Çok yalnızım. Hayatımın sonuna kadar böyle mi olacak?

zuzuo01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
26
6
1
25
Kızar ben üniversite son sınıftayım. Üniversitede kafama yatan kimse olmadı. Görüşmek isteyenler oldu ama kimseyle olmak istemedim. Şimdi okulum bitiyor evlilik hazırlığı yapan arkadaşlarım var bense tek başımayım. Yalnızlık beni biraz üzüyor. Belki beni yargılayacaksınız ama askerleri çok beğeniyorum. Ankaradayım bir askerle tanışmak istiyorum. Sizce be yapsam? Ne yapsam bu yalnızlık duygusu geçer. Cirkin bir kız değilim aslında. Kötü bir bölüm de okumuyorum. Neden böyle oldu anlamıyorum.

Kızar ben üniversite son sınıftayım. Üniversitede kafama yatan kimse olmadı. Görüşmek isteyenler oldu ama kimseyle olmak istemedim. Şimdi okulum bitiyor evlilik hazırlığı yapan arkadaşlarım var bense tek başımayım. Yalnızlık beni biraz üzüyor. Belki beni yargılayacaksınız ama askerleri çok beğeniyorum. Ankaradayım bir askerle tanışmak istiyorum. Sizce be yapsam? Ne yapsam bu yalnızlık duygusu geçer. Cirkin bir kız değilim aslında. Kötü bir bölüm de okumuyorum. Neden böyle oldu anlamıyorum.

Henüz okulunuz dahi bitmemiş. Okulunuzu bitirip, iş bulmak gibi bir hedefiniz yok mu ? Üniversite eğitiminizden beklentiniz, mezun olur olmaz birisiyle evlenmek mi?

Bunlar geçici hevesler, önce iş bulun, hayatı tanıyın.Basma kalıp gelebilir ama kendinize yatırım yapın.Bence sizde üniforma aşkı var.Yaşınız ilerledikçe önemli olanın insan olmak,merhametli olmak olduğunu anladiginizda şekle önem vermemeyi öğreneceksiniz .

Henüz okulunuz dahi bitmemiş. Okulunuzu bitirip, iş bulmak gibi bir hedefiniz yok mu ? Üniversite eğitiminizden beklentiniz, mezun olur olmaz birisiyle evlenmek mi?
Üniversite bittikten sonra ailemle çalışacağım ona yönelik bir bölüm seçtim.

Bunlar geçici hevesler, önce iş bulun, hayatı tanıyın.Basma kalıp gelebilir ama kendinize yatırım yapın.Bence sizde üniforma aşkı var.Yaşınız ilerledikçe önemli olanın insan olmak,merhametli olmak olduğunu anladiginizda şekle önem vermemeyi öğreneceksiniz .
Evet belki var bugüne kadar hep asker biriyle tanışmak istedim kimseyle görüşmedim. O da nasip olmadı işte. Kendime yatırım yapmak istiyorum okul bitince çalışacağım seyahat planlarım var durum el verdiğince ama işte insan düşündükçe üzülüyor yalnızlık hissi üzücü biraz.

Önemli olan birini deil doğru birini bulmak. Asker formasından dolayı dikkat çekiyo czip geliyo ama emin ol daha çok yalnız kalıcajsın

Öncelikle bir meslek grubundan sırf dış görünüşü için birlikte olmak istemek yanlış anlamayın çok çirkin birşey. Sen ona değil üniformasına aşık oluyorsun.İnsanların operasyonları oluyor aylarca evlerine gelemiyor, bunun yaralanması var, ölümü var kaldırabilecek misin?
Daha 23 yaşındasın önce bir üniversiteyi bitir. İllaki olur. Ama herşey dış görünüş değil bazıları çapkın falan oluyor üstlerindeki ilgiden dolayı ilgisiz oluyor burda neler okuyoruz. Etrafındaki insanlara şans ver.

Evet belki var bugüne kadar hep asker biriyle tanışmak istedim kimseyle görüşmedim. O da nasip olmadı işte. Kendime yatırım yapmak istiyorum okul bitince çalışacağım seyahat planlarım var durum el verdiğince ama işte insan düşündükçe üzülüyor yalnızlık hissi üzücü biraz.
Delinin tekiyle karşılaşıp saç baş yolacaginiza bir başınıza kaliteli yanlizlik en iyisidir,sözlerim abartı gelsede kulak ardı etmeyin deneyim diye akıl defterine yazın.

Delinin tekiyle karşılaşıp saç baş yolacaginiza bir başınıza kaliteli yanlizlik en iyisidir,sözlerim abartı gelsede kulak ardı etmeyin deneyim diye akıl defterine yazın.
Haklısınız tabi kötü bir ilişkidense olmaması daha iyi. İste hep öyle hayal etmiştim hiç karşıma çıkmadı. Ben de kimseyle görüşmek istemedim.

Bu yaşta evlilik hazırlığı yapanın aklını tebrik edeyim (!) ben.

Üniformalı biri heves sadece. Böyle biriyle olunca hayalinizdeki gibi olmadığını çok net bir şekilde anlayacaksınız. Bazen hayal ettiğimiz şeyler sadece hayalken güzeldir ve gerçektir. Siz her açıdan yolunuza daha emin adımlarla yürüyün.

Üniforma ile mi evleneceksin?Daha okulun bile bitmemiş.Çok saçma düşünceler bunlar.
evlilik değil aslında niyetim okulu bitirip bir süre çalışmak istiyorum. Sadece dediğim gibi kendimi ona koşullandırdım ve şimdi yalnız hissediyorum

Daha okulun bile bitmemiş be kardeşim, ömür boyu yalnız kalmak falan filan bunlar nasıl geliyo aklına…..

Back
X