Çok yalnız hissediyorum ..Ben de bir gün gerçekten sevilir miyim?

Karakiz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
382
85
18
34
Allah’a şükür güzel bir isim var. Annem babam hayatta, sağlıklılar çok şükür. Ama kardeşlerimin hepsi uzakta.. Yılda bir iki defa görüsebiliyoruz. Demin yola çıktılar, ev simdi bomboş. Yapayalnız hissediyorum suan. Daha önce de buraya konu açmıştım. Birini çok sevdim yıllarca. Ama insan değilmiş, ben hiç Sevilmemisim. Hakaret küfür aldatma her ne kötü şey derseniz yaşatmış biri olmasına rağmen neden hala onsuzluk canımı yakıyor. Ben neden sevilmedim diyorum o kadar güzel sevmişken. Ailem işi olsun gelip istesin diyordu. Ama 6 yıl boyunca elini taşın altına koymadı. Ailem bana yaptıklarını öğrendi ayrılmam için çok baskı yapmıştı ama ben bir türlü vazgeçemiyordum. Yeri geldi beni aldatmasına rağmen gururumu ayaklar altına alıp ona yalvardım beni bırakmasın diye. Suan ayrıyız.. Son iki yıldır sürekli barışmak icin o adım attı. O kadar hatası olmasına rağmen beni suçlu gösterip gitti yine. Hayatından memnun görünüyor.. Peki ben neden bu haldeyim. Herkes evlerine dağıldı ben hala yerimde sayıyorum. Benim de artık kurulu bir düzenim olsun istiyorum. Onunla çok hayalim vardı. Gelecek sene evleniriz diye plan kurmuştuk daha 1 hafta önce. Olmayacağını bile bile , nasıl umutlanmıştım. Şimdi yerle bir oldum... Sevemez miyim bir daha bu kadar ... Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın...

Bu kadar üstüne düşmeyin ben bu hayatta bunu anladım ki kimse için kendini üzmeye değmiyor hiçkimmmsse için. İyiki evlenmemişsin bak aldatmış seni belliki evlenince de aynısı olacaktı hayırlısı buymuş demekkki. Sen peşinden koşma gün gelir senin peşinden koşacak biri çıkar elbet

İnsallah sagolun. Hayır asla bir daha öyle bir şey yapmam. Zamanında çok hata yaptım bu yüzden. Ama üzülüyorum iste

İnsallah sagolun. Hayır asla bir daha öyle bir şey yapmam. Zamanında çok hata yaptım bu yüzden. Ama üzülüyorum iste
Unutmuyor insan gerçekten unutmuyor bende lise döneminde birini sevdim onun haberi olmadan o bile şimdi iki çocuklu halimle çıkmıyor aklımdan. Çok zor gerçekten

Unutmuyor insan gerçekten unutmuyor bende lise döneminde birini sevdim onun haberi olmadan o bile şimdi iki çocuklu halimle çıkmıyor aklımdan. Çok zor gerçekten
Aaaa allah yardımcınız olsun ama evlisiniz artık yapmayın bu eziyeti kendinize. İnsallah ben unuturum

Onemli olan insanin kendi kendini sevmesi bence, unutun o gereksiz kisiyi ,onunuze bakin.. Rabbim yolunuza hayirli kisiyi cikarsin

Geçecek canım hepsi geçecek. Biraz zaman...
O kadar ödün veripte evlenseydin zaten ilerleyen zamanlarda canını daha çok yakacakti.
Olanda bir hayır olmayan da bin hayır ara derler....

Her şeyin bir vakti var umarım sizin de karşınıza bir an önce hayırlısıyla biri çıkar üzmeyin kendinizi

Geçecek canım hepsi geçecek. Biraz zaman...
O kadar ödün veripte evlenseydin zaten ilerleyen zamanlarda canını daha çok yakacakti.
Olanda bir hayır olmayan da bin hayır ara derler....
Haklısınız çok üzerdi beni evlenince biliyorum. Ama iste insan kurduğu hayallere üzülüyor

Yok artık .
Ben hiç katılmıyorum bu hanımefendiye .
Coook sevdiğim 2 adet insan oldu . Ikisini de unuttum. Zaman (eğer siz isterseniz) herkesi unutturur.
Ve kişisel tecrübem her gelen öncekinden daha iyi oluyor , daha size kalbinize denk oluyor.

Aşk konusunda aynı şeyleri yasamisiz eski sevgilisiydim konuşmaya başlamıştik sonra öğrendim ki benimle konuşurken sevgilisi varmış ve şuan o kızla kendimi berbat hissediyorum benim de hayatımda tek o oldu ve ondan başkasını sevemedim çıktı karşıma birileri hep onunla kiyasladim hep onu düşündüm ben çok sevdim o hiç sevmemiş bu duygu çok zor hiç sevilmeyecekmis gibi hissediyorum ben de her neyse sen de üzülme lütfen hayat karşımıza en doğru zamanda birilerini çıkartacaktır biliyorum her şey nasip sonuçta biz o zaman gelene kadar kendimize iyi bakalım sevdiğimiz şeylerle ilgilenelim bizi yıpratan herşeyi hayatimizdan cikaralim

İlk önce kendinizi olumsuz etkileyip , etrafa olumsuz enerji yaymayı acilen bırakın.
Bu kişi sorumsuz ve size karşı hiç bir sevgisi olmayan , güvenilmez bir karaktersiz.
Bununla evlenseniz bile kucağınıza bebeğinizle boşanırsınız. Bu öyle bir profil çünkü.
Evli olupta , tek başına yaşayan , yalnız hisseden bir sürü kadın var. Evli olmak demek , eğer iyi bir eş değilse insan için çıkmaz bir sokak oluyor. Hani sandığınız gibi kurulu düzenim olsun , ailem olsun durumunda olmuyorsunuz.
Bu konuya kafayı taktığınız için de boş yere mutsuz oluyorsunuz.

Birgün gerçekten sevilirsin ama nezaman biliyormusun? Kendini sevdiğinde, birinin sevgisine ilgisine ihtiyaç duymadığında yalnızlığındanda keyif aldığında karşı tarafın varlığı için muhtaçlık psikolojisinde olmadığında sevilirsin. Diğer türlü sevilmeyeceğine olan inancın muhtaçlık psikolojisi seni sabote eder hayatına biri girsede onu iter.

Aslında sorun şu; siz sevgilinizle beraberken başkalarına asla bakmıyorsunuz, olması gereken de bu ama onlar öyle yapmıyor, başkalarına da bakıştırıp duruyor, kendince daha iyisini ayarladığında da sizle ipleri koparıyor, e nasıl olsa ona zaafınız var ya, boşta kalırsa yine size dönüyor. Sizinde hala başkasını içiniz almıyor ya da seçici davrandığınızdan yalnız kalıyorsunuz. Onlar ama iyi ama kötü yalnız değiller ya, onunla mutlu olmasalar bile, yalnız olmamanın mutluluğu yetiyordur belki onlara da. Ha ona da sadık kalmazlar o kesin ama sonuçta ele güne karşı "ben yalnız değilim ve çok mutluyum bak" imajı çiziyorlar. Ahanda böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…