ben evlilikten bıktım artık ve çok mutsuzum.
çoğunun gebeliğin verdiği bi ruh hali diyeceksiniz ama eminim ki öyle değil.
8 ay gibi bir sürede evlendk ve 8.ayımız bitti.
ama bende bittim.bi dönem kavgalarımız çoktu,onlarda bizi bıktırdı.
ama ben artık eşimi sevmiyorum.yani hayal ettklerm bunlar değildi.
şu an içeride ve uyuyor,bnde tv.yi ışığı kapadm geldm yine odama.
bktm artk,hergün,hep aynı şeyler.
bnmle birşeyler yapmayı hiçsevmiyor.
ama kendi arkadaş grubuyla çok mutlu.
arkadaşlarımız da evli,hepimiz iyi anlaşıyoruz fakat ben kafa dnlemeyi seven biri olduğm için arada başbaşa bişiler yapalm diyorum.
bi yere götürse bnbir surat,bişi alıyor olsam düşüyor suratı falan.
ama arkadaşlarıyla beraber yaptığı hiçbişeyde acımıyor giden paralara.
içki olsun ya da fuzuli şeyler..
örneğin malum 6.ayıma giriyorum hamilelikte ve yazn başndan beri çok zor geçiriyorum.
hep valtinatör almak istiyordum,paramz olmadığnda bunu sorun yapmadm eşime.
şimdi var ve bugün almak istediğim de tavır yaptı bana,halbuki bugün arkadaşlarımzla buluşup gezicektik.
bnde kzdm köpürdüm,herşeye paran var bana yok diye.
kzlar bıktım artk.evlenmeden öncede ben ve bnm ailem de çok fedakarlklar yaptk,evimi görseniz afedersiniz dul kadın evi gibi.
hiç yeni geln evine benzemiyor,evlendkten sonra bişiler yapmak istedim onları da fuzuli gördü.
şimdilerde ise banyomda sorun var;sularım paslı,giderlerim kokuyor,havuz gibi eski bi küvetim var,tuvaletim alaturka..
hiçbişi yapmıyor,hiçbirişin peşinde koşmuyor.
bayadr baza almaya çalışıyorduk,bugün 242 tlye aldk bi yerden.sonra eve gelnce üzüldüm.bnm gösterdiğim anlayışlara bak,bana yakştırılanlara...
bebeğim olucak yaknda,ona bile heveslenemiyorum.istediğim hiçbişeyi alamıyorum hemen hemen.
bu arada seks hayatımız berbat yine,1 hafta oldu yatmadk afedersnz.şu an gelse bile ben istemiyorum.
çok soğudum ondan,beni 8 ay..ne 8 ayı? 16 aydır hayal kırıklklarına uğratıyor.
yorumlarınızı okuyabiliyorum şimdiden.
bnde farkndaym kendimi onun gözünde basitleştirdiğimi,ama işte herkes iyilik bilecek diye birşey yok.
kocamı düzeltmek istemiyorum artk,boşanma gibi bir lüksüm de olamaz.
sadece paylaşmak istedim..
çoğunun gebeliğin verdiği bi ruh hali diyeceksiniz ama eminim ki öyle değil.
8 ay gibi bir sürede evlendk ve 8.ayımız bitti.
ama bende bittim.bi dönem kavgalarımız çoktu,onlarda bizi bıktırdı.
ama ben artık eşimi sevmiyorum.yani hayal ettklerm bunlar değildi.
şu an içeride ve uyuyor,bnde tv.yi ışığı kapadm geldm yine odama.
bktm artk,hergün,hep aynı şeyler.
bnmle birşeyler yapmayı hiçsevmiyor.
ama kendi arkadaş grubuyla çok mutlu.
arkadaşlarımız da evli,hepimiz iyi anlaşıyoruz fakat ben kafa dnlemeyi seven biri olduğm için arada başbaşa bişiler yapalm diyorum.
bi yere götürse bnbir surat,bişi alıyor olsam düşüyor suratı falan.
ama arkadaşlarıyla beraber yaptığı hiçbişeyde acımıyor giden paralara.
içki olsun ya da fuzuli şeyler..
örneğin malum 6.ayıma giriyorum hamilelikte ve yazn başndan beri çok zor geçiriyorum.
hep valtinatör almak istiyordum,paramz olmadığnda bunu sorun yapmadm eşime.
şimdi var ve bugün almak istediğim de tavır yaptı bana,halbuki bugün arkadaşlarımzla buluşup gezicektik.
bnde kzdm köpürdüm,herşeye paran var bana yok diye.
kzlar bıktım artk.evlenmeden öncede ben ve bnm ailem de çok fedakarlklar yaptk,evimi görseniz afedersiniz dul kadın evi gibi.
hiç yeni geln evine benzemiyor,evlendkten sonra bişiler yapmak istedim onları da fuzuli gördü.
şimdilerde ise banyomda sorun var;sularım paslı,giderlerim kokuyor,havuz gibi eski bi küvetim var,tuvaletim alaturka..
hiçbişi yapmıyor,hiçbirişin peşinde koşmuyor.
bayadr baza almaya çalışıyorduk,bugün 242 tlye aldk bi yerden.sonra eve gelnce üzüldüm.bnm gösterdiğim anlayışlara bak,bana yakştırılanlara...
bebeğim olucak yaknda,ona bile heveslenemiyorum.istediğim hiçbişeyi alamıyorum hemen hemen.
bu arada seks hayatımız berbat yine,1 hafta oldu yatmadk afedersnz.şu an gelse bile ben istemiyorum.
çok soğudum ondan,beni 8 ay..ne 8 ayı? 16 aydır hayal kırıklklarına uğratıyor.
yorumlarınızı okuyabiliyorum şimdiden.
bnde farkndaym kendimi onun gözünde basitleştirdiğimi,ama işte herkes iyilik bilecek diye birşey yok.
kocamı düzeltmek istemiyorum artk,boşanma gibi bir lüksüm de olamaz.
sadece paylaşmak istedim..