çok yalnızım

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
arkadaşlar 6 aylık evliyim manisadan izmire gelin geldm ve hiç arkadaşım yok çok yalnızım yokmu bana arkadaş olacak birileri

işe komşularınızdan başlayabilirsiniz. kurslara kayıt olup oradan da arkadaş edinebilirsiniz. yoksa siz kk dan mı arkadaş arıyorsunuz?

bir işe girsen ordada arkadaş edinebilirsin

yanlizlik allaha mahsustur
kursa git dikis nakis biseylerle mesgul ol
yada bebek yap cocugunu egit buyut

arkadaşlar 6 aylık evliyim manisadan izmire gelin geldm ve hiç arkadaşım yok çok yalnızım yokmu bana arkadaş olacak birileri

ben de sen gibi çok yalnızım ama bu kulüb beni çok mutlu etti yani arkadaşlar iyiki üyeyyim buraya ben gibisin benden bartından merkezden bir köye gelin gtmiştim ama şimdi istanbuldayım istediğin gibi dost bulamazsın sıkıntılarını burad a paylaş rahatlarsın arkadaş

canimbende yurt disina gelin geldim 2 seneyi gecti ayni sekilde yalnizim görüstügümüz insanlar var ama benim dostlarim gibi degil..burda kimsem yok..

tatlım iyiki türkiyedesin etrafında aynı dili konuştuğun insanlar var benim olduğum yerde hiç türk yok. ben ne yapiim. senin yerinde olsam komşu edinirdim kendimi geliştirirdim.

tatlım iyiki türkiyedesin etrafında aynı dili konuştuğun insanlar var benim olduğum yerde hiç türk yok. Ben ne yapiim. Senin yerinde olsam komşu edinirdim kendimi geliştirirdim.

eşimin yanında çalışıyorm eşimden başka kayın validem ve eltmi görüyorm sıkılıyorum hergün bu siteye giriyorum

Back
X