çok yalnızım....

alberfuper

brf
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
70
14
13
38
şu son üç ayda çok yalnız olduğumu hissediyorum yani bebeğim doğduğundan beri. Annemden başka kimse yokmuş hayatımda. Ne arkadaşlarım ne eşim. Arkadaşlarım bir tebriğe bile gelmediler. Eşimle de 4 yılda etmediğim kavgayı ettim sudan sebeplerden. Kendimi bir bebekle eve tıkılmış hissediyorum. Ne kadar dışarı çıkmaya çalışsamda bebekle eskisi gibi olmuyor aklın onda kalıyor haliyle..kendimi ağlamaktan alı koyamıyorum çoğu zaman...

Bebeklede disari cikabilirsin , ilaki arkadaslarin felan olmasi gerekmiyor..

Esinle belkide bu yuzden tartismalarin cogaliyor , kendini yalniz hissetigin icin ona patliyorsundur...

Daha yeni dogum yaptigin icin , lohusa donemi bu.. zamanla gecer.

Erken yaşta mi bebek sahibi oldün dedim ama öyle değil. ......
Sorun ne eşinle. .
sorun bebek aslında. Oğlumu çok seviyorum tabi yalnış anlaşılmasın. Ama eşim bebeğe karşı fazlasıyla titiz. Öyle tutma böyle yapma sürekli uyarı halinde insanı bunaltıyor.insan bebeğini başkasından kıskanırmı kıskanıyor. Özellikle benim ailemden nedense. Yok öyle yapmasınlar böyle yapmasınlar aman fotoğrafını çekmesinler bu böyle uzar gider yani abartıyor. Uyarıyorum devam ediyor. E kayınvalidemde aynı. Aynı kıskançlık onda da var. Sanki evlat benim değil. Gelir bana,e bu çocuk süzülmüş der. Zaten hep Bi çocuğa bakası var. Tamam bende abartıyorum belki çok kafama takıyorum ama engel olamıyorum kendime

Allah analı babalı büyütsün.
Tartışmak yerine önce eşinle paylaşmayı denedin mi?
Ne hissettiğini bilirse daha dikkatli davranabilir. Kavga çözüm değil, çıkmaza sokmaktan başka işe yaramaz.

Allah analı babalı büyütsün.
Tartışmak yerine önce eşinle paylaşmayı denedin mi?
Ne hissettiğini bilirse daha dikkatli davranabilir. Kavga çözüm değil, çıkmaza sokmaktan başka işe yaramaz.
inan bana defalarca sakin bir şekilde uyardım. Unutuyor. Aynı şeyi sanki ben çocukmuşum gibi uyarınca bende sinirleniyorum haliyle

inan bana defalarca sakin bir şekilde uyardım. Unutuyor. Aynı şeyi sanki ben çocukmuşum gibi uyarınca bende sinirleniyorum haliyle
Bebeğin üstüne düşmesi, sana güvenmediğinden değil aslında, erkeklerde bu var, bazen haddinden fazla korumacı olabiliyorlar. Umarım çabuk alışırda, sorunlarınız büyümez.

Yalnızın halinden yalnz anlatmış:)bnde bebek olunca cok afalladım kımsede olmatınca yanında oyle zor kı bekar ozgurluklerı elınde bayanlara oyle özenıyorum kıskanıyormkı ama napalım alışmak gerek kendıne bı uğraş edınebılırsın aslında

Canım uzme kendini lütfen...Hamilelik sonras. Biraz dduygusallık olmuş sizde...Kimseyi kafanıza takmayin...Bebeğinizin düşün onu seçkin, onunla uğraşın....Eş arası tartışma ve kavgalar da hayatın her döneminde olavilir şeyler....İnsan varsa hata vardır...Üzülmeyin lütfen...

Hormonlar daha normale dönmemis... Arkadaslarinizda gelir daha cok yeni merak etmeyin... Esinizide bebegin bakimina dahin edil ve sakince düsüncelerinizi aktarin, zor bi dönem oldugunu destegini istediginizi söyleyin, erkekler hormon degisikligi bilmedigi icin anlatmadan anlamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…