Çok yiyorum adetimde gelmedi ne yapcam ben?

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
ne yapcam bilmiyorum adet olmadim bu ay ve cok yiyorum ne bulursam tikiniyorum test yaptim negatif di
Stressden dolayidir diyorum ama nebilim aklim cok karisik durduk yere agliyasim geliyor
Artik birsey yemek istemiyorum tikinmak istemiyorum ama elimde degil ya
Bana bi fikir verir misiniz?

Bir şeylerle uğraşmyi deneyn belki bu sizi yemekte alikoyar sıkıntı yaptıysan adetinin duzensiz olmasına neden olabilir

Strestendir muhtemelen.
Ben kendimden biliyorum final,vize dönemleri geldi mi acayip stresli oluyorum.
Aç olmadığım halde yemek yiyesim geliyor sürekli yeme isteğim artıyor.
O yüzden kafana takma canım varsa da bir sıkıntın fazla düşünmemeye çalış başka uğraşlar bulabilirsin kendine ya da güzle şeyler düşünebilirsin.

stressden resmen migdemde yara ve iltab olusmus
Acilen tatile ihtiyacim var herseyden uzaklasmak istiyorum
Doktorda dedi stressden uzak dur diye ama olmuyor iste 10aylik evliyim ama aklimda hala dügünümde yasananlar var annem var
Herkes diyor evin barkin ayri neyi düsüniyorsun ama insan düsüniyor iiste elde degil

Ne yaşadın bilmiyorum canım ama talihsiz şeyler yaşamışsın sanırım.
Yine de şöyle düşünebilirsin yeni evlenmişsin öncelikle mutluluklar dilerim evliliğin ile birlikte yeni sayfa açtığını düşün ve tüm kötü geçmişini,üzüntülerini geride bıraktın say düşünmemeye çalış canım.
Geçmiş olsun ama bu hastalıklar hep stresten çok fazla kendinizi üzüpte hastalığınızı artırmayın.
Gitme imkanınız varsa tabi tatile de gidebilirsiniz değişiklik her zaman iyidir.

cok tesekür ederim..
evet malesef cok sey yasandi
Su maddi durumumuz biraz daha düzelsin gitmeyi planliyoruz allahin iziniyle

cok tesekür ederim..
evet malesef cok sey yasandi
Su maddi durumumuz biraz daha düzelsin gitmeyi planliyoruz allahin iziniyle

İnşallah nasip olur da gidersiniz o zaman canım.
Bir de şunu unutma sen kendin için değerlisin ben bu sözü çok severim çokta kullanırım.
Kendin için önemlisin sen o yüzden kimse için üzülmemeye kendini yıpratmamaya çalış.
Sıkıntıdır gelir geçer diye düşünmelisin daha fazla yıpranmamak adına

Ay banada biseyler oldu walla. Yemek krizlerine girdim ve doymuyorum. Aglama krizlerine giriyorum bazi yemekler bana igrenc yada tuaf kokuyor. Allah dedim bu sefer tuttu ama malesef negatif

Kıyamaaaaam bn bekar oldugum halde böyle oluyorum bazen durduk yere birden herseye ağlayaniliorum :) aha diorum gitti kafa buna ağlanır mı diorum :) regli olmadan önce önümebi pasta koy yerim tek basıma :) bide bnde 18 yasımdayken bi ay adet olmamıştım staj yapıodum çok strese girmiştim olmamıştım mesela allah gönlüne göre versin canım :)

Coooooooook tesekür ederim kizlar beni dinlediginiz icin fikirleriniz icinde cok merci 😊
Ah su adetim gelsede artik yemesem hahahahaha karnimin sisligi gitseeeeede kurtulsam

Yani zaten test yaptırıp da hamile olmadığını anladıysan olsan bile çok erken. Belirtiler tavan yapmış olamaz. Dönemsel olabilir..

Ama ben hala kendime gelemedim sacma sapan seye agliyorum ya bi evlilik teklifini izledim acayip duygalanip agladim 😢

Siz ne zaman test oldunuz? Mesela regl olman gerektigi ilk günde test yaparsaniz hamile oldugunu gösteren madde daha yetetirici kadar idrarda bulunmaya bilir. Yani ondan dolayi test negatif gösterebilir, hamile oldugunuz halde. Bir kaç gün sonra test yaptinizmi?

Eger test halen negatif ise dönemlik stressten olabilir.

Ben aslinda gecen hafta adet olmam gerekiyordu ama olmadim ve bi kac gün sonra testi yaptim ben stressli olsam bile 1koca ay gelmemzlik yapmiyor aslinda
Allahim ya gercekten hamileysem simdi zamani degilki ilerisi icin calisip birikim yapmam lazim cocuklarim icin😔😢

Gece hafta olmam gerekiyordu aslinda ve gecen hafta testi yaptim
Ama hamile olamam simdi daha cok erken cocuguma iyi bir gelecek vermek icin calismam lazim 😔😢

canim hamileysen bile korkma hangimiz hazirladik mukemmel gelecek cocuklarimizada dogurduk eger oyle dusunseydim simdi 3 tane cocugum olmazdien guzel gelecek cocuk icin huzurlu aile ve guzel bir egitim benim icin oncelik bu herkes mal edinme derdinde tum arkadaslarim akrabalarim ben ise tum parami cocuklarimin egitimi icin harciyorum bazilari elestiriyor bile bu kadar yatirim yapma sana ne faydasi olacak diye rabbim iyi yerlere getirsin evlatlarimi bana yeter heee gelmezlersede canlari sagolsun en azindan ben cabaladim derim yeme konusunda evet stres kimini cok yedirttiyor kimisinide ac birakiyor kizken stresden tek lokma koymazdim agzima gunlerce ac gezdigimi bilirim 2.cocukdan sonrada tam tersi oldu stresli oldugum donemlerdede hep tatli seyler yeyip sakinlesdigimi fark ettim ama artik dur dedim kendime beynime komut verdim sen bu hayatta cok mutlusun seni kimse kiramaz uzemez birkere geliyoruz su hayata istedigini yap gez dolas gerisi bossss adet gecikmesi stresden olabilir bende dogumdan sonra depresyona girdim dr kontrolunde oldugum halde hicbir ilac banamisin demedi tam 1 yil regl olmadim artik kalk silkelen kendine gel senden degerlisi yok bu dunyada hersey gecmisde kaldi artik yeni sen gerek sana hadi bakalim kolay gele

Allah bagislasin ablam
Ya allah bana o cocugu nasip ederse riskinida verir ama ben biraz daha beklemek istiyordum hani 25yasinda anne olmayi planliyordum ama olsun allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…