Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu kadercilik olur bilemem ama herşeyde bir hayır vardır üzülmeyin.Herkes "Çok müthişti, süperdi, bebek girse o bile full yapardı" şeklinde demeçleriyle sevgi kelebeği modelinde zıp zıp zıplıyordu ama cevaplar açıklandıktan sonra birçok çeldirici de ortaya çıktı.Benim kapasiteme ve çalışma sürecime göre sabahki sınav orta düzeydeyken, öğleden sonraki eğitim bilimleri kabustu.Neredeyse full yapan ben hezimete uğradım.Atanarak doğu sınır köyüne bile gitmeyi isteyen ve kabul eden ben şu an sanırım İran'a gideceğim diye orayı bile yazsam beni atamazlar oraya alacağım puanla:) Ama moral bozmuyorum.Eğitim Bilimleri herkesi sallamış atmış zaten, ayrıca kim ne yaptı bilmiyoruz, olmadı ek atamalar bilmemne atamaları var.Olmadı hayat devam ediyor, bir yerlerden evelallah ekmeğimizi çıkarırız, yeterki sağlıklı olalım sevdiklerimizle olalım diye düşünüyorum.(Çok mu Polyanna oldum acaba :? :) ) Olmadı bu bir deneme olmuş olur bize, el ele verir tekrar çalışırız, yaparız.
kızlar ben de KPSS ile ilgili bişey sordum ama o bölümde pek cevap alamadım, bilgisi olan varsa bi de size sorim, şimdi ben bi lisans programında okuyorken, lise düzeyinde KPSSye giricem inş, ama diyelim ki bi işe yerleştim, okulda devam zorunluluğu var nasıl olcak bu iş, 2. öğretimi yok, ki olsa bile 2. öğretime geçiş hakkı var mı, bi de üni'yi bitirdikten sonra kendi alanımla ilgili bi bölüme geçebiliyo muyum devlette, bu işte de torpil dönüyo diyolar, o zaman istifa edip tekrardan KPSSye girmem mi gerekecek?eğitim bilimleri herkezin zor gelmiş puanınız beklediğinizden yüksek çıkabilir ..memurluk yazıp kurumlar arası geçiş şansınız yokmu??
Canım kamu yönetimi mezunuyum. Eşimde bende çalıştık bu sene daha da yeni evliyiz evliliğimiz bile yaşayamadık doğru dürüst çok istiyordum şu an çalışıyoruz zaten ama devlete atanmayı çünki özel sektör çok zor haftanın altı günü çalışyorum en çok da rahat etmek için atanmak istiyorum zaten bıktım özel sektörden .... Ama yılmamam lazım pes etmemem de çalışmaya devam etcem bir daha ki sefer başarmak için
Evet kpds ye gircem kasım ayında inş.
Doğru söylüyorsunuz şu an boşuna kendimi yıpratıyorum ama ne bileyim milletin netlerini duyduktan sonra biz de mi anormallik var diye sormadan yapamıyor insan. Herkes 100 ve üzeri maaşallah
Evet kpds ye gircem kasım ayında inş.
Doğru söylüyorsunuz şu an boşuna kendimi yıpratıyorum ama ne bileyim milletin netlerini duyduktan sonra biz de mi anormallik var diye sormadan yapamıyor insan. Herkes 100 ve üzeri maaşallah