- 19 Temmuz 2021
- 287
- 216
- 23
- 37
- Konu Sahibi mervecaglarr
-
Dert anlatırken ay benim de şuyum var deyip dert yarıştıran insanları sevmiyorum. Dinlemeyi bilmek de bir duyarlılık gerektiriyor bence.
Bi halam var başım ağrıyor desem beyinciğinin ağrısını anlatırAl benden de o kadar.. Herkesin derdi sıkıntısı kendıne özel.. Karsıdakı kısı sana deger vermişde derdini açmış.. Sense dert yarıştırıyorsun.. En buyuk derdi kendisinde zanneden ınsan kadar daha ahmagı yok bence
Ya torpil gerekiyor yada kpss den derece yapmak nasıl bulacağım kiBi halam var başım ağrıyor desem beyinciğinin ağrısını anlatır
Konu sahibi ben sana çok güzel bir iş diliyorum. İşini kurmadan sakın ha sakın kimseye kapılma.
Haklısınız bir an kendimi bırakıp ona üzüldüm.. ama durumu benim kadar kötü değil elbette..Dert anlatırken ay benim de şuyum var deyip dert yarıştıran insanları sevmiyorum. Dinlemeyi bilmek de bir duyarlılık gerektiriyor bence.
Çok çalışıp, her yere gitmeyi de göze alarak sanırımYa torpil gerekiyor yada kpss den derece yapmak nasıl bulacağım ki
En azından işiniz vardır kimse benim gibi her yerden yaralı olamaz diye düşünüyorumbu dünya sınav yeri ise ben de yalnızlıkla sınanıyorum sizin gibi kırık kaderliyim
Hayatinizda herseyin gidisati kotu gorunuyorsa duzluk yakindadir...işçi olarak çalışıyorum. Birkaç ay sonra çıkışım verilecek.
Yanımda ben yaşlarda kadrolu bir mühendis var. Severek, evlendiği bir eşi, yolunu bekleyen çocuğu, 10 bin civarı geliri var.. Annesi babası sağ ve arkasında..
Ben ise hayatta ailem diyebileceği tek insanı babasını daha yeni kaybetmiş, hemen akabinde kardeşleri tarafından sokağa atılmak istenmiş, karşısına çıkan erkekler tarafından da cinsel obje olarak kullanılmaya çalışılmış, işi gücü olmayan, hiç sevilmemiş, yapayalnız, intiharın eşiğinde biriydim.
Kıskandım demeyeyim sadece gıpta ettim, içimden ne kadar şanslı dedim. Herşeye aynı anda sahip ben ise onun sahip olduklarının birine bile sahip değildim...
"-Senin bugün neyin var?" dedi. Bende babam vefat ettikten sonra yalnızlığı, kimsesizligi iliklerime kadar hissettiğimi söyledim.
"-Demek yalnız hissediyorsun, kimsem yok diyorsun, bizim var da ne oluyor bee" diyerek "-aaahhh ahhhh" yaptı. Öyle bir ah çekti ki içinde nice feryatlar gizliydi.
"-Şuan hayatında biri olup acını paylaşacak olgunlukta olmayıp, sana extra yük getirip, hayatını daha da çekilmez kılabilirdi" dedi. "-Emin ol yalnızlık daha iyi" dedi. Özetle dolaylı yollardan eşiyle mutsuzluğunu vurguladı..
Bu kadına bunu yapan hayat bana neler yapmaz diye düşünüp daha da umutsuzluğa kapıldım... Işim gücüm olsa kendime bir ev tutup tek başıma bir hayat kuracağım ama yok sevdiğim olsa evleneceğim oda yok ailem olsa onlarla yalnızlığımı paylaşacağım var ama yoklar.
Akrabalar deseniz hepsi leş kargası, fitne saçmaktan, arkamdan dedikodu yapmaktan başka bir işe yaramazlar. Özetle var oluşumu sorguluyorum..
Herkesin hayatta bir misyonu vardır ya ben böyle asalak gibi yaşamak, sürünmek için doğmuş olamam herhalde diyorum ama başka türlüsü de elimden gelmiyor.. Umut ede ede ömür bitiyor ama biseyler düzelmek yerine daha da kötü oluyor..
