çok yakın bir aile dostumuzun kızı eşime asılıyor napmalıyım :(

bizim bir yakınımız vardı aynı sizin hikayeniz gibi

kız kadının kocasıyla üniversite tercih formlarını doldururdu yanına otururdu abicim abicim peşinden ayrılmazdı kız kadar çocukları vardı eşlerin. sonra ne oldu biliyor musunuz kadın yok ya o onun abisi kızkardeşi diye diyeeeee kız üniversiteyi bitirdiği gibi adam evi terketti. adam 4 sene boyunca eşine ne bir zulm ne bir dayak normal evli eşli çocuklu bir aileydiler kızın okulu bitti aradan zaman geçti kadının yuvası ocağı battı 2 çocuğuyla kayınpederinin evinde kaldı bi çare. yazık dedik yazık abisiydi onun... yazık dedik kaç yaşında kız kendi dengi birini bulamadı da elalemin kurulu yuvasını dağıttı dedik. ama şeytan işte boşuna mı mahremiyet var boşuna mı Allah diyor dikkat edin diye. boş değil bunlar. onlar da kötü niyuet bile olmasa nikah düşüyorsa kardeşi değil abisi değil gereksiz samimiyet mide bulandırır. bu kadar abi kardeş bilmem babam saydım delisi olmaya gerek yok. evli evine köylü köyüne...

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Profilinizde bekar olduğunuz görünüyor. Bu konu gerçekten sizin başınızdan mı geçti yoksa konu feyk mi?

kesinlikle katılıyorum. öz abisi değilse abisi kabul edilemez. samimiyette dediğin gibi mide bulandırır.

eşinle sakın bu konu yüzünden didişme aklına sokarsın anca ve dediğin gibide görüşme kızada ters davran ama eşinin yanında değil

yha söylemezsem içimde kalacak ne bu kardeşim evli barklı adamın yanında davranmalar neresi affedilir yha bunun baba sevgisi alamamışlarmış valla cnm bnm benimde eniştem afedersin bildiğin kazma gibidir ama bizim kızlar tam tersi büyük erkek oldu mu ortamdan çekinirler hemen hiç rahat hareket edemezler ve büyük olmasın babaysa eğer genç bile olsa çok çekingen davranıyorlar...bence hiçte öyle düşünme baba sevgisi yokk diye

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Profilinizde bekar olduğunuz görünüyor. Bu konu gerçekten sizin başınızdan mı geçti yoksa konu feyk mi?

bende şüpheye düştüm, geçenlerde konuda açmıştı 2 yaşındaki oğlu için anlam veremedim

Son düzenleme:

22.12.2009'da kulübe bekar olarak üye oluyor şimdi 18 yaşında oğlu oluyor. yapmayın arkadaşlar inanmayın, inanıpta derdine derman aramaya kalkmayın. Eğer bi yakınının başına gelen bir olaysa bunu dürüst bi şekilde yakınımın başına böyle bişey geldi diye konu açsın. sırf burda vakit geçirmek için sahte konular açıyo insanlar :44:

cocugunuz yasindaki bir kizin esinize sarkmasi ..
bilemiyorum ne dyecegimi. belki Masumcadir diyecem ama kendimde inanmam buna.
bu devirde herseyi bekliyeceksin herkezden. Gorusmeyi nasil kesiceksin hemen bilmiyorum bir neden soylemeden.
yada kizla konusmayi deneseniz?

aynen oyle bu nasıl iştir yaa böyle insanlar yüzünden artık baska ınsanların konularını okurkende dusunur olacagız acaba doğrumu söyluyor yalanmı dıye yapmayın arkaslar burası ınsanları kandırma yerı degıl samımıyet ve dogruluk olmalııı

19 yaş hiçte küçük bir yaş değil, ben o yaştayken dünyayı tek başıma kurtarabilecek kadar büyüdüğümü hissediyordum. Madem eşinizde rahatsız, kızı çekin kenara söyleyin bence. Bak x abin senin bu rahat hareketlerinden rahatsız, keza bende öyle. Devam ettiğin taktirde ailene danışacağım bu konunun nasıl önüne geçebileceğimizi... deyin. Bakın bakalım bir daha öyle rahat davranabiliyormu ?

yok artık, hiç farketmemiştim yorumumu geri alıyorum ozaman, birde emek verip düşünüp yazıyoruz, hayret birşey

Eğer gerçekten sarktığına eminsen o aileyle arana mesafe koy ve görüşmeyin. Görüştüğünüz zaman yine bi yanlış hareket görürsen kızın gözlerin içine sertçe bak ve bişeyler ima etmeye çalış eşinden uzaklaştır. Çünkü 19 yaş gerçekten küçük bi yaş değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…