çok yakın bir aile dostumuzun kızı eşime asılıyor napmalıyım :(

pasifkalpler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
54
0
86
Ankara
senelerdir görüştüğüm aynı zamanda memleketlim olan bir aile dostumuz var. babaları çok soğuk ve sert bir insan olduğu için çocuklar babayı hiç sevmiyor.benim eşimde çok cana yakın davranıyor,çocukluklarından beridir sever onları,ancak ortanca kızları eşime baya bildiğin sarkıyor bir kaç kez para istediğinide biliyorum eşimden,mesela oturrken gidiyor yanına oturuyor filan zaten çok rahat davranıyor.bu duurmda çok rahatsızım aileyle görüşmemeyi düşünüyorum siz olsanız napardınız?

bende olsam görüşmezdim. ne o öyle. bi de kız kaç yaşında

kız 19 yaşında, ama hareketleri çok rahat,eşimlede konuştum oda diyorki o benim kızım yaşında öyle bişey aklımın ucundan geçme diyor ama rahat davranışları var diyor kabul ediyor ve oda rahatsız..

kesinlikle gorusme..sonra kiz biraz daha buyur azar cosar,ahlaki zayif belli ki : (esinde seytana uyar felan...hemen iliskinizi bitir,hic dert olmasin,sikinti olmasin sana...

tabı canım 19 ysında kız ooo ne cıtır gelır sımdı o kocanaaa aman yarabbım buyuk tehlıke valla...sen kac yasındasın kocan kac yasında bebenız varmı varsa onlar kac yasında?

Ne gibi davranısları var? Belki sadece kendine yakın hissediyordur bi abi gibi. Bizimde bi aile dostumuz vardı tatile gitmistik adamla sakalasıyorduk karısı cok kıskanmıs galiba anneme ve bana durup dururken küstü ama hic art niyet yoktu adam babamla yasıt ve amca diye hitap ediyordum. Yani bazen yanlıs anlasılma olabiliyor

18 yaşında oğlum var oğlum dururken eşime ne alaka valla kafam durdu ya bide kızın sevgiliside varmış onuda biliyorum anlayamadım baba sevgisi görmüyolar ondanmı acaba diyorum yok yani içinden çıkamıyorum rezil olmaktansa görüşmeyim daha iyi...

art niyetli olmayın bence ya..
gerçekten samimi hissediyordur... anlaşıyordur kafa dengidir.. hem eşin de netice olarak zamanından beri o samimiyeti vermiş demek ki kızda abisi gibi görüp yanına oturabiliyor.
hem belki özellikle yanında iken yapıyordur ki akla yanlış bişi gelmesin..
öbür türlü neden senin yanında yapsın?
gizli niyeti olan işini gizler.. uluorta yapmaz bence..
ha nedir sen karşına alır bak artık kocaman kız oldun sana yakışmıyor bu hareketler dersin, kısa bir öğüt verirsin..
o da toparlar kendisini zaten..

canımm tehlikeli bir durum sezdiysen hemen tedbirini al, keşke eşine söylemeseydin sen sessizce halletseydin.
birincisi afedersin bir tabir var eşin söylemiyorum bunu yanlış anlama canım eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir yani öyle birşeyii dile getirmek buna benzer, ve adamın aklında yoksa bile biran için öyle şeyler düşünebilir. şeytan bu yaa uğraşır. tam tersi snein onu kızın gibi aile dostu falangibi ince mesajlarla ara ara çaktırmadan uyarılarda bulunmam daha ii olurdur. söylemişssin ama bence birdaha dillendirme kendin hallet tedbirinial canım.
İkincisi insanlar bu durumlarda hemen suçlar sen fesat olursun kaşbin kötü olur (eşin büyük bir tepki vemremiş Allahtan) ama bir çok insan hemen suçlamaya hazırdırr ve elin kolun bağlanır kimseyede birşey diyemezsin.

en güzlei görüştürmemek olakide görüşmek durmunda kalırsanızdaa eşni boş bırakma müsade etme yanına oturusa utandır müsade edemrisin deiyp kaldır sen otur ynaına utandır kızı ama dikkat et hırs yapmasın kız sana karşı kinlenmesin, yine baş edemedin kızı çek kenara uyar tatlı dille, Bak o senin abin sen onun kardeşisin kızı gibi seni seviyor,, sende öyle seviyortsun biliyorum canım bende öyle olduğunu biliyorum ama biz bayanlar olarak davranışlarımıza dikkat etmemiz gerekiyor de lütfen biraz daha dikkatli ol birdaha uyarmam diyipbir göz dağı vereiblrsin.

belki kızın yapısında vardı laubalilik aklınızı yormayın bence ama yinede araya mesafeyi koymakta fayda var.

belki o kızda farkında değildir, yanlış anlama olabilir ama burda görev eşine düşüyor bence, eşinle konuşup araya mesafe koydurabilirsin.

yok bayadır gözlemliyorum önceleri zaten hiç yormadım ama baktım kız byüdükçe arıszlaşıyor müdahale etmessem daha kötü şeyler olacağı belli,yok direk söylemek şart oldu eşim zaten önceden kendi diyordu görüşmeyelim bu kdr sık diye çok gelip gidiyorlar bize zaten ondanda rahatsızız.araya mesafe koymaya karar verdim..

Sadece gidip yanına oturuyor ve cok rahat diye böyle bi yakıştırmada bulunmanıza inanamıyorum. Üstelik bunu eşinize de söylemişsiniz. Hani bir tabir vardır ya eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz; o da kızın davranışlarını yanlış anlamaya başlayacak.

Net bişeyler görmeden bence bu konuyu kapatın

arkadaşin gözünü açmaya çaliş ama kendi uzerinden degil eşi kadinlara karşi zahafi oldugu anlasin cnm bie aile görüşmemeye sağla cnm

sadece yanına oturdu diye öyle bişey düşünmedim zaten başka hareketleri ve davranışlarıda var,baya bi süre gözlemledim emin oldum ondan sonra zaten konuştum eşimle.

19 yaşında kocaman kız yani aklımı yok da uygunsuz davranıyor.Yani rahatsız olduğunuza göre sanırım abisi, amcası gibi davranmıyor herhalde.
Mesela kızın akrabalarıyla ilişkisini biliyorsanız kıyaslayarak düşünebilirsiniz.Dayısına,amcasına abisine de mi böyle,yoksa sizin eşinize has bir durum mu?

Bencede canim hemen biseyler yap!!!

ve hatta kizi bile birgün cevirip diyebilirsin x biraz olumsuz oluyor hareketlerin lütfen biraz daha dikkatli ol,esim rahatsiz oluyor ama benim sana söylememi istedi,cünkü bu durum ona cok ayip geliyor,diyor o benim kizim,böyle haretketleri cok ayip........olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…