Başınız sağolsun, arkadaş genel konuşmuş ve laf olsun diye geldi bana ama gunahini almayayım, bilmiyorum neyse yorum yapamadım ama Allah yardımcınız olsunTeknikerim, şuan bir kamu kurumunda geçici süreliğine asgari ücrete işçi olarak çalışıyorum. Birkaç ay sonra çıkışım verilecek.
Yanımda ben yaşlarda kadrolu bir mühendis var. Severek, evlendiği bir eşi, yolunu bekleyen çocuğu, 10 bin civarı geliri var.. Annesi babası sağ ve arkasında..
Ben ise hayatta ailem diyebileceği tek insanı babasını daha yeni kaybetmiş, hemen akabinde kardeşleri tarafından sokağa atılmak istenmiş, karşısına çıkan erkekler tarafından da cinsel obje olarak kullanılmaya çalışılmış, işi gücü olmayan, hiç sevilmemiş, yapayalnız, intiharın eşiğinde biriydim.
Kıskandım demeyeyim sadece gıpta ettim, içimden ne kadar şanslı dedim. Herşeye aynı anda sahip ben ise onun sahip olduklarının birine bile sahip değildim...
"-Senin bugün neyin var?" dedi. Bende babam vefat ettikten sonra yalnızlığı, kimsesizligi iliklerime kadar hissettiğimi söyledim.
"-Demek yalnız hissediyorsun, kimsem yok diyorsun, bizim var da ne oluyor bee" diyerek "-aaahhh ahhhh" yaptı. Öyle bir ah çekti ki içinde nice feryatlar gizliydi.
"-Şuan hayatında biri olup acını paylaşacak olgunlukta olmayıp, sana extra yük getirip, hayatını daha da çekilmez kılabilirdi" dedi. "-Emin ol yalnızlık daha iyi" dedi. Özetle dolaylı yollardan eşiyle mutsuzluğunu vurguladı..
Bu kadına bunu yapan hayat bana neler yapmaz diye düşünüp daha da umutsuzluğa kapıldım... Işim gücüm olsa kendime bir ev tutup tek başıma bir hayat kuracağım ama yok sevdiğim olsa evleneceğim oda yok ailem olsa onlarla yalnızlığımı paylaşacağım var ama yoklar.
Akrabalar deseniz hepsi leş kargası, fitne saçmaktan, arkamdan dedikodu yapmaktan başka bir işe yaramazlar. Özetle var oluşumu sorguluyorum..
Herkesin hayatta bir misyonu vardır ya ben böyle asalak gibi yaşamak, sürünmek için doğmuş olamam herhalde diyorum ama başka türlüsü de elimden gelmiyor.. Umut ede ede ömür bitiyor ama biseyler düzelmek yerine daha da kötü oluyor..
Sizin bugün açtığınız derdinizle, heryere yetisiyorsunuzBi halam var başım ağrıyor desem beyinciğinin ağrısını anlatır
Konu sahibi ben sana çok güzel bir iş diliyorum. İşini kurmadan sakın ha sakın kimseye kapılma.
Bebek uyuyunca buraya geliyorumBaşınız sağolsun, arkadaş genel konuşmuş ve laf olsun diye geldi bana ama gunahini almayayım, bilmiyorum neyse yorum yapamadım ama Allah yardımcınız olsun
Sizin bugün açtığınız derdinizle, heryere yetisiyorsunuzAllah kolaylık versin inşaallah size de, eşinize o para kismet olmasa iyi olur ve kızınızla hep beraber mutlu olun . hayırlısıyla
Amin ya inşaallah, o zaman yeni yıla çok iyi girelim mi , hatırladın mı ?Bebek uyuyunca buraya geliyorumhatta bu arada Amir khan filmi bile izledim.
Güzel dileklerin dönsün dolaşsın bulsun seni
Kırmızı donumuzlan…Amin ya inşaallah, o zaman yeni yıla çok iyi girelim mi , hatırladın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?