stressden resmen migdemde yara ve iltab olusmus
Acilen tatile ihtiyacim var herseyden uzaklasmak istiyorum
Doktorda dedi stressden uzak dur diye ama olmuyor iste 10aylik evliyim ama aklimda hala dügünümde yasananlar var annem var
Herkes diyor evin barkin ayri neyi düsüniyorsun ama insan düsüniyor iiste elde degil
Ne yaşadın bilmiyorum canım ama talihsiz şeyler yaşamışsın sanırım.
Yine de şöyle düşünebilirsin yeni evlenmişsin öncelikle mutluluklar dilerim evliliğin ile birlikte yeni sayfa açtığını düşün ve tüm kötü geçmişini,üzüntülerini geride bıraktın say düşünmemeye çalış canım.
Geçmiş olsun ama bu hastalıklar hep stresten çok fazla kendinizi üzüpte hastalığınızı artırmayın.
Gitme imkanınız varsa tabi tatile de gidebilirsiniz değişiklik her zaman iyidir.
cok tesekür ederim..
evet malesef cok sey yasandi
Su maddi durumumuz biraz daha düzelsin gitmeyi planliyoruz allahin iziniyle
Yani zaten test yaptırıp da hamile olmadığını anladıysan olsan bile çok erken. Belirtiler tavan yapmış olamaz. Dönemsel olabilir..
Siz ne zaman test oldunuz? Mesela regl olman gerektigi ilk günde test yaparsaniz hamile oldugunu gösteren madde daha yetetirici kadar idrarda bulunmaya bilir. Yani ondan dolayi test negatif gösterebilir, hamile oldugunuz halde. Bir kaç gün sonra test yaptinizmi?
Eger test halen negatif ise dönemlik stressten olabilir.
Siz ne zaman test oldunuz? Mesela regl olman gerektigi ilk günde test yaparsaniz hamile oldugunu gösteren madde daha yetetirici kadar idrarda bulunmaya bilir. Yani ondan dolayi test negatif gösterebilir, hamile oldugunuz halde. Bir kaç gün sonra test yaptinizmi?
Eger test halen negatif ise dönemlik stressten olabilir.
canim hamileysen bile korkma hangimiz hazirladik mukemmel gelecek cocuklarimizada dogurduk eger oyle dusunseydim simdi 3 tane cocugum olmazdien guzel gelecek cocuk icin huzurlu aile ve guzel bir egitim benim icin oncelik bu herkes mal edinme derdinde tum arkadaslarim akrabalarim ben ise tum parami cocuklarimin egitimi icin harciyorum bazilari elestiriyor bile bu kadar yatirim yapma sana ne faydasi olacak diye rabbim iyi yerlere getirsin evlatlarimi bana yeter heee gelmezlersede canlari sagolsun en azindan ben cabaladim derim yeme konusunda evet stres kimini cok yedirttiyor kimisinide ac birakiyor kizken stresden tek lokma koymazdim agzima gunlerce ac gezdigimi bilirim 2.cocukdan sonrada tam tersi oldu stresli oldugum donemlerdede hep tatli seyler yeyip sakinlesdigimi fark ettim ama artik dur dedim kendime beynime komut verdim sen bu hayatta cok mutlusun seni kimse kiramaz uzemez birkere geliyoruz su hayata istedigini yap gez dolas gerisi bossss adet gecikmesi stresden olabilir bende dogumdan sonra depresyona girdim dr kontrolunde oldugum halde hicbir ilac banamisin demedi tam 1 yil regl olmadim artik kalk silkelen kendine gel senden degerlisi yok bu dunyada hersey gecmisde kaldi artik yeni sen gerek sana hadi bakalim kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?