Çok yalnızım:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Okadar yalnız hissediyorumki kendimi yaa etrafimda hiç insan yok gibi sanki ailem var hamd olsun 3 kardeşiz yaşlarımız çok ilerledi artik hiçbirimiz evlenip bir düzen kuramadik amcamlar teyzemlerin hepsine bakiyorum onlarin çocuklari çoluk çocuğa karişti herkes eşli gezmelerde bizde böyle mal gibi sanki ya okadar doldumki pskolojim gitti iyce ya bizde ergen sanki hayatimiza giren herkes anca boşlukta diye konustu benle daraldım artik pskolog bulamiyorm yok resmen bi tane buldum özelde biraz konustuk bana kitap önerdi anca sanki kitabi napayım pskolog hayatimi düzeltmeyecek biliyorum ama iyce dibe battım arkadaş çevrem yok sanki tükendim gibi

Yas kac ki ?
Insan sadece evlenince mi var oluyor ?
Tek basina hicbir sey sayilmiyor mu ?
Belki o kitap size bunlari ogretir .
Psikologun dediklerini yapmayacaksaniz gitmenin ne anlami var ki ?
Ayrica kismet ,nasip ve tevekkul diye bir sey var .
Cok acidan eksik buldum sizi
Kendinizi biraz gelistirin

Özelden konuştuğun psikologun burada bizimle konuşmaktan pek farkı yok yani psikolog desteği almış olmuyorsun. Başa çıkamıyorsan durumunla gerçekten adamakıllı bir psikoterapi almalısın. Psikoterapi alsan da hayatına sihirli değnek dokunmayacak, psikologun sana yapacağı şey şu olur "Bak hümeyra, önünde şu şu şu yollar var, bu yollar sana şunları şunları katabilir, şunları şunları önerir, şöyle şöyle zararları olabilir" bunların ne olduğunu bulmanda sana yol gösterir. Kararını yine sen verirsin, psikolog senin adına karar veremez. Yapman gereken şey gerekirse psikolojik destekle hayatının iplerini eline almak ve seni kurtaracak bir beyaz atlı prens hayalinden vazgeçmek.

Sorun evlenmemen değil , sorun düşüncelerin bence. Bardağın her zaman dolu tarafını gor,Haline şükret.sende olmayana bakarsan mutsuz olursun tabi. Evli olsan çocuğun olmasa ona üzülürsün mesela. Her şey Allah'tan.
Mesela sağlıklıyım, ailem yanımda gibi, dusun. Kendini geliştirmeye bak, kurslara vs git.
İş bulmak zor biliyorum ama çalışmadan da olmuyor, çalış, işin yoksa .
Kısmet varsa gelir Bağdat'tan Yemen'den kısmet değilse ne gelir elden . Doğru bir söz .

Yani haklisiniz ama ben bu içimdeki kocaman boşluktan kurtulamıyorum sevmek sevilmek istiyorum çok kırıldım yıprandım en son meselq biri oldu tanistik adamin sevgilisi varmis sinir oldum ya niye hep kullaniliyorum anlamiyorum ki ha diyceksinizki onami üzülüyosun hayir hep ayni seyleri yasamamdan

Yaşim 30 eksiğimdir mutlaka kimse tam olmaz zaten gelsitirme konusunda okudumda birseyler yaptim kendimce ama yetmiyor işte sevgisizlik tüketti beni benden küçükler resmen kacinci çocukları oldu o kadar zorki inanin duygusal boşluk istediğin kadar geliştir kendini hep yarımsın

İşim var canim dogru kısmet olmayinca elden gelmiyorko bişe sorun kısmetsizliğimi kabul edememem sanirim

