• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kız kardeşiyle hiç anlaşamadım.

Kızlar, eski erkek arkadasim nisanlaniyormus. Daha ekim ayinda gorusup konusmustuk, kasim ayinda nisan haberi geldi. Muhtemelen saglik durumumda yanimda iken kiz ile gorusuyordu. Bu kadar kisa surede olmasi beni soka ugratti. Ne diyorsunuz bu duruma? Canim cok sıkıldı. Dogru bir insan degildi biliyorum, haksizliga ugramisim gibi hissediyorum. 4 yil birlikte olduk, 2 ayda baskasi ile nisan... Psikolojik destek aliyorum. Bir sonraki iliskimde daha dogru bir yol izlemek icin.
Adam pisliğin tekiymis başka kızları yedekte tutmuş demek ki. Hiç kötü hissetme bundan kurtuldum diye sevin.

Sana şunu yazmaya geldim, biz ayrılınca ailesi beni aramadı benim tarafımı dinlemedi diyorsun ya, bu konuda garip düşünüyorsun sadece geri kalan her şeyde haklısın. Onlar senin bir şeyin değil, nişanlı vs değilsiniz niye seni arasınlar ki? Böyle bir beklentiye ileride girmemeni tavsiye ederim.

Back