Allah’a şükür güzel bir isim var. Annem babam hayatta, sağlıklılar çok şükür. Ama kardeşlerimin hepsi uzakta.. Yılda bir iki defa görüsebiliyoruz. Demin yola çıktılar, ev simdi bomboş. Yapayalnız hissediyorum suan. Daha önce de buraya konu açmıştım. Birini çok sevdim yıllarca. Ama insan değilmiş, ben hiç Sevilmemisim. Hakaret küfür aldatma her ne kötü şey derseniz yaşatmış biri olmasına rağmen neden hala onsuzluk canımı yakıyor. Ben neden sevilmedim diyorum o kadar güzel sevmişken. Ailem işi olsun gelip istesin diyordu. Ama 6 yıl boyunca elini taşın altına koymadı. Ailem bana yaptıklarını öğrendi ayrılmam için çok baskı yapmıştı ama ben bir türlü vazgeçemiyordum. Yeri geldi beni aldatmasına rağmen gururumu ayaklar altına alıp ona yalvardım beni bırakmasın diye. Suan ayrıyız.. Son iki yıldır sürekli barışmak icin o adım attı. O kadar hatası olmasına rağmen beni suçlu gösterip gitti yine. Hayatından memnun görünüyor.. Peki ben neden bu haldeyim. Herkes evlerine dağıldı ben hala yerimde sayıyorum. Benim de artık kurulu bir düzenim olsun istiyorum. Onunla çok hayalim vardı. Gelecek sene evleniriz diye plan kurmuştuk daha 1 hafta önce. Olmayacağını bile bile , nasıl umutlanmıştım. Şimdi yerle bir oldum... Sevemez miyim bir daha bu kadar ... Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın...
İnsallah sagolun. Hayır asla bir daha öyle bir şey yapmam. Zamanında çok hata yaptım bu yüzden. Ama üzülüyorum isteBu kadar üstüne düşmeyin ben bu hayatta bunu anladım ki kimse için kendini üzmeye değmiyor hiçkimmmsse için. İyiki evlenmemişsin bak aldatmış seni belliki evlenince de aynısı olacaktı hayırlısı buymuş demekkki. Sen peşinden koşma gün gelir senin peşinden koşacak biri çıkar elbet
Unutmuyor insan gerçekten unutmuyor bende lise döneminde birini sevdim onun haberi olmadan o bile şimdi iki çocuklu halimle çıkmıyor aklımdan. Çok zor gerçektenİnsallah sagolun. Hayır asla bir daha öyle bir şey yapmam. Zamanında çok hata yaptım bu yüzden. Ama üzülüyorum iste
Aaaa allah yardımcınız olsun ama evlisiniz artık yapmayın bu eziyeti kendinize. İnsallah ben unuturumUnutmuyor insan gerçekten unutmuyor bende lise döneminde birini sevdim onun haberi olmadan o bile şimdi iki çocuklu halimle çıkmıyor aklımdan. Çok zor gerçekten
Haklısınız bisey diyemicem . İnsanın elinde değilİnsanın elinde olmuyor ki
İnsallah çok sagolunOnemli olan insanin kendi kendini sevmesi bence, unutun o gereksiz kisiyi ,onunuze bakin.. Rabbim yolunuza hayirli kisiyi cikarsin
Haklısınız çok üzerdi beni evlenince biliyorum. Ama iste insan kurduğu hayallere üzülüyorGeçecek canım hepsi geçecek. Biraz zaman...
O kadar ödün veripte evlenseydin zaten ilerleyen zamanlarda canını daha çok yakacakti.
Olanda bir hayır olmayan da bin hayır ara derler....
Her şeyin bir vakti var umarım sizin de karşınıza bir an önce hayırlısıyla biri çıkar üzmeyin kendinizi
Yok artık .Unutmuyor insan gerçekten unutmuyor bende lise döneminde birini sevdim onun haberi olmadan o bile şimdi iki çocuklu halimle çıkmıyor aklımdan. Çok zor gerçekten
Aşk konusunda aynı şeyleri yasamisiz eski sevgilisiydim konuşmaya başlamıştik sonra öğrendim ki benimle konuşurken sevgilisi varmış ve şuan o kızla kendimi berbat hissediyorum benim de hayatımda tek o oldu ve ondan başkasını sevemedim çıktı karşıma birileri hep onunla kiyasladim hep onu düşündüm ben çok sevdim o hiç sevmemiş bu duygu çok zor hiç sevilmeyecekmis gibi hissediyorum ben de her neyse sen de üzülme lütfen hayat karşımıza en doğru zamanda birilerini çıkartacaktır biliyorum her şey nasip sonuçta biz o zaman gelene kadar kendimize iyi bakalım sevdiğimiz şeylerle ilgilenelim bizi yıpratan herşeyi hayatimizdan cikaralimAllah’a şükür güzel bir isim var. Annem babam hayatta, sağlıklılar çok şükür. Ama kardeşlerimin hepsi uzakta.. Yılda bir iki defa görüsebiliyoruz. Demin yola çıktılar, ev simdi bomboş. Yapayalnız hissediyorum suan. Daha önce de buraya konu açmıştım. Birini çok sevdim yıllarca. Ama insan değilmiş, ben hiç Sevilmemisim. Hakaret küfür aldatma her ne kötü şey derseniz yaşatmış biri olmasına rağmen neden hala onsuzluk canımı yakıyor. Ben neden sevilmedim diyorum o kadar güzel sevmişken. Ailem işi olsun gelip istesin diyordu. Ama 6 yıl boyunca elini taşın altına koymadı. Ailem bana yaptıklarını öğrendi ayrılmam için çok baskı yapmıştı ama ben bir türlü vazgeçemiyordum. Yeri geldi beni aldatmasına rağmen gururumu ayaklar altına alıp ona yalvardım beni bırakmasın diye. Suan ayrıyız.. Son iki yıldır sürekli barışmak icin o adım attı. O kadar hatası olmasına rağmen beni suçlu gösterip gitti yine. Hayatından memnun görünüyor.. Peki ben neden bu haldeyim. Herkes evlerine dağıldı ben hala yerimde sayıyorum. Benim de artık kurulu bir düzenim olsun istiyorum. Onunla çok hayalim vardı. Gelecek sene evleniriz diye plan kurmuştuk daha 1 hafta önce. Olmayacağını bile bile , nasıl umutlanmıştım. Şimdi yerle bir oldum... Sevemez miyim bir daha bu kadar ... Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?