Çok yalnızım!!!

Hiç alakası yok inanın benim söylemek istediklerimi anlayanlar anlamıştır kimse kimsenin ne denli ne yaşadığını bilmiyor ne derece zorlandığını bilmiyor herkez siz gibi değil veya siz herkez gibi değilsinizdir kusura bakmayın ama hangi devirde yaşıyoruz her önüme gelen insana selam verip pasta börek mantığı üstelik karşımdaki insana nasil güvenebilirim ki inmidir cinmidir hangi kafadasiniz anlayamadım doğrusu tamam komşuluk kavramı iyi güzel de ..insanlar artik yanindan geçenden bile tırsıyor siz pasta börek tanışma faslından bahsediyorsunuz konuyu sacma sapan bi yere cektiniz herşey söylediğiniz kadar basit olsaydı zaten hiçbir sorunumuz kalmazdı kimse de buraya girip yorum yapma ihtiyacı hissetmezdi. O sizin kendi şahsi fikriniz ve düşünceniz.

benimde burda kaynanam gorumcem var ama inanin onlara bile gidecek zamanim olmuyo vede isteğimde yok açıkçası bi komşum vardi onlada görüşmüyorum artik yanlizlik en iyisi emin olun.siz gun icinde kendiniz için ne yapiyorsunuz ?kendinize zaman ayiriyormusunuz acaba

Hanimefendi elbette kendi sahsi fikrim ve dusuncem. Baskasinin sahsi fikirleri ve dusunceleriyle mi katilacaktim konunuza? Siz oyle mi yapiyorsunuz? Siz zaten konu acarak herkesin kendi sahsi fikirlerini ve dusuncelerini almak istemis oluyorsunuz? Kibarca oneriniz bana uymadi demek de bir secenekti ama siz kabalasmayi yakistirmissiniz kendinize. Hayat sizin, hicbir sey yapmadan her seyin duzelmesini beklemek sizin tercihiniz.

Merhaba iki dakika önce aynı konudan topik açtım. Benimki on aylık. İki aydır bittim tükendim nereye kadar böyle gidecek. Emeklerken böyle ayaklanınca çok daha kötü olacak diyorlar. Daha kötüsünü düşünemiyorum

Evet ne yazıkki öyle oluyor bunu deneyimli bir anne olarak söylüyorum şu an emekleme sürecinde olduğu için normaldir herşey ilgisini cekiyor oda kendince haklı ...
Kalkacak yeri gelecek düşecek ama yinede dikkatli olmaya çalışın özellikle kafasını vurmamasina çok daha dikkat edin çok sert bi darbe almadıkça birşey olmaz genelde ama o şu an kendini koruyamıyor dengesini sağlayamadığı için düşüyor bakin kafası gözü morardı demişsiniz bunlara çoooookkk dikkat edin yani zararı en aza indirmeye calışın tabiki vuracak düşecek ama daha az zararla.....
benim kız da aynen böyleydi şimdi 22 aylık ve daha beter bi hal aldı artık koltuk tepelerinde geziyor daha da tehlikeli oluyor biraz büyüdükleri zaman
sen şu an ne kadar peşinde geziyorum diyorsun ya ben bi o kadar fazla geziyorum o yuzden seni çok iyi anlıyorum destekçiniz yokmu hiç?

Gündüz veya gece bebek uyuduğunda yemek yapın. Her yemeği iki kat fazla yapıp buzluğa atın. Akşam eşiniz gelmeden yemeği sadece ısıtın ve yiyin. Bu şekilde 11lere kadar sarkmasın akşam yemeğiniz. Yemeği erken yiyince eşinizle de daha çok vakit geçirirsiniz.
Yalnızım diye düşünmeyin çocuğunuz var. Onunla konuşun anlamasa bile. Sürekli " yapma etme koşma" kelimelerini bırakın. Onunla beraber yapın tüm işlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…