Çok yalnızım..

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
883
387
103
27
Meraba, ben 17 yaşındayım smlde okuyorum ve şuan stajdayım. Arkadaşlarımla yaşadıklarımı biliyosunuzdur bilmeyenler için özet geçiyim sınıftaki 30 kişiden 29uyla konuşmuyorum geri kalan bir kişi de benim zaten kısacası bu. Kültür farkımız var arada anlaşamadık, çok cahiller herşeyime laf ettiler bi hırkaya nası 70 tl verirmişim diye 1 hafta konuştular. Şimdi yalnızım çok huzursuzum sınıfta 2 grup var ikisini birbirine düşürmüşüm iki yüzlüymüşüm gibi davranıldı çok huzursuzum sürekli ağlama hissim var ve daha 1 yılım var napıcam ben kurtulmak istiyorum bu okuldan işin komiği başka sml yok.

Meraba, ben 17 yaşındayım smlde okuyorum ve şuan stajdayım. Arkadaşlarımla yaşadıklarımı biliyosunuzdur bilmeyenler için özet geçiyim sınıftaki 30 kişiden 29uyla konuşmuyorum geri kalan bir kişi de benim zaten kısacası bu. Kültür farkımız var arada anlaşamadık, çok cahiller herşeyime laf ettiler bi hırkaya nası 70 tl verirmişim diye 1 hafta konuştular. Şimdi yalnızım çok huzursuzum sınıfta 2 grup var ikisini birbirine düşürmüşüm iki yüzlüymüşüm gibi davranıldı çok huzursuzum sürekli ağlama hissim var ve daha 1 yılım var napıcam ben kurtulmak istiyorum bu okuldan işin komiği başka sml yok.

demek ki sen bu insanlar daha önceden arkadaşmışsın, ya bi gruba dahil olacaksın zaman daha hızlı geçsin diye, ya da hiç birini takmadan gelip gideceksin, pek seçeneğin yok gibi... yaşın çok küçük benden sana abla tavsiyesi, hiç bi arkadaş için ağladığına üzüldüğüne deymez, insanlarla derinlikli değil yüzeysel ilişkiler kur, böylece hem yanlız kalmazsın hem de kalbin kırılmaz üzülmezsin

demek ki sen bu insanlar daha önceden arkadaşmışsın, ya bi gruba dahil olacaksın zaman daha hızlı geçsin diye, ya da hiç birini takmadan gelip gideceksin, pek seçeneğin yok gibi... yaşın çok küçük benden sana abla tavsiyesi, hiç bi arkadaş için ağladığına üzüldüğüne deymez, insanlarla derinlikli değil yüzeysel ilişkiler kur, böylece hem yanlız kalmazsın hem de kalbin kırılmaz üzülmezsin
İki grup var sınıfta ikisiyle de konuşmuyorum sürekli yalnız olduğumu yüzümw vurup laf sokuyolar içim daralıyo staja gelmek istemiyorum ağlayamıyorum çok mutsuzuum

sınıfın tamamıyla nasıl aranda kültür farkı var.
sen başka bir yerden mi geldin bu okula.
hepsiyle küsmeyi nasıl başardın:))
aralarında anlaştıkların yok muydu hiç.
olur böyle şeyler lise döneminde gerçi.
ama herkesin sana cephe almasının bir sebebi olmalı.
hiç düşündün mü.
anlaşabildiklerinle diyologunu düzeltmeye çalış.

Günümüzde maalesef böyle artık. Dost diyebileceğin insanı bulmak neredeyse şans.

sınıfın tamamıyla nasıl aranda kültür farkı var.
sen başka bir yerden mi geldin bu okula.
hepsiyle küsmeyi nasıl başardın:))
aralarında anlaştıkların yok muydu hiç.
olur böyle şeyler lise döneminde gerçi.
ama herkesin sana cephe almasının bir sebebi olmalı.
hiç düşündün mü.
anlaşabildiklerinle diyologunu düzeltmeye çalış.
Şöyle yani hepsiyle değil bi 10 kişiyle o 10 kişi de grup 2 tane onlarla küsüm yani. Benim de hatam var ama onların yaptıklarının bana davranışlarının yanında hiç kalır. Bilmiyorum çok yalnızım

Her gün gittiğin okulda hiç arkadaşının olmaması dünyanın sonu depil elbette ama can sıkıcı bir durum .

Herkesin birden sana cephe alması da acaba sende de itici bir şeyler mi var diye düşündürdü bana.

Yani kendini herkesten farklı görmen , kültür farkımız var diye onlara yukardan bakıyor olman.... birbiri ile düşman iki grubu bile sana karşı birleştirmiş sanki.

İki seçenek var ablacım , ya kulak tıkayacak umursamayacaksın ya da biraz kendinde ki yanlışları törpüleyeceksin .

Hırkanın fiyatını nerden biliyolar? Hangi ilçede okul, sen nerede büyüdün?

burdaki konuda yazmışsın zaten :kahve:

Başta sınıfın grubuyla takıldım hemen kabul edildim ancak büyük bir küslük yaşadım içlerinden biriyle. Sonra sınıftaki başka kızlarla takılmaya başladım, gayet iyiydi aramız sonra bir iletişim kopukluğu oldu işte bunlar hiç samimi olmadıkları kızlarla aynı hastanede staj yapıyoruz adı altında samimi oldular bana da geçen gün bir konuşma yaptılar ben İstanbul'da büyümüşüm onlar erzurum kültürüyle büyümüşler ben herşeyi kafama takıyomuşum hocalarla şakalaşıyomuşum (fiili değil sözlü ve ahlak dışı da değil öğretmen öğrenci ilişkisi) vb anladınız yani oturmasını kalkmasını bilmiyosun diyolar kısaca ama aşırı değilmiş işte o 3ü çok aynı düşünüyomuş ben uyuşmuyomuşum

bence biraz akışına bırak, zaten son sınıftaymışsın, biraz daha sabret mezun olunca hiçbirini görmesen de olur :işsiz:
atanmak istiyorsan ona çalış, yeni ortamlara girdiğinde burda yaptığın hataları yapmazsın, ona göre bir çevre edinirsin sıkma canını :KK14:

başka arkadaşlar bul kendine. başka sınıftan, mahalleden vs. dünyan o sınıftan ibaret değil ki senin.

insanların seni ezip eleştirmesine izin verme. engel olamıyosan da kulaklarını tıkamayı öğren.

o okul bitecek. üniversite, iş hayatı ohooo neler neler yaşayacaksın. lise ne ki?

bnde sml de okudum sınıf 25 kişiydi ve bir kişi vardı ki kimseyle anlaşamazdı kendisinin annesi yoktu ona bakarsan bnmde babam yoktu ama ben anlaşırdım çoğuyla .bilemedimki ne desem ailesl problemn var mı

Back
X