Hayır kullanılmış olmuyorsun. Burada sen sanıyor musun ki herkesin mükemmel ilişkileri oldu, hiç hayal kırıklığına uğramadılar. Uğrayabilirsin, sevmek sevilmek doğal ihtiyaçlar, doğru insanla bu ihtiyaçlarının giderilmesini istemek hakkın. Ama senin yaptığın neye benziyor biliyor musun? Sevmediğin bir yemeği tattıktan sonra "Hmm bu yemeğin tadı çok kötü ben bir daha yemek yemeyeceğim" demeye. Böyle bir şey olabilir mi? Senin için önemli olan bir erkekle tanışmak değil, "duygusal ihtiyaçlarını doğru olarak karşılayabilecek" bir erkekle tanışmak olmalı. Belki acele ettiğin için yanlış kişilere eş gözüyle bakıyorsun ve bu yüzden hayal kırıklığına uğruyorsun. Bir de bu açıdan bak. Ayrıca sabretmeyi ve kendini avutmayı da öğrenmen gerekiyor. Hayatta her zaman her şey istediğimiz gibi gitmez.

İnaninki okadar doğru akıllıca yazmişsinizki teşekkür ederim belki bakiş açisi değiştirilmeli ama sadece bir iki üç olmadi ki hayal kirikliklarim sayamıyorum bile artik kendimi avutmayi sabretmeyi ögrenmiştim sanırım kotam dolmuş okadar korkuyorumki eskiden ne yaşarsam yaşayayim kendimi toplardim ben ilk defa kendimi toplayip avutamıyorum

offf zayıf noktamla ilgili konu açılmış yine.. 30 yaşındayım, işim var. 2 senedir hayatımda kimse yok, öncesinde desaçma sapan ilişkilerim oldu hep.. bana kan kusturan eski nişanlım olacak deyyuz bile 2 senedir sevgilisi var hava atıyor, Allah bana nasip etmiyor. Neden bilmiyorum...

Yani canm rabbim elbetteki nasip etmek zorunda değil sadece biz bu durumu kabullenemiyoruz ama işte bizde insaniz elbetteki sevmek sevilmek istiyoruz ya neblm bende anlamiyorum bizede nasip olur inşallah çok zor yanizlik

Yani canm rabbim elbetteki nasip etmek zorunda değil sadece biz bu durumu kabullenemiyoruz ama işte bizde insaniz elbetteki sevmek sevilmek istiyoruz ya neblm bende anlamiyorum bizede nasip olur inşallah çok zor yanizlik

herkes iyi kötü biriyle eş,sevgili yar olmuşken yalnızlığı kim kabul etmek ister ki? sevmek ve sevilmek gerçekten bir ihtiyaç.
İnşallah bize de ne kısa zamanda nasip olur canım, evlilik olmasa bile hayatın manevi yükünü paylaşabileceğin birine ihtiyaç duyuyor insan

Amin inşallah canım okadar umutlarım tükendiki artik sağlığım bozuluyor

İşim var canim dogru kısmet olmayinca elden gelmiyorko bişe sorun kısmetsizliğimi kabul edememem sanirim
30 yaşındaymışsin, 40 ta olsan genç yani. Allah hayırlı insanla karşılaştırsin. Burda evli olup bir suru sorun yaşayıp pişman olan var.
Yani çıkar karşına sevebileceği birisi. Ortamlarını değiştir , yeni insanlarla tanış.

İnşallah çıkar ama şuandaki çevrem de zor vardi çok oldu ama hepsi pislik çıktı en son görüştüm biriyle ilgisi var gibi ay adamin sevgilisi varmiş meğer ama inanin kendi kendime anlam çikarmadim konusmalari bana yakinligi anlaycağniz güven bitti

Buradaki konulara göz atarsan iyikide bekarım diye dua edersin bence hepsini bı gözden geçir. Evlilik hayatın merkezi demek değilki. Misal konu ben

Buradaki konulara göz atarsan iyikide bekarım diye dua edersin bence hepsini bı gözden geçir. Evlilik hayatın merkezi demek değilki. Misal konu ben
Değilde canim benim çektiklerimde bana zor sürekli kandirildim ilişkilerde biktim artik niye adam kalmadi ya yada niye bana denk geliyo

Değilde canim benim çektiklerimde bana zor sürekli kandirildim ilişkilerde biktim artik niye adam kalmadi ya yada niye bana denk geliyo
Sende haklısın herkesin derdi kendine büyük Allah inşallah helal süt emmis birini karşına cikarirda sende mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…