Çok yalnızım :(

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum ve herkese güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum.
Bana gelince... 2016 öyle bir seneydi ki halen bendeki etkisini sürdürüyor. 4 sene süren evlenmeyi düşündüğüm sevgilimle birbirimize uygun olmadığımızı anladığım ve bir ay önce ayrıldığım bir sene oldu 2016. Getirdiği güzellikler de var tabi. Şimdi mesleğini eline almış bir kadınım. Ancak bugün o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Ailem benden uzakta yanlarına gidemedim. Üstüne bir de hasta oldum halsizlikten kalkamıyorum. Ve yatağımda sürekli ayrılığım geliyor aklıma. Bazen olması gereken, uzun vadede size iyi geleceğini bildiğiniz kararlarınızın acısından kendinizi kurtaramıyorsunuz. Çekeyim acıyı evet ama yalnızlık gerçekten de zormuş. Çalıştığım yerden bir erkek arkadaşım birlikte plan yapalım mı dedi ama yanlış anlamlara gelmesin henüz ayrılığım çok yeni diye istemedim. İçim hüzünle dolu. Ayrılığın acısı hafifliyor mu kızlar?ne kadar sürüyor? Bir daha bir başkası aynı coşkuyla sevilebiliyor mu yeniden?

Keşke arkadaşın planına ok deseydin. Böyle kendini daha melankolik hale getirmiş oldun(ağır hasta olmadığını var sayarak yazıyorum)
Yaşadığın yerde hiç arkadaşın yok mu? Ara birilerini :)

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum ve herkese güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum.
Bana gelince... 2016 öyle bir seneydi ki halen bendeki etkisini sürdürüyor. 4 sene süren evlenmeyi düşündüğüm sevgilimle birbirimize uygun olmadığımızı anladığım ve bir ay önce ayrıldığım bir sene oldu 2016. Getirdiği güzellikler de var tabi. Şimdi mesleğini eline almış bir kadınım. Ancak bugün o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Ailem benden uzakta yanlarına gidemedim. Üstüne bir de hasta oldum halsizlikten kalkamıyorum. Ve yatağımda sürekli ayrılığım geliyor aklıma. Bazen olması gereken, uzun vadede size iyi geleceğini bildiğiniz kararlarınızın acısından kendinizi kurtaramıyorsunuz. Çekeyim acıyı evet ama yalnızlık gerçekten de zormuş. Çalıştığım yerden bir erkek arkadaşım birlikte plan yapalım mı dedi ama yanlış anlamlara gelmesin henüz ayrılığım çok yeni diye istemedim. İçim hüzünle dolu. Ayrılığın acısı hafifliyor mu kızlar?ne kadar sürüyor? Bir daha bir başkası aynı coşkuyla sevilebiliyor mu yeniden?
Seversin yahu ne var ki? Son ask iyidir,son olsun senin olsun ;)

İnan canım öyle güzel tecrübeler kazandırıyor ki insana ,en doğru kişiyi tanıyabilmen ve bulman için ...

Bir çok kişi yılbaşını evde yanlız geçirecek.Ben de dahil .Artılarını düşün,kafan rahat ,evde pinekle sıcacık :)

Her şey geçiyor arda kalan sadece ,yaşanması gerekiyordu bitti ...

2017 sana Tüm güzellikleri getirmesi dileği ile...

Merhaba arkadaşlar,

bence arkadaşının teklifini kabul et, yanlış anlayıp anlamaması onun problemi, normal davranırsan neden yanlış anlasın
şimdi napacaksın ki evde hastayım yanlızım deyip kendine acıyarak mı yılbaşına gireceksin... bence geç değil hala bi program yapabilirsin

Keşke arkadaşın planına ok deseydin. Böyle kendini daha melankolik hale getirmiş oldun(ağır hasta olmadığını var sayarak yazıyorum)
Yaşadığın yerde hiç arkadaşın yok mu? Ara birilerini :)
Haha ağır hasta değilim teşekkür ederim Bu bahsettiğim arkadaşımı bana yakıştıranlar çok ve ben onu sadece arkadaş olarak gördüğümden şu sıralar da bi ilişki yaşamak istemediğimden hayır dedim. Arkadaşlarım var ama onlar kendi aileleriyle plan yapmışlar ya da sevgilileriyle. Teşekkür ederim yorumun için :)

İnan canım öyle güzel tecrübeler kazandırıyor ki insana ,en doğru kişiyi tanıyabilmen ve bulman için ...

