yanlız değilsin, yalnızsın.
Hayatın sonu değil, hayat sadece bir erkekle birlikte olmak ta değil, insanlar yalnızken de mutlu olabilir.Tek basima kalmisim gibi hissediyorum. Bi cafeye arkadasimla otursam bile anlamsiz geliyor acikcasi hayatimdaki her sey anlamini yitirdi sanki ve hevesim kacti sanki yasamaya dair.
Yüzüne vurmadım. Bir yanlışı düzelttim. Dilimize hassasiyet göstermek ne zamandan beri eleştiri konusu oldu?Duzeltince basin goge erdi mi? Hepimiz ayni egitim seviyesinde degiliz insanlarin yuzune bunu vurmak cok sik bir davranis degil. Kaldi ki su yazdigin konu sahibinin ruh haline merhem olmadi.
Ne kadar oldu bosanali biraz alışma sürecinde olabilirsinizBoşandıktan sonra içimde bir kiriklik ve yalnizlik duygusu var ve bu gecmiyor. Evde canim skiliyor artik bunaldim.Nasil vakit gecirebilcegimi bilemiyorum. Arkadaslar hic kendinizi bosuna yasiyormus gibi hissettiniz mi? Hic bir amaca bagli olmadan sanki boslukta ilerliyormus hissi var mi sizde de? Sanirim hayatim berbat oldu. Sanki mecburi yasiyormusum gibi.
Nasil kendime gelecegimi bilemiyorum. Etrafima bakiyorum ve diyorumki cok yanlizim. Gelecek hayallerinde yanliz, bugunde yalniz,yarinda yalniz.Hayati paylasmak gununun nasil gectigini anlatamamak birine guvenememek aile olamamak. Tek basima kalmisim gibi hissediyorum. Bi cafeye arkadasimla otursam bile anlamsiz geliyor acikcasi hayatimdaki her sey anlamini yitirdi sanki ve hevesim kacti sanki yasamaya dair.
Bütün sorun buydu evet.yanlız değilsin, yalnızsın.
Öncelikle çalışmıyorsanız bir işe girip çalışın, yeni ortamlar çevreler edinin. Bu boşluk hissi belki başka adamlarla dolacak sanacaksınız ama dolmayacaktır o hataya da düşmeyin. Çeşitli kurslara gidebilir pandemi süreci olsada etkinliklere katıılabilirsiniz. Eski eşinizle gittiğiniz yerlere kafelere arkadaşlarınızla gidin. Yeni anılar yaşayın..Boşandıktan sonra içimde bir kiriklik ve yalnizlik duygusu var ve bu gecmiyor. Evde canim skiliyor artik bunaldim.Nasil vakit gecirebilcegimi bilemiyorum. Arkadaslar hic kendinizi bosuna yasiyormus gibi hissettiniz mi? Hic bir amaca bagli olmadan sanki boslukta ilerliyormus hissi var mi sizde de? Sanirim hayatim berbat oldu. Sanki mecburi yasiyormusum gibi.
Nasil kendime gelecegimi bilemiyorum. Etrafima bakiyorum ve diyorumki cok yanlizim. Gelecek hayallerinde yanliz, bugunde yalniz,yarinda yalniz.Hayati paylasmak gununun nasil gectigini anlatamamak birine guvenememek aile olamamak. Tek basima kalmisim gibi hissediyorum. Bi cafeye arkadasimla otursam bile anlamsiz geliyor acikcasi hayatimdaki her sey anlamini yitirdi sanki ve hevesim kacti sanki yasamaya dair.
Kendinize zaman verip bir nevi yasınızı yaşamanız gerekiyor. Boşanma o kadar kolay bir olgu değil. Yeni yaşamınıza zamanla alışacaksınız. O size boş ve anlamsız gelen şeyleri öyle gelse de yapmaya devam edin. Zamanla eskisi gibi zevk almaya başlayacaksınız. Ha olmuyor mu? O zaman da profesyonel destek alırsınız. Her şeyin bir çözümü var.Boşandıktan sonra içimde bir kiriklik ve yalnizlik duygusu var ve bu gecmiyor. Evde canim skiliyor artik bunaldim.Nasil vakit gecirebilcegimi bilemiyorum. Arkadaslar hic kendinizi bosuna yasiyormus gibi hissettiniz mi? Hic bir amaca bagli olmadan sanki boslukta ilerliyormus hissi var mi sizde de? Sanirim hayatim berbat oldu. Sanki mecburi yasiyormusum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?