• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yakınken sımdı cok uzak olmak

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
2 yılımı verıp herseyıne katlandım adamın onun ıcın herkesi herseyı goze aldıgım adamın 20 gun sonra yavas yavas ıcımde yok oldugunu hıssedıyorum sanırım su gunler.Yavas yavas hersyın nasılda yok oldugunu yavas yavas benı hıc sevmegını hıssedıyorum. Oysakı oda demişti senı artık sevemıyorum olmuyo dıye. ama ben... ahh akılsız basım yenı yenı anlıyorum. nasılda cabaladın yalvardın nasılda kulu kopegi oldun onun.Ama bak suan ne o ne sen eskısı gıbı degılsın.oysakı annenı bıle goze almıstın onun ıcın annen ıstemedıgı ıcın gızlı saklı sevgılı olmustun onla. ama bak deger mı gecelerce agladıgın adam sacma bır nedenle gıttı her kavgada götünü devirip yatan adam yok artık. rahatsın sukret halıne artık annene ıhanet etmıyorsun gecelerı aglamıyorsun onu bılgısayarın telefonun basında beklmıyorsun o zaten onu hıc yapmadıkı sen yaptın butun fedakarlıgı. senı sevse baskasına yan gozle bakabılır mıydı? ve sen onu yıne affettın. o senı sevıyorum desede sevmedi sen onu üzmeye korkarken o senı yıktı.:ssz: bır zamanlar herseyıne cok yakın oldugun adam sımdı cok uzak ıkı yabancı oldu.:ssz:

Anlattıklarının aynısını ben yaşadım ihanete uğradım affettim.bekledim askerden gelicek diye.ailemden gizledim istemedikleri için.okadar çok fedakarlık yaptım bende 4senemi verdim ama sonu bi hiç.şimdi bir başkasıyla evliyim ve öyle çok mutluyum ki herşey geride kalıyo unutuluyo belki bi an düşünce olarak geçiyo içinden aç ne acısı ne mutluluğuna dair hiç bişey kalmıyo.yeterki sen unutmak iste kendini yeniden farklı mutluluklara ver herşey daha güzel olur eminim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah mutlulugunuzu daim etsin sizin dahada uzunmus 4 yil.. yani gcmicek gibi geliyo ama geciyo sanirim yavas yavas sesini unuttum mesela kulagimda canlandiramiyorum. Kendime kiziyorum kendi gururumu herseyimi hice sayarak sevdim affettim ama sonu yine bi hic. Biliyo musun el kaldirdi bana. Onu ittim diye bi tartismada bogazimi sıktı o an yıkıldm asıl. :ssz: ve ben onu bütün hatalarina ragmen kabul ettim gururumu hice sayarak. O benim bi sinirimi ofkemi bahane ettii oysa bni böyle yapan yine oydu.

Canım üzülme böyle boğazını sıkabilecek konuma geldiyse ayrılığa üzüleceğin yere sevinmelisin.inanki böyle şeyleri 4 senemde bende yaşadım bana da el kaldırdı neler neler.çok seviyorum aşığım hepsi fasa fiso.sevgi,saygı,anlayış,dürüstlük çok önemli ilişkide.gerçekten öyle bir kişilikten sana mutluluk gelmezdi sonu hüsran olurdu.inan bana 4 seneden sonra ayrıldım artık ve unutmak için başka şeyler yaptım mantıklı olarak düşündüm hep bu insan bana bu zamana kadar ne yaptı.hep onun bana yaptığı kötülükleri düşündüm.mantığını kullan inanki içindeki sevgiden daha ağır basıcak.üzüntülü şarkılar dinleme aklına gelir illaki.yaşadığım için biliyorum sen şu dönemlerini boşa harcama nolur çünkü geriye bakınca üzülürsün onun ardından üzüldüğün için.sen unutmak istedikten sonra çok rahat unutursun.etrafta bu kadar güzellik varken onların tadını çıkar.yarın ne olucağımız belli değil onu düşünerek geçirme hayatını.dolu dolu yaşamaya bak.Allah a dua et bütün güzellik kapılarını açan Allah tır.

