ben konu sahibine, ''çocuk sahibi olmak için acelen neydi'' diye sordum ama bu kesinlikle yargılamak amaçlı değildi. ''keşke bu kadar acele etmeseydin, önce evliliğini oturtsaydın'' demek istemiştim ama yazı dilinde yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
dul kadın konusunda da bence yanlış anlaşılma oldu. konu sahibinin boşanmış insanları aşağılamak için böyle yazdığını düşünmüyorum. çünkü kendisi de eğer durumu olsa boşanabileceğinin sinyallerini vermiş zaten.
dul kadın diye boşanmış kadına denir, boşanıp da tekrar evlenen kadınların tekrar evlenirken bir genç kız kadar hevesle yeni ev düzmek istemeyeceği varsayımından yola çıkarak yazılmış bi cümle bence.
Ben o kadar aytıntılı da okuumuyorum yazılanları bir alışkanlık ben de oyle dusundum art nıyet değildi bencede.Ya boyle ağza yerleşmiş kotu değimler var halk arasında'bekara karı bosamak kolay gibi' karı ne demek?
Nasıl bekar evi gibi derler ev için bir sey olmayınca boyle kullansa daha iyi olurmuş tabi ama insan o sınırle ne yazdığını bıle bılmıyor ne demişler bin kere düşün bir kere soyle.
konu aldı basını baska yerlere gıttı.