Çok yalnızım

anngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
55
0
36
Eskişehir
aslına bakarsanız evliyim 2 tane dünya tatlısı evladım var ama çok yanlızım herşeyin üstesinden gelmeye kendim çalışıyorum eşim deseniz işten geldiğinde yemeğini yeryemez (10 dakika içerinde ) hemen pc başına geçer ve pc başındanda yatana kadar kalmaz anlatmaktan ben yoruldum artık ona ama o anlamktan yorulmadı kendimi çok yanlız hissediyorum insanın eşiyle hiç birşey paylaşmazmı ya biz paylaşmıyoruz işte pcye ayırdığı vaktin yarım saatini dahi bize ayırmıyor bıktım artık bıktım dışarı çıkartmak bile istemiyor bizi hep evdeyiz hep evde gezelim dediğimde oflamalar poflamalara başlıyor yada dışarıya azcık dolaşmak için kırkyılda bir çıkardığındada 15 yada 20 dakika içinde geri getiriyor yani varmı yokmu farkında bile bazen değilim pc başında onunla oturmayıda denedim ama benim ikitane küçük çocuğum var onun yanında vakit geçiremiyorum malesef off öyle işte canım sıkıldı sizlerle dertleşmek istedim azcık kızlar senağlamasenağlama

pc de o kadar süre ne yaptığını sordunuz mu??????????? bu nasıl bir ilgisizlik söylemenize rağmen aynı davranışını sürdürmesi çok garip...çok üzüldüm çok yalnızım dediğinizde..

peki sizde ona oldukça ilgisiz davransanız? bişey söylediğinde - hı hı tamam - diyip geçseniz.. o akşam pcde oyun oynarken çocuklarınızı alıp dışarı çıksanız hiçbirşey söylemeden? bende ilgisiz bir babanın çocuğuyum bu tür insanlara böyle davranmak en iyisi diye düşünüyorum.

onuda denedim ama hiç değişmedi değişeceğide yok gibi bunaldığımı hissediyorum artık boğuluyorum sanki

Off böyle tiplere sinir oluyorum.
Yine oynasın oyununu ama bu kadar da ilgisizlik olmaz ki.
Çocuklar baba sevgisinden yoksun kalıyorlar haberi yok.
Bilgisayarı mı bozsanız acaba -tatlicadiarzu-

Ne hali varsa görsün o zaman diorum sizin gibi anlayışlı bir eşi bu tutumlarıyla en sonunda kaybedicek.Çocuklarının bu ilgisizlikten ne kadar yıprandığını eğer küçüklerse seneler sonra anlıycak..yazık..

Off böyle tiplere sinir oluyorum.
Yine oynasın oyununu ama bu kadar da ilgisizlik olmaz ki.
Çocuklar baba sevgisinden yoksun kalıyorlar haberi yok.
Bilgisayarı mı bozsanız acaba -tatlicadiarzu-

2 tane pc bozdum zaten sırf bu yüzden ama yine aldı :s of bilmiyorum ya bu duruma çok canım sıkılıyor

malsef çocuklar şimdilerde bile ilgisizlikten nasiplerini alıyor büyüdüklerindede aynısı olacak bir çocuğun babadan öğreneceği çok şey var ama bizde sadece hayali baba var :s

iki defa bozmanıza rağmen aldı mı..şaka gibi cidden bu bağımlılık gibi birşey olmuş..ayrılmayı düşünüyor musunuz?

valla öyle aldı çocuklarım için ayrılmak istemiyorum tabi ama budurmda çokta çekilecek gibi bir durum değil hayat neler gösterecek bilemiyorum sabrediyorum bakalım sabır taşı nezaman çatlayacak

ilgiisızlıge benımde tahammulum yok anlıyorum sızı...karsınıza alın konusun anlıyorsa eger sizi saatlı oturttur ona ugrasacagı bır ıs ver yada kaynananıza annenıze ıftara gıdın bırlıkte belkı uzaklastırmıs olursunuz gıdecegı yerdede pc basına gececek degıl ya uzuldum gercekten ya:teselli:

annemler kaynanamlar yaşadığımız yerde oturmuyorlar malesef karşıma çok aldım konuştum ama değişen birşey olmadı her konuştuğumda oflayıp poflayıp bağırıp çağırıp gidiyor bende neyapabileceğim konusunda bişey düşünemez oldum :S

bence yakın bir zamanda çatlıycak sabrınız..çocuklar için ayrılmıyorsanız piskolojileri bozulur diye korkuyorsanız şunu söyliyim anne babası boşanmış bir sürü arkadaşım var ben ve abimde bunu yaşadık ama hepimizin ortak söylediği şu oldu -iyiki ayrılmışlar. yani haftada 2 gün dışarıda görüşmek bütün hafta aynı evde olup 2 cümle edememekten çok daha iyiymiş.bunlar benim gördüklerim ve görüşlerim tabiki evlenmeden bir yuva kurmadan çocuk sahibi olmadan sizin yaşadıklarınızı ve duygularınızın tamamını anlayamam ama eşinizinde size ve çocuklarınıza bunu yaşatmaya hakkı yok.

of bilemiyorum okadar çok düşünüyorumki beynim uyuşmuş durumda ne yapacağımı nasıl davranacağımı neyin iyi neyin kötü olacağını kestiremiyorum

bağırıp zeytinyağ gibi üste çıkıyor,bu en güzel savunma şeklidir.zaten erkeklerin çoğu bilgisayarı ya oyun için yada mühtehcen şeyler için kullanıyorlar.çok zor allah kolaylık versin.benim eşimde gezmeyi sevmez çok uğraştım ama nafile,neyseki bana karışmaz istediğim gibi gezerim.bizdede ben pc başındayım buraya takılıyorum,eşim tv seyreder.

6 senelik evliyim pcyi 4 sene evvel aldı ogün bugündür pcyle yatıp neredeyse pcyle kalkar oldu

boşuna demezler erkekler çocuk gibidir diye,benim eşim evlenmeden önce deli gibi oyun oynardı,bir hafta sonu tam 7 saat oyun başından kalkmadığını bilirim,sonra beraber oynamaya başladık,ama sizin bu anlattığınız farklı bir boyuta geçmiş,çocuklarınız da var,bence kendine gelmeli,konuştumda diyorsunuz pc bozdunuz yenisini aldı,hangi oyun eşten çocuktan önemli olabilir ki,anlamıyorsa gerçekten işiniz zor,umarım bişekilde kafasına dank eder sizleri kaybetmeden önce,Allah sabır versin canımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…