Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

ilişkim varken herhangi bir arkadaşımın abisini anlamsızca takip ettiğim bir sosyal medya hesabım yok. Kendi lise üniversite arkadaşlarım akrabalarım bunun dısında ilim sanat camiası evet. Ha önceden kalan var mıdır belki vardır ama 2 senedir sevgilimle birlikteysem 2 senedir de herhangi bir karşı cinsime (iş vs dısında) asla istek atmadım. Bana ne abi? Bana ne yani

Kendi instagramım olmadığı için onunkini kullanıyorum ortak arkadaşlarımızı vs görmek amaçlı. Bir sorun da yaşamadık hiç

Hesabınız yoksa nasıl listeniz bilim, ilim, sanat camiasından oluşuyor? Eğer erkek arkadaşınızın hesabını kastediyorsanız ben de ne alaka diyebilirdim. Demek ki samimi olmuşlar da takip isteği atmış.

Ayrıca abi kardeş demeyi de bırakın. Abi kardeş değiller.

Erkek arkadaşınıza da bir şey katmasına gerek yok. Arkadaşlığını sevmiştir, sosyal medyaya aşina olsun diye takip isteği göndermiştir. Eğer kız instagrama yeni adım attıysa veya erkek arkadaşınızın hesap adı karışıksa ilkin erkek arkadaşınız takip isteği atmıştır ki hesabını bulmada zorluk çekmesin.

Amaaan o yollardan bizde geçtik. 24 yaşındaki sevgilimle böyle büyük büyük laflar ederdik. Geçti gitti. O yaşta kaç kişi aynı adamla hayat arkadaşı kalmayı başarmış ona bakmak lazım.
sanmam. Biterse de o dönem güzel yol arkadaşlığı yapmıştık derim. İlişkimizde 2 büyük kriz yaşadık o zamanlarda bitmeyen ilişki bu saatten sonra zor biter.
Hesabınız yoksa nasıl listeniz bilim, ilim, sanat camiasından oluşuyor? Eğer erkek arkadaşınızın hesabını kastediyorsanız ben de ne alaka diyebilirdim. Demek ki samimi olmuşlar da takip isteği atmış.

Ayrıca abi kardeş demeyi de bırakın. Abi kardeş değiller.
vardı 1 senedir kapattım. Ayrıca sosyal medya sadece instagramdan ibaret değil halen Twitter’da aynı tarz sayfaları takip ediyorum.
Olmasınlar bana ne :D

Bulandı işte:KK43: gözümdeki değeri gidiyor. Abi benim sevgilimin alakasız yere kızları ciddiyim kıskançlık değil ona bir şey katmayacak işi hobisi vs ile ortak noktası olmadıktan sonra onu bunu ekleyecek boş vakti olmamalı. Anlatamıyorum kendimiii
Tedavilik bir durum. Senin çok mu kendine katacak hobin var. Saatlerdir burada aynı şeyi yazıyorsun. Sizi duyun da uzay bilim kurulunda çalışiyor zanneder. Küçücük kıza itamlar vss boş biri bence sevgisiz birisiniz ve arkadaşınız,sevgilinizin yerinde olsam sizi uzaklastirirdim kendimden resmen negatif birisiniz

Konu sahibi siz fazla katı mizaçlısınız. Herkes sizin gibi olmak zorunda değil. Çeşitli mizaçlar var. Mizacınızın olumsuz yanlarını törpülemeniz lazım yoksa siz yalnız kalırsınız.

Bu aralar enneagrama sardım. Kendi olumsuz davranışlarımı gördüm ve tavsiyeleri okudum. Farklı bir bakış açısı kattı bana. Size de tavsiye ederim. Aklıma hemen hangi tip olacağınız geldi ama belki sağlıksız yöne kayma durumunuz olabileceğinden yazmayacağım.

Hımm düşüncelerin ilişki dinamiğinin yada ilişki yaşama biçiminin soğunulan noktaların bir yaşı mı oluyormuş. Evet arkadaşım benim sevgilim işine yaramayacak insanlarla muhatap olamaz bitti. Bana göre,bence,benim sevgilim.

Katkısı olmayan insana verebilecek bir gram enerjim yok :KK70: benim yoksa onun da olmayacak. Seviyorsa böyle. Yani ben de durumlar böyle :) teşekkür ederim umarım en az ben kadar ultra genel kültürlü olur dileyen herkes :KK70:
Ama kumara var

Kız hesabı yeni açtıysa önerilerde çıkmıştır abisinin arkadaşı olduğu için ve kız da takipçim olsun diye eklemiştir. abartılacak bir durum değil gerçekten. Ne olabilir yani?

O onun zaafı onun bileceği iş. Kazanan da o kaybeden de. Şuan desteğini alıyor ve çaba gösteriyor. Ben onun yanındayım. Hatalar insanlar için var kendisine tecrübe oldu genç yaşında. Bundan sonra tekrarlarsa o zaman düşünülür
İnanılmaz kendinle çelişen ve fikirleri birbirinden farklı çalışan birisiniz.. uzaktan okuyunca gerçekten pasif agresif psikolojik destek almaya ihtiyacı olan biri izlenimi veriyorsunuz. Toksik bir ilişki, sevgiliniz sizi bırakmaz tabi ultra bilgili ve aydın sevgilisi hep yanında onu deli gibi kıskanıyor ve maddi destek de bulunuyor. Üzgünüm ama biraz daha aydınlanmaya ihtiyacin var

Çok kıskanç ve her şeyde mana arayan bir karakteriniz var sanırım. Bn de kötü bir niyet sezinlemedim. Keşfette önüne düşmüş olması çok muhtemel.

Benim karım böyle giyinemez, benim karımın erkek arkadaşı olamaz diyen toksik erkek gibisiniz. Kadınca bir içgüdüyle kıskansanız hadi bir bakıma anlarım ama bahaneniz çok kötü. Kumar için bile “onun bileceği iş” deyip açık görüşlü gibi davranıp, eklediği kişiye bu denli karışamazsınız. Hiç sağlıklı bir ilişki değil bence. Kumar bir hobi ya da sanatsal aktivite değil ama bu sizin için sorun değilken tanıdığı birini eklemesine bu tepki asla normal değil.

Ne demek bana ne? Ben onun hayat arkadaşıyım. İstemediğim şey varsa yapmayacak. Bendeki özgüvensizlik asla değil özgüvenim hep yüksektir benim sorunum bu tarz şeylerle ilgilenmesi. Amaçsız insanlar gibi.
Size kötü bir haberim var.

Eklentiler

• IMG_20230724_134229.webp
    IMG_20230724_134229.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 45
Tedavilik bir durum. Senin çok mu kendine katacak hobin var. Saatlerdir burada aynı şeyi yazıyorsun. Sizi duyun da uzay bilim kurulunda çalışiyor zanneder. Küçücük kıza itamlar vss boş biri bence sevgisiz birisiniz ve arkadaşınız,sevgilinizin yerinde olsam sizi uzaklastirirdim kendimden resmen negatif birisiniz

Balla balla anlatıp duruyor balık burcu erkeklerinden midem bulandı aşırı sevgi , kumarbazlık , ağlayıp zirlamalar ayyy çekilecek dert değil 🤢🤢 en çok bu ağlayan zırlayanlar aldatıyor gorucem ben ilerde. Konu sahibinde de narsistlik var ondan tam ekmeğine yağ süren kişilik ondan ayıla bayıla anlatıyor arabasının benzinini fullemiş peki konu ile ne alakaaa bize ne bundan öyle boş biri yani. Kötü taraflarını anlatınca buradakiler çok dokundu kendisine tabi vaktini de kültürü hallice sevgilisini savunarak geçiriyor 🤣

Son düzenleme:
Ndndjeudh of güldüm. Bana da komik geldi o söylediğinde de güldüm hatta abartma diye :D yanımdaydı hep şimdi biraz uzaklaştı ailesine işlerinin başına gitti 2 3 günde bir geliyor ama pek alışık değiliz işte ayrı kalmaya. Hassas balık burcum benim 🥹

Gömdün gömdün midem bulandı diye dedikodusunu yaptın adamın şimdi aşık rollleri yapma Allah aşkına sunduğu köle enerjisini seviyorsun bence haha🤣🤢

O onun zaafı onun bileceği iş. Kazanan da o kaybeden de. Şuan desteğini alıyor ve çaba gösteriyor. Ben onun yanındayım. Hatalar insanlar için var kendisine tecrübe oldu genç yaşında. Bundan sonra tekrarlarsa o zaman düşünülür
Kumar kendi bileceği iş ama kimi ekleyeceği sizin bileceğiniz iş mi :D

Abartıyorsunuz evet. Bu kadar mı uzaksınız insan ilişkilerine? Mağarada mı büyüdünüz? Herkes sevgilinizin peşinde mi sanıyorsunuz? Asıl bu anlamsız kıskançlığınız ve medeniyetten uzak kafa yapınızla siz kendinizi küçük düşürmüşsünüz. 24 değil 14 yaşında gibi davranıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bence değil.
Koştur koştur eklemek daha yeni açılmuş bir sayfa.
Kimseye güvenmem bu konularda

Back
X