızı sevmiyorsun sanki. Kimse kimseye birşey kattığı için takiplemiyor ki ilişkisi olması düzenli hayatı ile ilgisi de yok zaten insan olarak tanıdığı için takip ediyor seviyor değer veriyor çevresinden biri diye yada öylesine mesela gönül koymasın diye.
Kalkıp yabancı kız değil dostunun kız kardeşi yani annesini de tanıyordur babasını da.
Kimsenin tanıdığı Leonardo Da Vinci de değil ki birşey katsın. Boşver takılma iliskine de kötü enerji bu.
Sanki öncesinden de kıza takık gibi duruyor arkadaş🫣

Evet ama olay şu kötü niyetle eklememiş olsa bile kaç yaşında insansın düzenli bir ilişkin var bir hayatın var işsizler gibi ona hiçbir şey katmayacak sanat ilim bilim vs değil direkt arkadaşının kardeşini neden ekliyorsun çok mu lazım? Ne katacak yani sana ha var ha yok.

Kaç yaşında düzenli ilişkisi olanlar hiç yeni arkadaş edinemez mi?
Kız değil de erkek olsaydı bu kardeş yine aynı şeyi düşünür müydünüz? Sanat sepet ilim bilim vs der miydiniz veya erkek arkadaşınızın listesinde olanların tamamı donanım olarak bir şeyler mi katıyor kendisine?

Kız değil de erkek olsaydı bu kardeş yine aynı şeyi düşünür müydünüz? Sanat sepet ilim bilim vs der miydiniz veya erkek arkadaşınızın listesinde olanların tamamı donanım olarak bir şeyler mi katıyor edi
Ben gereksiz buldum. Gönül koyulacak bir konu değil kız eklese amenna derim. Bizimki geri dönmüş ben sevmiyorum bu tarz şeyler. Sebepsiz ve gereksiz geliyor bana. Gözümde değeri düşüyor anlamsız şekilde. Hani böyle saçma sapan seylere vakti olan boş biri gibi gelmeye başlıyor

Kız değil de erkek olsaydı bu kardeş yine aynı şeyi düşünür müydünüz? Sanat sepet ilim bilim vs der miydiniz veya erkek arkadaşınızın listesinde olanların tamamı donanım olarak bir şeyler mi katıyor kendisine?
Hayır düsünmezdim niye düşüneyim? Sen alakasızca erkek arkadaşının bir kızı eklenmesinden keyif alır mısın? Ben almıyorum hem de hesabı daha yeni açmışken. Yani o kadar mı boş vaktin vardı da açar açmaz yakaladın? Benden önce eklenen tek bir kızı takipten cıkmamısımdır ama benden sonraki listesi ya erkek arkadaşları ya da evet donanım olarak bir şeyler katacak insanlardı.

Sanki öncesinden de kıza takık gibi duruyor arkadaş🫣
Yes.
Hayır hesabı bende açık. Bizimki takip ettikten sonra kız istek atmış

Bu tür FBI ajanı gibi takip çok sağlıksız guvensen bile bu güveni ispatlamaya ihtiyaç duyar gibisin. [Çok kontrolcülük] çok yorucudur bu. Güven veren ilişki de hesabını bile istemem ben özel alanı netice de. Ben rahatsız olurdum bu kadar gözlem altında olsam.

Tamam sevgiline bahsetme durumu. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma. Kızın konusunu dahi açma salak çünkü erkekler hemen ışıklar yanıyor beyinlerinde AA evet neden olmasın diye düşünüyorlar sonra.
Amannnn valla kendi bilir. Şu hareketi bile gözümden düşürdü. Yani açıkçası benim birini ekleyecek ne vaktim ne isteğim ne merakım var işimi yapar ilişkime odaklanırım bu tarz şeylerin peşine düşüldüğü an sosyal medya vs bana bir soğuma geliyor

Yes.

Bu tür FBI ajanı gibi takip çok sağlıksız guvensen bile bu güveni ispatlamaya ihtiyaç duyar gibisin. [Çok kontrolcülük] çok yorucudur bu. Güven veren ilişki de hesabını bile istemem ben özel alanı netice de. Ben rahatsız olurdum bu kadar gözlem altında olsam.
Bu gözlem altında olmak değil ki. Gecenin köründe kızdan istek geldi. Bildirime tıklayınca bizimkinin zaten onu takip ettiğini gördüm özel bir çabam olmadı yani. Kendi instagramım olmadığı için onunkini kullanıyorum ortak arkadaşlarımızı vs görmek amaçlı. Bir sorun da yaşamadık hiç

Bu gözlem altında olmak değil ki. Gecenin köründe kızdan istek geldi. Bildirime tıklayınca bizimkinin zaten onu takip ettiğini gördüm özel bir çabam olmadı yani. Kendi instagramım olmadığı için onunkini kullanıyorum ortak arkadaşlarımızı vs görmek amaçlı. Bir sorun da yaşamadık hiç

Hesabını bilmek gözlem altındalıkta neyse kişi bu konuda o izni vermiş ve sorun etmiyor birşey diyemem ama sonuçta ortak hesapsa isimleriniz vs yada resimleriniz vardır bu durum da o kız da biliyor sizi bunda sorun edilecek bir durum da yok dış mandal ve gereksiz kişi demişsin ama sevgilin aynı fikirde değil demek ki neyse. Ortak hesabın ise çıkar kafana göre magdem.

Hesabını bilmek gözlem altındalıkta neyse kişi bu konuda o izni vermiş ve sorun etmiyor birşey diyemem ama sonuçta ortak hesapsa isimleriniz vs yada resimleriniz vardır bu durum da o kız da biliyor sizi bunda sorun edilecek bir durum da yok dış mandal ve gereksiz kişi demişsin ama sevgilin aynı fikirde değil demek ki neyse. Ortak hesabın ise çıkar kafana göre magdem.
Ortak hesap değil. Sevgilimin şahsi hesabı sadece bende de açık hepsi bu. Benim tercihimle fotoğrafımı paylaştırmıyorum ama arkadaşları o kız dahil bütün cevresi beni bilir. istesem tabi ki çıkarırım ama konu bu değil. Konu tekrar söylüyorum hayatındaki hiçbir vasfı olmayacak birini eklemesi. Bu a kişisi de olsa aynıydı gözümde b kişisi de. Tekrar söylüyorum ne arkadaşı ne dostu arkadaşının kardeşi sadece hepsi bu. Eklemesi bana göre cok anlamsız. Şüpheli demiyorum anlamsız diyorum bomboş biri gibi geliyor gözüme bu şekilde

Onun Instagram hesabını kullanmanız şu konudan daha saçma. Eşimle 10 yıldan fazladır birlikteyiz akrabalar hariç sayısız ortak arkadaşımız var ama hayatta onun hesabını telefonumda açıp kullanmam asıl boş iş bu.

Back
X