• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yalnızımmm...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
evet baslikdada okudugunuz gibi cok yalnizim;
bir bucuk yillik evliyim yabanci bi ulkeye geldim kendimi cok yalniz hissediyorum burda;
insanlar burda hep ic ice sadece kendi aileleriyle bir birlerine gidip geliyor komsuluk iliskisi fazla yok;
ben istiyorumki gorusebilecegim insanlar olsun;
bikac kisiyle tanismama ragmen herkes cocuklarini esini isini bahane ediyor ve zamanim yok diyor;
esim aslinda cok iyi biri ama ailesi bile fazla gidip gelmez;
kimse kapimi acmiyor; ben kotu bir insan degilim; neden insanlar bu kadar kendi kabuguna cekilmis anlamiyorum;
herkesin tek yaptigi ise gitmek face ev baskada bisey yok;
benim durumumda olanlar varmi arkadaslar???

bir bucuk yillik evliyim yabanci bi ulkeye geldim kendimi cok yalniz hissediyorum burda;
insanlar burda hep ic ice sadece kendi aileleriyle bir birlerine gidip geliyor komsuluk iliskisi fazla yok;
bikac kisiyle tanismama ragmen herkes cocuklarini esini isini bahane ediyor ve zamanim yok diyor;
kimse kapimi acmiyor; ben kotu bir insan degilim; neden insanlar bu kadar kendi kabuguna cekilmis anlamiyorum;

bende senınle aynı durumdayım.. dogdugum, buyudugum, alıştıgım yerden uzakta bambaska bı yerdeyım.. yenı evlı olmama ragmen hayırlı olsuna ya da ev gormeye bıle kımse gelmedı... ınsanlar artık eskısı gıbı degıl..

yaşadığınız ülkenin yabancı dilini bilmiyorsanız dil kursuna gidebilirsiniz ya da biliyorsanız başka kurslara, gezip görmediğiniz çok yer vardır eşinizle boş zamanlarınızda gezebilirsiniz, puzzle alıp yapabilirsiniz,evcil hayvan alabilirsiniz su kaplumbağası ya da kedi gibi,film kitap keyfi yapabilirsiniz

yaşadığınız ülkenin yabancı dilini bilmiyorsanız dil kursuna gidebilirsiniz ya da biliyorsanız başka kurslara, gezip görmediğiniz çok yer vardır eşinizle boş zamanlarınızda gezebilirsiniz, puzzle alıp yapabilirsiniz,evcil hayvan alabilirsiniz su kaplumbağası ya da kedi gibi,film kitap keyfi yapabilirsiniz

yani bizde o insanlar gibi kendi kabugumuza cekilip yasayalimm;
cok zor ben aliskin degilim;
benim arkadaslarim cevrem vardi;
simdide burda hic kimsem yok;
dil kursuna gittim ve basariyla bitirdim zaten arkadaslar;
calisiyorumda ama bos zamanim oldumu yalnizligim geliyor aklima;
ailemden cevremden sevdiklerimden uzak bi hayat;
sanki su yalanci dunyaya bir daha gelecegiz;
yapayalniz yasiyoruzz cok uzuluyorummm coookk...

arkadasim cok Dogru bi tanimlama yapmissin.yurt disinda dedigin gibi millet hep ev ziyaretleri,aile ve IS IS IS.Baska bir yer yok.Ama sunuda bilmek lazim.Yurt disinda,özellikle almanyada Türkiye gibi cafeler,carsi pazar,cart Curt yok.Cok kuralci bi Devlet.Pazar günleri heryer kapali.Dinlenme günü ya.Hafta ici Saat 8 den sonra heryer kapali.Belli bi saatten sonra süpürge yapmak,camasir makinasi calistirmak,hele pazar günlerin bunlarin hicbirini yapamayiz.Yasak.bana kac kere sikayet geldi.Nefret ediyorum burdan.Bir tek ailem Burda anam babam..Allaha sükür.Bütün sulalem tr de.Cok özlüyorum.

