• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yanlızım

glseren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
6
1
86
36
İstanbul
arkadaşlar çok yanlızım ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden maddi ve manevi destek görmedim.4yıllık evliyim bir oğlum olmuştu ve doğum sırasında beyni oksijensiz kalmış ve epilepsi hastası oldu o küçük bedeniyle ne acılar çekti hiç uyumazdı hep ağlardı bende bilmiyorum tabiki rahatsızlığından böyle huzursuz hep kızıyorum neden uyumuyo neden susmuyo diye ve ailem biliyodu durmadığı hiç kimse gelmedi mutfağa yemek hazırlamaya bile gidemiyordum çünkü çok sık nöbet geçirdi çocuğum vefat ettti yine destek göremedim okadar yanlızım oğlumu o kadar özlüyorum:sinifsinif: ki şunu öğrendim ki benim tek ailem tek dostum herşeyim eşimmiş lütfen dua edin tekrardan çocuğumuzun olmasını istiyoruz ama çok korkuyoruz aynı şeyleri yaşarız diye:Saruboceq::emir_bebek:

Allah yardimcin olsun canim benim.. Allaha hayirli uzun saglikli omurler verecegi bi cocuk vermesi icin dua edin..
digerlerini de bosverin artik.. kim destek kim destek degil.. zaman oyle kotu ki.. insanlarin agzindan guzel laf almak mucize olmaya basladi..
destegi surda birak sen..
Allaha sigin sadece.. o herksin icinde ne var ne yok bilir..

Allah rahment eylesiin canım gerçekten üzüldüüm..
Beim kardeşimde epilepsi hastasıydı 3 yaşından beri ilaç kullanıyor allaha şükür uzun zamandır bir şeyi yok..Bu arada şuan 15 yaşında olucak kardeşim

Bilirim o nöbetlerii gerçekten çok üzücüü..senağlama

çok üzüldümm canımm.allah rahmet eylesinn.
dilerimm allah hayırlı sağlıklı bi ewlat nasip eder size:Saruboceq:

rabbim yardımcın olsun sana hayırlı ve sağlık bi evlar nasip etsin en kısa zamanda . her şerde bir hayır varmış derler. kendini üzme vardır bundada bi hayır . rabbim sabırlar versin sana ve tüm isteyenler bende buna dahil hepimize evlat nasip etsin inş

Allah sabir versin arkadasim, cok uzuldum.
Cenette seni bekleyen bir yavrun var..

Allah tekrar nasip etsin sana insallah...
Dualarim seninle..

çok üzüldüm allah sabır versin kendini bırakma yeniden çoçuk sahibi olursun ve tüm bu acıları unutursun

okurken kanım çekildi içim cız etti.
Rabbim sana sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin.
meleğinin yeri huzurla dolsun Allah ım yardımcı olsun :(

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm:çok üzgünüm: insallah Allah size saglıklı uzun ömürlü istediginiz kadar evlat nasip eder:Saruboceq:

Allah sabır versin, zor şeyler yaşamışsın.
inşallah bir an önce geçmişi unutturacak sağlıklı bir bebeğe kavuşursun.

allah size ömür versin inşallah allah size sağlıklı bir çocuk nasip etsin :Saruboceq:canım çok üzüldüm yaa :gitme:

arkadaşlar çok yanlızım ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden maddi ve manevi destek görmedim.4yıllık evliyim bir oğlum olmuştu ve doğum sırasında beyni oksijensiz kalmış ve epilepsi hastası oldu o küçük bedeniyle ne acılar çekti hiç uyumazdı hep ağlardı bende bilmiyorum tabiki rahatsızlığından böyle huzursuz hep kızıyorum neden uyumuyo neden susmuyo diye ve ailem biliyodu durmadığı hiç kimse gelmedi mutfağa yemek hazırlamaya bile gidemiyordum çünkü çok sık nöbet geçirdi çocuğum vefat ettti yine destek göremedim okadar yanlızım oğlumu o kadar özlüyorum:sinifsinif: ki şunu öğrendim ki benim tek ailem tek dostum herşeyim eşimmiş lütfen dua edin tekrardan çocuğumuzun olmasını istiyoruz ama çok korkuyoruz aynı şeyleri yaşarız diye:Saruboceq::emir_bebek:
Canım yaaa sakın uzulme bak ne guzel esin sana destek olmus,seni kendi haline terk etmemiş,digerleri sana uzulmediyse sende onlar yanımda yok diye uzulme.Ve sunu eklemek ıstıyorum ki bir cocugunda bu oldu ıse oburunde de olacak diye bi sart yok,bı doktorla konusup bu konuda daha detaylı bilgi alın bence,ıcın daha da rahat eder.Allah hepimize saglıklı evlatlar versin sizin ıcın ınan ki cok uzuldum ama pes etmeyin derim ya saglıklı bı cocuk ıcın duaet, ettim sizin ıcın:Saruboceq:

Back
X