Cok yalnizim

Esmrld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
320
159
23
28
Merhaba arkadaslar ben 3 senedir evliyim ve bi cocugum var evlenecegim zaman kocam bana evle birlik oturmicaz dedi ama dugunumuze 2 ay kala evle birlik yasiycaz dedi kaynanm eltim kaynim bekar kaynim gorumcem hep beraber 13 kisi bi evde yasiyoruz 2+1 evde☹ esim sadece 7 ay kalicaz dedi ama yalan simdi 3 yil oldu suan benimle konusmuyo bile bazen beni yataga bile almiyo ne yapacagimi bilmiyorum sanki ben degilde o bize gelin gelmis gibi somurtuyo ☹

Zaten fazla seçeneğiniz yok.
1. Devam edeceksiniz böyle yaşamaya.
2. Rest çekeceksiniz, başka eve çıkalım diyeceksiniz. Kabul etmezse ayrılacaksınız. Sizinki evlilik değil, kalabalık ev arkadaşlığı.

Ayri eve cikalim diyorum ama yeter piskolojimi bozdun diyor konusmuyo benimle ayirilalim diyorum kapi orda ayakkabilarini duzeltiyimmi diyo ama kizim var zaten eltimin oglu kizimi hep dovuyo bi oyuncakla oynamasina bile izin vermiyo onu birakamam ki

Neden birakasiniz cocugunuzu? Onu da alıp ayrilacaksiniz zaten eğer ayrilirsaniz.
Bence eşiniz kendi de mutlu değildir o şekilde yaşamaktan. Kim mutlu olur 2+1 evin içine 13 kişi dolusup yaşarken... psikolojisini bozan o kalabalık, o hengame, siz değilsiniz aslında.
Maddi durumunuz ayrı eve çıkabilecek durumda mı?
Siz ayrilirsaniz aileniz var mı ya da çalışıyor musunuz?

Ailemin hemen hemen hepsi burda maddi duruma gelicek olursak zaten aldigi maasin hepsi abisine gidiyo 100 lira bile ona kalmiyo ne istersem param yok diyo kaynimda calismiyo sabah aksam kahvede oturuyo cocugu sana vermem diyo calisma konusundada bekarken calisiyodum ama evlenince bitti bide severek evlenmistik

Sizi öyle iyi anlıyorum ki geçen gün ben de aynı şekilde kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim. Üstüne bir de Kadın eşittir süper güç yazısına denk gelince hüngür hüngür ağladım. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin saolun cümlemizin☹

Son düzenleyen: Moderatör:
tövbeler tövbesi bu nedir yahu hadi yaşıyosunuz 13 kişi buraya kadar her şey zaten anormal bi de çocuğunuzu dövüyolaar mı? ay yazık valla kaçın kurtulun o evden gizlice bi kamera yerleştirin eğer çocuğunuza tekrar el kalkarsa bunu delil olarak kullanırsınız velayeti babasına vermezler o evde yaşamaya devam ettiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…