merak etme canım bende varım bir ay önce eşimin işi dolaayısıyla yurt dışına geldim.malesef okadar çok yalnızım ki anlatamam ne dil biliyorum nede yaşam tarzları bana uygun.malesef türkiyedeki gibi komsuluklar yok bu benim burda gördüğüm herkes kendi havasında artık evden dahi çıkmıyorum dışarı beni dahada bunaltıyor sen neredesin bu arada :34:

merak etme canım bende varım bir ay önce eşimin işi dolaayısıyla yurt dışına geldim.malesef okadar çok yalnızım ki anlatamam ne dil biliyorum nede yaşam tarzları bana uygun.malesef türkiyedeki gibi komsuluklar yok bu benim burda gördüğüm herkes kendi havasında artık evden dahi çıkmıyorum dışarı beni dahada bunaltıyor sen neredesin bu arada :34:

ben belcikada yasiyorum,
buraya gelin geldimmm;
ya sizz???

ben belcikada yasiyorum,
buraya gelin geldimmm;
ya sizz???

ben kosovadayım canım en azından siz dil biliyomusunuz ben onuda bilmiyorum markete gidiyorum alacağım şeyi bulamıyorum anlatamıyorum ay ozaman çıldırıyorum ağlıyasım geliyor ve ailemide çok özlüyorum onlarsız yapamıyorum :14:

ben 1 bucuk yildir burdayimm;
ilk zamanlar bende de oyleydi dil bilmemek cok, zor anlatamiyorsun derdini;
kac kere eve aglayarak gelmisdim;
ama simdi her gittigim yerde kendimi kurtariyorum;
is yerinde cok ogrendim; ogrenmek zorunda kaldim cunku benden baska turk yok;
sizde dil kurslarina katilin;
cok farkli insanlarla tanisiyorsunuz ;
degisik bir ortam ve binbir turlu hikayeleri oluyor insanlarin...

yani bizde o insanlar gibi kendi kabugumuza cekilip yasayalimm;
cok zor ben aliskin degilim;
benim arkadaslarim cevrem vardi;
simdide burda hic kimsem yok;
dil kursuna gittim ve basariyla bitirdim zaten arkadaslar;
calisiyorumda ama bos zamanim oldumu yalnizligim geliyor aklima;
ailemden cevremden sevdiklerimden uzak bi hayat;
sanki su yalanci dunyaya bir daha gelecegiz;
yapayalniz yasiyoruzz cok uzuluyorummm coookk...

birileriyle tanışıp arkadaş olana kadar mecbur :/ eşinizin iş arkadaşlarının eşleri falan yok mu mesela onlarla buluşma ayarlansa

bunalımlardayım 10 gündür evden hiç çıkmadım dil kursunuda önceleri istiyodum suan nedense içimden gelmiyor :50:

bunalımlardayım 10 gündür evden hiç çıkmadım dil kursunuda önceleri istiyodum suan nedense içimden gelmiyor :50:

bence cikmalisiniz evde daha fazla kalirsaniz daha cok bunalima girersiniz;
ben calisdigim halde yinede bunaliyorum;
disari hic cikmamak daha kotu inanin...
yeniden kurslara baslasaniz iyi olur;;
temellimi yerlestiniz oraya???

bendee yalnizim..mariodan baska kimsem yokk =(

sen nerde yasiyorsun.. kusura bakma bütün hepsini okumadim..

yalnizlik zooorrr.

Türk bir aile ile tanışabılsen kesın gıt gel yaparlar :) sıkma canını dıl öğrenmeye bak.hobiler edin kendine canım.

bence cikmalisiniz evde daha fazla kalirsaniz daha cok bunalima girersiniz;
ben calisdigim halde yinede bunaliyorum;
disari hic cikmamak daha kotu inanin...
yeniden kurslara baslasaniz iyi olur;;
temellimi yerlestiniz oraya???

kaç yıl kalacağım belli değil beş yıl on yıl işlerine bağlı eşimin belkide daha uzun yıllar :25:

Biri gurbettmi dediiii 😣

Bir adette ben varim o yolu gurbete dusenlerden.. Danimarka denen buzlar ulkesine😁😁 1. Senemin acisini nasil anlatsam anlarsiniz ki...... Ne zaman okula basladim gozum gonlum acildii.... Zavall esime takmistimmm ve sorun cikarmaya yer ariyodum..

Simdiye binlerce sukurrrrr

Sosyal hayata dahil olcaksiniz baska cozum yok. Bende 8 senedir yurt disindayim. ilk geldigimde calismak icin yasim tutmuyordu. Okula baslamistim ama okulda arkadas edinememistim hic lisanim yok diye. geldikten 2.5 - 3 sene sonra ise basladim. Is arkadasligi cok baska oluyor. Hayatim bir anda degismisti. Sizede bunu tavsiye ederim.

Back
X