- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm çok şanslısın ki baban seni dışlamamış...ben ergenken babam yine bana bağırırdı ne bilim en küçük örnek tvnün kumandasını elimden alır ona verirdi çocukca şeyler ama herkese kızgınım kırgınım ben çocukkende hep ezildim büyüdüm bişi değişmedi
haklısın canım ama inan ben ergenken gene durum aynıydı o çocuk sen kocamansın diye gene bana kızarlardı hep neyse geçtide bundan sonra ii olur umarım
canim öyle düsünme ya anne-baba cocugunun ayagina tas degse cani gider...
bilmiyorum erkek diye olabilir ama sanmiyorum ya bizimki en kücük birde ablam var ama
cocugumu bakiyorm hic simartmiyoruz..ya birde senden kac yas kücük birde dodgunda kiskandin mi?
benden 5 yas kücük ben cok asiri kiskanmisitm yani hic sevmiyordum ama sonradan Allahim deli oluyorum onun icin
cok üzdügüde oluyor ama olsun öyle deme canim tam deli cagi erkek dedigimiz cins gec olgunlasiyor...
sende kirilma öyle babam ezdi diye düsünme eminim öyle degildir
anne babanız çok mu otoriter ve baskıcılar? o yuzden mi kardeşiniz size ve onlara karşı öfkeli bu kadar? ya da erkek diye çok mu şımartıldı?? Sizin yapmanız gereken bir an önce kendi hayatınıza bakmanız okuyor musunuz çalışıyor musunuz bilemem.... sonuçta insan kardeşini seçemiyor allah sabır versin.
canım her kardes arasın da boyle kavgalar oluyor olmuyor degıl ama ,
senın kardesın yorumundan anladıgım kadarıyla annene de vuruyor.
bu cocugun pıskolojısının normal olmadıgı kesın .
sanırım ,kız erkek evlat ayrımı olan bır aılenın ıcın de buyudun .
ne yazık kı boyle aıleler var,erkek evlat duskunluklerınden
sımartırlar da sımartılar,ne yapsa sesını cıkarmazlar cunku ;
o erkektır .sonra gun gelır o sımartttıkları cocuk anneyı de dovmeye kalkar .
tamamen aılen suclu bu cocugun boyle olmasın da .
17 yaşında ş...f bi erkek kardeşim var...evde her isteğini yaptırır bağıra bağıra konuşuyodu bende bağırma dedim sen kimsin diye elime öyle bi vurdu ki parmalarım kırıldı sandım şuan ağlıyorum elimin acısı geçti ama çok mutsuzum kimsem yok anlatcak sevgilimede anlatmak istemiyom
araya babam girdi bende ona vurcaktım babam git odana dedi banane gitmiyom dedim git diye bağırdı o kardeşim olcak adide bağrıyo hala seni dövcem köpeksin sen diye
nefret ediyorum hayattan
küçükken kavga etmiştik o 4 5 yaşındaydı ablama vurcam die ağlıyodu babam elimi tuttu bana vursun diyehep ezildim kalbim çok sızlıyor
Canim erkek kardesine o kelimeyi kullanman ne kadar yanlis. 17 yasinda ergenlige gecis doneminde daha o zaman gectikce olgunlasir gelistirir kendini. Hele askerlik cagi geldiginde anliycaktir neyin ne oldugunu. 4-5 yasindaki olaylari kafana neden takiyosun cocuksunuz ikinizde baban gonlu olsun diye yapmistir. Erkek kardesini savunuyorlar saniyosundur sen ama onun dahada inat edip asilesmemesi icin yapiyorlardir eminol. Ilerde evlendiginde simdi nefret ettigin kardesin burnunda tutecek aynisini bende yasadim. Bu kapidan cikinca asla kimseyi ozlemicem diyodum. Ama oylemi oldu ? Hayir.
Su an oyle ozluyorum ki o kavgalarimizi bile... Erkek arkadasina konuyu acma sakin ailenizin durumundan bahsetme gun gelir en ufak bir laf yuzune vurulur
Guzel bir dille konusmayi dene. sohbet et onunla
canım ben 17 yaşındayken gene o çocuktu ben büyüktüm gene aynı durumları yaşardım..ergenliğimde sesim çıkmadı ezildim artık dayanamıyorum..dışarda çok efendi ablasına küfür eden el kaldıran çocuğa artık ısınamıyorum
Bende hep ezildigimi hissederdim.. Insan oyle hissediyor illaki. Ama aile kavrami oyle guzel bi kavramki. Sende destek ol ona yardim et ki duzeltsin kendini. Sonucta basina bisey gelse uzulecek olan yine kardesin oyle degil mi ?
Baban hic sesini cikartmiyormu peki kufurlere ? Kucukten birazda baba baskisi olmali muhakkak. Ne asiri baski nede asiri serbestlik. Arayi bulmak zorunda anne-babalar. Sanirim biraz simarik buyumesinden kaynaklaniyor.
Sen kac yasindasin peki ?
babamın hoşuna giderdi eskiden küfür etmesi erkek ya..ben 25
Allah Allah iste babadan da kaynakli bir problem. Babanla konusunca hic bir faydasini goremiyosun galiba. Anliyorum seni insan bikiyor hemde cok.Benim erkek kardesimle cok kavgam oldu ama babamdan korkardi babam baskiciydi biz o olmadigi zaman yerdik birbirimizi onun yaninda asla kavga edemezdik.
Simdi ne desek bir fayda getirmiycek kardesinin yaptiklarina yada babanin hareketlerine. Baban su saatten sonra bagirsada cagirsada anlamaz cunki artik o bir ergen
Sohbet ediyomusunuz hic kardesinle ?
evet çok dengesiz elimi öpüp özür dilediği bile olduama 1 saat sonra başka biri oluyor :26: hastadır belkide
![]()
kardeşin küçükken havale falan geçirmiş miydi?
O zaman kendiside farkindadir hatasinin ve elinde olmadan yapiyordur kesinlikle. Sinir hastasi felanmi yoksa ? Sohbet cok onemli bisey bu gibi durumlarda. Gezmeye felan gotur eglenin alisveris yapin. Duzelecektir eminim zaman gectikce
bilmiyorum sinir hastası mı değil mi ama olabilir bizim çocukluğumuzda ki kardeşim baya küçüktü babamın vardı psikolojik sorunları büyük ihtimal ondada var hatta bendede vardır