Bir çok kişi yılbaşını evde yanlız geçirecek.Ben de dahil .Artılarını düşün,kafan rahat ,evde pinekle sıcacık :)

Her şey geçiyor arda kalan sadece ,yaşanması gerekiyordu bitti ...

2017 sana Tüm güzellikleri getirmesi dileği ile...
Çok iyi geldi yorumun çok teşekkür ederim :)

Bence ara ve hemen teklifi kabul et :)
Kim ilk sevgilisiyle sonsuza kadar mutlu oluyor ya... hatta ilk kocasıyla :deli:
Sen keyfine bak. Melankoliğe bağlama. Hayatta herşey ama herşey geçici...

Merhaba arkadaşlar,
İnşallah bu ayrılığınız sizin için güzel şeylerin başlangıcı olur. Acı çekmeniz çok normal hersey daha çok tazeymiş. Bence kesinlikle sonuna kadar bu acıyı yaşayın yaşayın ki gerçekten iç dünyanızdaki yerinden çekip gitsin. Çok takdir ettim sizi bazı insanlar hemen arayış içine giriyor bunu sağlıklı bulmuyorum. İnsan kayıplarının acısını çekmeli. Bu sizi daha güçlü daha insan yapar...

Geçen seneki halim geldi aklıma. Yeni ayrılmıştım, ailem uzaktaydı çalıştığım is yerinde gizli gizli ağlıyordum. Erkenden uyudum oh mis. Bu sene ise evliyim ( 4 sene ayrı kaldığım ilk aşkımla ) plan yapıyoruz akşam için. Düşün yani hayat sürprizlerle dolu boşuna sıkma kendini.

Geçiyor.. sonra dimdik ayağa kalkıyorsun çok daha güçlü olarak.. sonra bi başkasını çok sevebildiğini görüyorsun.. hayat kısa,keyfine bak.. ara arkadaşını plan yapalım acill de :)

İnşallah bu ayrılığınız sizin için güzel şeylerin başlangıcı olur. Acı çekmeniz çok normal hersey daha çok tazeymiş. Bence kesinlikle sonuna kadar bu acıyı yaşayın yaşayın ki gerçekten iç dünyanızdaki yerinden çekip gitsin. Çok takdir ettim sizi bazı insanlar hemen arayış içine giriyor bunu sağlıklı bulmuyorum. İnsan kayıplarının acısını çekmeli. Bu sizi daha güçlü daha insan yapar...
Çok teşekkür ederim :) Evet ben de aynı şekilde düşündüğüm için kendime izin veriyorum. Açıkçası yeni bir ilişkiye de enerjim yok, henüz acım çok taze. Şu süreçte kimseyi yara bandı gibi de kullanmak istemiyorum hal böyleyken. Sağ olun :)

Çok teşekkür ederim :) Evet ben de aynı şekilde düşündüğüm için kendime izin veriyorum. Açıkçası yeni bir ilişkiye de enerjim yok, henüz acım çok taze. Şu süreçte kimseyi yara bandı gibi de kullanmak istemiyorum hal böyleyken. Sağ olun :)

Hayır tatlım şu anda yeni bitmiş bir ilişki üzerine bir başkası ,senin yanlış kararın olabilir.

Çivi çiviyi sökmez,kendine zaman tanı ,bırak çıkma kimseyle bu gün,senin zayıf olduğun anı görmesine izin verme , dik durabildiğin zamanlar geldiğinde sokarsın hayatına birini ...

Acını yaşa zamanla da kalk ve dimdik dur kimler kimler hayatına girmek için can atacaktır...

Back
X