Ayrıca onunla yaşadıklarını,ona yapmış olduğun bütün menfaat leri bi kenara bırak.insan düşüp dizi Kanadığında acı duyduğunda bir daha ki adımında daha sağlam basar toprağa.yaşanılan herşeyden bir ders çıkarmak gerek bi daha aynı hataya düşmemek için.geçmişte olup bitenlere takılma bir daha getiremeyiz o günleri o yüzden dediğim gibi düşmeden öğrenmez insan.hayatımızda yaşadığımız herşeyden ders almalıyız.Sıkma tatlı canını emi :)

Canım bnim nasilda güç veriosun bana:40: ilk zamanlar daha kötüydum yeter artik dedim kendi kendime bu kadar cabaladigin yeter. Kendime zaman ayırmayı unutmusum inan. Benligimi unutmuşum kendime zaman ayiriyorum. Geziyorum annemle dertlesiyorum arkadaslarimla bulusuyorum.:16: kendimi topluyorum biliyorum ilerde iyiki bitmis dicem onuda biliyorum. Bak senin karsina allah cok iyi birisini çıkarmış ve evlenmissin. Allahtan bnde onu istiyorum hayırlı birisi olsun beni her halimle sevip kabullenen inan ben onun herseyi olurum saygi ve sevgisi fedakarlıgi olsun.:16:

İnş canım hayırlısı neyse o olsun.karşına çıkacak insanı düzgün seçmen lazım.eşim benden 8 yaş büyük.ve beni çok çok iyi anlıyor.erkeğin büyük olması daha iyi.İçinde Allah korkusu olursa sana el kaldırmaz.canım Allah karşına hayırlısı ile gönlüne göre seni mutlu edecek birini çıkarır inş.hiç bi zaman umudunu kaybetme güçlü ol.seçimlerini doğru yap :)

Âmin canım ben teşekkür ederim :)

2 yılımı verıp herseyıne katlandım adamın onun ıcın herkesi herseyı goze aldıgım adamın 20 gun sonra yavas yavas ıcımde yok oldugunu hıssedıyorum sanırım su gunler.Yavas yavas hersyın nasılda yok oldugunu yavas yavas benı hıc sevmegını hıssedıyorum. Oysakı oda demişti senı artık sevemıyorum olmuyo dıye. ama ben... ahh akılsız basım yenı yenı anlıyorum. nasılda cabaladın yalvardın nasılda kulu kopegi oldun onun.Ama bak suan ne o ne sen eskısı gıbı degılsın.oysakı annenı bıle goze almıstın onun ıcın annen ıstemedıgı ıcın gızlı saklı sevgılı olmustun onla. ama bak deger mı gecelerce agladıgın adam sacma bır nedenle gıttı her kavgada götünü devirip yatan adam yok artık. rahatsın sukret halıne artık annene ıhanet etmıyorsun gecelerı aglamıyorsun onu bılgısayarın telefonun basında beklmıyorsun o zaten onu hıc yapmadıkı sen yaptın butun fedakarlıgı. senı sevse baskasına yan gozle bakabılır mıydı? ve sen onu yıne affettın. o senı sevıyorum desede sevmedi sen onu üzmeye korkarken o senı yıktı.:ssz: bır zamanlar herseyıne cok yakın oldugun adam sımdı cok uzak ıkı yabancı oldu.:ssz:

Aynısını bende yaşadım ailemin istemediği biriydi ben gizli gizli görüştüm herşeyi kabullendim ama yavaş yavaş uzaklaştı benden ve bitti

Aynısını bende yaşadım ailemin istemediği biriydi ben gizli gizli görüştüm herşeyi kabullendim ama yavaş yavaş uzaklaştı benden ve bitti

Ailenin istemediği bir yerde bi Hikmet vardır.hayırlısı canım Allah çok iyilerini çıkarsın karşına

Ailenin istemediği bir yerde bi Hikmet vardır.hayırlısı canım Allah çok iyilerini çıkarsın karşına

Çıkardı INŞALLAHhayırlı biridir sözlüyüm Eylül'de nişanlancam RABBIM HERKESE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN

Back
X