çok yalnızım

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
Direk konuya girmek istiyorum.
Bi ilişkim vardi yaklasik 3 hafta once bitti . ( 1 senelik bi iliski )
Yakin bi arkadasim vardi 2 haftadir aramizda bi anda soguma oldu .
Bi arkadasini kaybetmiş ve konusmak istemiyo kimse ile .
Genelde sorunu olunca boyle yapar kapanir .
Sevgilim ve o olmayınca cok yalniz kaldim.
icim de bi boşluk oluştu.
Yapayalniz kaldim okulum tatile girdi .
calismiyorum çünkü korkuyorum calismaktan nedense rahata alismisim .
Yalnizlikdan o kadar bunaldimki benle konusmak isteyen eski bi sevgilimle konusuyorum .
neden konuşuyorum sadece yalnizum diye . Sevgilim yok diye surekli eski sevgililerimi takip ediyorum acaba birine yazsam barisirmiyiz diyorum ben napiyorum boyle ya .
ben yeni tertemiz bi sayfa istiyorum akil verin

Vallahi anlamıyorum, sevgilisinden ayrılığı bu kadar abartan insanları. Ve yanlızlıktan eski sevgililerine saran biri ne kadar kurtulabilir bilmiyorum. Kac yasindasin bilmiyorum ama neden kendine bir uğraş bulmuyorsun?

cok boslukdayimm
Bazen hepimizin olduğu bir durum. Boşluktayım diye eskilere yazmak ne kadar doğru hemde tekrar barışmak için. Yaşın kaç bilmiyorum ama her sevgiliden ayrıldığında bir öncekine yazacak olursan sırf boşlukta kalmayayım diye bu boşluk ilerde seni yutar. Yalnızlığın tadını çıkarmayı dene.

Bazen hepimizin olduğu bir durum. Boşluktayım diye eskilere yazmak ne kadar doğru hemde tekrar barışmak için. Yaşın kaç bilmiyorum ama her sevgiliden ayrıldığında bir öncekine yazacak olursan sırf boşlukta kalmayayım diye bu boşluk ilerde seni yutar. Yalnızlığın tadını çıkarmayı dene.
21 yasindayim

Back
X