- Konu Sahibi kleistenes
-
Bir arkadaşım konusunda yıpranmaktan usandım kızlar yardım bekliyorum.
5 yıllık bir arkadaşınız olsa fakat bunun 1,5 yılını sorunlarla, kırılarak geçirseniz,
Hiçbir kötü anınızda mesaj atmaktan öte bir şey yapmasa,
Nişanlınız hastanede yatarken durumunu dahi sormasa,
Dedeniz vefat ettiğinde yalnızca mesaj atsa,
Babanız 2 kere ameliyat olduğunda yine yalnızca mesaj atsa,
Düğününüze gelmese,
Bunun için sunduğu bahane komik olmaktan öte olmasa,
Ne msnde ne telefonda sesini dahi duymasanız iletişimi sadece arada mesaj atıp bunun icin de laf sokmak şeklinde olsa,
Düğüne gelemedim ama evini görmeye gelip sen de kalacağım dedikten sonra aslında bunu erkek arkadaşıyla görüşmek için yaptığını duysanız,
Size, en yakın arkadaşınız olduğunu söylese fakat nedense hiçbir şeyini paylaşmasa,
Evinize geldiğinde nasıl davranırsınız, ki geleceğinden de emin değilim artık!
Lütfen okuyan herkesten yardım bekliyorum kızlar
zaten bu hareketleriyle uzun süredir yakın arkadaşınız olmaktan çıkmış belli ki, ben olsam gelmek istediğinde ilkinde bahane uydururum 2. de kabul eder geldiğinde de misafir gibi davranırım ayrıca erkek arkadaşıyla kalmak istiyorsa da bahane uydurur engellerim
Ne mecburiyetiniz var görüşmeniz için anlamadım
bana faydası olması gerekmez arkadaşımın ama en ufak zarar görürsem görüşmeyi keserim
öyle bir insan benim ne arkadaşım olur ne de dostum..KESİN ve NET
5 yıllık bir arkadaşınız olsa fakat bunun 1,5 yılını sorunlarla, kırılarak geçirseniz,
Düğününüze gelmese,
Ne msnde ne telefonda sesini dahi duymasanız iletişimi sadece arada mesaj atıp bunun icin de laf sokmak şeklinde olsa,
Düğüne gelemedim ama evini görmeye gelip sen de kalacağım dedikten sonra aslında bunu erkek arkadaşıyla görüşmek için yaptığını duysanız,
Size, en yakın arkadaşınız olduğunu söylese fakat nedense hiçbir şeyini paylaşmasa,
Pardon ama yok sevgilisiyle görüşmek için sizi kullanmalar falan.
Ne kadar çocukca ki siz evli olduğunuzdan bahsediyosunuz.
Bi kşilik sorunu var henüz oturmamış.
Bu kişiyi hayatınızdan çıkarmalısınız.
Düğününüze gelmese,
canım benimde kardeşim dediğim bi insan vardı çok sevdiğim bi insanın kanser oldugnu nefes alamadıgımı anlatmıştım ve 20 gün sonrada vefat etmişti. o 20 gün içinde bi kere bile aramadı vefat ettiğinde ben aradım insan aramazmı hiçmi merak etmedin diye sen söylemezsen nerden bilim dedi öyle deyince kendimi okadar değersiz hissettimki bi iki kere daha konuştuk ama daha sonra görüşmedik. kötü gününde yanında olmayan ark. hayatında olmasınada gerek yok bence kendini yıpratırsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?