- Konu Sahibi yorumsuzhayat
konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum. bildiğim tek şey var çok yalnızım ve çok mutsuzum.2 yıldır evliyim. eşimi çözemiyorum. bir çocuktan farkı yok. olur olmaz şeylere surat asıyor. eğer alttan almazsan günlerce konuşmadan durabiliyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.
şuan çalışmıyorum. iş için sınavlara hazırlanıyorum.eşimden para istemek o kadar zorki.sağolsun oda bir ihtiyacın var mı demiyor
ben alışmamışım böyle şeylere.işe giderken seninde ihtiyacın olur diye para bırakmıyor.alışverişte aldığım herşey gözüne batıyor.laf ediyor.okadar bunaldım ki..karşıma alıp konuşmak istiyorum ama olmuyor.çünkü dinlemesini bilmiyor.tartışmaya başlıyor.bende susuyorum ve ağlıyorum.ağlarken görüyor neden ağlıyorsun diye yanıma gelmiyor.ama ona sorsalar çok vicdanlı ince düşünceli.ama neye kime göre ince düşünceli.derdim bir tane değilki
geçer diyorum.düzelir diyorum. ama olmuyor. çekip gitmek istiyorum bazen.evli değilken daha mutluydum benn
şuan çalışmıyorum. iş için sınavlara hazırlanıyorum.eşimden para istemek o kadar zorki.sağolsun oda bir ihtiyacın var mı demiyor