Çok yalnızım

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Arkadaslar hic kendinizi bosuna yasiyormus gibi hissettiniz mi? Hic bir amaca bagli olmadan sanki boslukta ilerliyormus hissi var mi sizde de? Sanirim hayatim berbat oldu. Sanki mecburi yasiyormusum gibi.
Nasil kendime gelecegimi bilemiyorum. Etrafima bakiyorum ve diyorumki cok yanlizim. Gelecek hayallerinde yanliz, bugunde yalniz,yarinda yalniz.Hayati paylasmak gununun nasil gectigini anlatamamak birine guvenememek aile olamamak. Tek basima kalmisim gibi hissediyorum. Bi cafeye arkadasimla otursam bile anlamsiz geliyor acikcasi hayatimdaki her sey anlamini yitirdi sanki ve hevesim kacti sanki yasamaya dair.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatın sonu değil.. Evet söylemesi dile kolay ama hayatı kimse için kendinize zehir etmeyin.
Geçmeyen dert sıkıntı acı yoktur. Bu da geçecek Allah ın izni ile

Kendinizi tanımak için profesyonel destek alın. Kendinize yetmeyi öğrenmelisiniz

Yani boşanma tecrübem olmadı ama böyle süreçlerin de varlığını ve yaşanması gerektiğini kabul etmek gerek. Yaşayın bu süreci ama bir noktada da hayatınızı elinizden almasına izin vermeyin. Geçecek elinde sonunda, bunu bilin.

Yalniz değilsiniz.Insanlarin çoğu sizin gibi.Bosananlar,çocuğu olmayanlar,işi olmayanlar,hayata dair hiç bir umudu olmayanlar,hatta evlenenler de çocuğu olanlar da.Yani insanların çoğu sizin gibi emin olun o yüzden yalnız değilsiniz.

Tek basima kalmisim gibi hissediyorum. Bi cafeye arkadasimla otursam bile anlamsiz geliyor acikcasi hayatimdaki her sey anlamini yitirdi sanki ve hevesim kacti sanki yasamaya dair.
Hayatın sonu değil, hayat sadece bir erkekle birlikte olmak ta değil, insanlar yalnızken de mutlu olabilir.
Hiç bir amacım yok diyorsunuz, o zaman sizi mutlu edecek hedefler belirleyin.
Bu dönemi atlatırken sizi meşgul edecek uğraşlar, hobiler edinin.

Bu topiği bakın, burada boşanan boşanma aşamasında olan arkadaşlar var.

Duzeltince basin goge erdi mi? Hepimiz ayni egitim seviyesinde degiliz insanlarin yuzune bunu vurmak cok sik bir davranis degil. Kaldi ki su yazdigin konu sahibinin ruh haline merhem olmadi.
Yüzüne vurmadım. Bir yanlışı düzelttim. Dilimize hassasiyet göstermek ne zamandan beri eleştiri konusu oldu?

Ne kadar oldu bosanali biraz alışma sürecinde olabilirsiniz

Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz bu da hayal kırıklığı yaratıyor maalesef. Beklentiye giriyoruz, isteklerimiz çok normal olmasına rağmen karşı taraf reddediyor yada istediklerimizi vermiyo, vermek istemiyor vs. Kendinizden şüphe duymayın, hayat akıp gidiyor bi ucundan yakalamaya çalışın. Belki yeniden biriyle tanışacak ve mutlu olacaksınız. Hayat bu neler getirecegi belli olmaz...

Öncelikle çalışmıyorsanız bir işe girip çalışın, yeni ortamlar çevreler edinin. Bu boşluk hissi belki başka adamlarla dolacak sanacaksınız ama dolmayacaktır o hataya da düşmeyin. Çeşitli kurslara gidebilir pandemi süreci olsada etkinliklere katıılabilirsiniz. Eski eşinizle gittiğiniz yerlere kafelere arkadaşlarınızla gidin. Yeni anılar yaşayın..

Kendinize zaman verip bir nevi yasınızı yaşamanız gerekiyor. Boşanma o kadar kolay bir olgu değil. Yeni yaşamınıza zamanla alışacaksınız. O size boş ve anlamsız gelen şeyleri öyle gelse de yapmaya devam edin. Zamanla eskisi gibi zevk almaya başlayacaksınız. Ha olmuyor mu? O zaman da profesyonel destek alırsınız. Her şeyin bir çözümü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…