çok yoğun olduğunu söyleyen erkek modeli

beutyandbeast

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
260
141
33
35
3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.

Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!

Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?

Ben normalde haftaıcı cıkmam sayende asıyorum galiba bu durumu dıyıp, hafta ıcı sizinle ıctgı kahveden lutuf gıbı bahsetmesi asırı iticı. Cok sevimsiz bir adam.

Size asık degıl, duygularınız karsılıklı olsaydı sızın gıbı hıssederdı. Hele de ılıskının Bukadar basındayken.
Orda durun ıstıyor. Ama sizden iyisini bulursa, anında sızı harcar.

Böyle bırınden sogumak yerine gorusmek istiyorum demenız de ayrıca ilginc.
Böyle adamlara ezdirmeyın gururunuzu. Yarın sevilmeyi hakeden bırı cıktıgında karsınıza enerjiniz bıtmıs olacak. Bu sefer seveni sevemeyeceksiniz

Verin yolu, haftasonu görusecegı bırıyle beraber olsun.

Son düzenleme:
Laf ebesine bak sen. Benimde olsa canım sıkılır di . Haftaici birgün mesela Çarşamba günü akşam yemeği yiyebilir kahve içebilir evler yakınmış yürüyebilir siniz. Bunlar çok enerji tüketilen şeyler değil. Ağzı iyi laf yapıyor belliki. Kendini mi çok kaptırmak istemiyor acelecimi olmak istemiyor. Ne bileyim seven insan sevdiğini her dk görmek ister.

Hiç güzel anlamlı kokular alamadım ben bu adamın atmosferinden. İnanın bana bunların hepsi bahane, ilgilenmek isteyen insan, sizi isteyen insan zaman üretir, zaman bulur yine sizinle beraber olmanın yollarını bulur.
Birbirinizi anlamanın yolu derinlerden geçer derinlere inebilmektir. Ve ayrıca “'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu” şu cümle nedir ablacım ya? söylenmez bile yani.

Zaman iyice geçtikçe heyecanda bitiyor her şey bitiyor. Uzaklaşın, hiç çabalamayın buluşmak isteyen buluşur, zamanını üretir bir yolunu bulur. Akışına bırak ve bekleme öylece olduğu yerde kalsın çabalamayı öğrensin öğrenemezse de keyfine göre gelip buluşalım, görüselim derse hiç oralı olmayın böyle böyle soğur gidersiniz zamanınıza yazık. Sana hayli hayli yazık konu sahibi

Ay gerildim özür dilerim.

Sizin sorun ettiğiniz şeyle hiç ilgilenmemiş farkında mısınız?

Yeryüzünde bir tek çalışan erkek arkadaşınız değil, hafta içi yorgunum diye çıkmamak sadece bahane. Beraber yenilecek bir yemek , içilecek bir kahve için ultra efor sarf etmesine gerek yok.

İlişkiyi gayet mantık çerçevesinde yaşayan, bir gün ona bir gün diye bölen, kendini sizin için yormayacak bir adam var karşınızda. Devam etmeye değer mi sizce bir düşünün.

Valla ilişkinin başı bir erkeğin ilgisinin en yoğun olduğu dönemdir, hatta gerçekten hoşlanan seven erkek, sevgilisi ile bir araya gelmek için gün ayırmaz fırsat yaratır. Şimdiden hafftada bir iki gün sizle dışarı çıkmasını lütuf gibi gösteren adamdan bir halt olmaz kusura bakmayın. 7/24 çalışmadığına göre hafta içi akşam seninle bir saat bir kahve içmeye ya da yemek yemeye üşenen adamın sana karşı yoğun duyguları olduğunu sanmıyorum. Sadece daha iyisini bulana kadar vakit geçiriyor bana kalırsa.

Ya aslında sabah staj yapıp akşam okula gittiğim için, oda gün içinde işte olduğu için mesajlaşmalar kesik kesik.. benim için fazla bile denebilir, o konuda problemim yok
Kenarda dur, işten bunalınca seninle takılır eğlenirim arada, demiş.
Siz flört eden bir çift değilsiniz çünkü sıradan arkadaşlarından farkınız yok.

Ben normalde haftaıcı cıkmam sayende asıyorum galiba bu durumu dıyıp, hafta ıcı sizinle ıctgı kahveden lutuf gıbı bahsetmesi asırı iticı. Cok sevimsiz bir adam.

Size asık degıl, duygularınız karsılıklı olsaydı sızın gıbı hıssederdı. Hele de ılıskının Bukadar basındayken.
Orda durun ıstıyor. Ama sizden iyisini bulursa, anında sızı harcar.

Böyle bırınden sogumak yerine gorusmek istiyorum demenız de ayrıca ilginc.
Böyle adamlara ezdirmeyın gururunuzu. Yarın sevilmeyi hakeden bırı cıktıgında karsınıza enerjiniz bıtmıs olacak. