canımm tehlikeli bir durum sezdiysen hemen tedbirini al, keşke eşine söylemeseydin sen sessizce halletseydin.
birincisi afedersin bir tabir var eşin söylemiyorum bunu yanlış anlama canım eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir yani öyle birşeyii dile getirmek buna benzer, ve adamın aklında yoksa bile biran için öyle şeyler düşünebilir. şeytan bu yaa uğraşır. tam tersi snein onu kızın gibi aile dostu falangibi ince mesajlarla ara ara çaktırmadan uyarılarda bulunmam daha ii olurdur. söylemişssin ama bence birdaha dillendirme kendin hallet tedbirinial canım.
İkincisi insanlar bu durumlarda hemen suçlar sen fesat olursun kaşbin kötü olur (eşin büyük bir tepki vemremiş Allahtan) ama bir çok insan hemen suçlamaya hazırdırr ve elin kolun bağlanır kimseyede birşey diyemezsin.
en güzlei görüştürmemek olakide görüşmek durmunda kalırsanızdaa eşni boş bırakma müsade etme yanına oturusa utandır müsade edemrisin deiyp kaldır sen otur ynaına utandır kızı ama dikkat et hırs yapmasın kız sana karşı kinlenmesin, yine baş edemedin kızı çek kenara uyar tatlı dille, Bak o senin abin sen onun kardeşisin kızı gibi seni seviyor,, sende öyle seviyortsun biliyorum canım bende öyle olduğunu biliyorum ama biz bayanlar olarak davranışlarımıza dikkat etmemiz gerekiyor de lütfen biraz daha dikkatli ol birdaha uyarmam diyipbir göz dağı vereiblrsin.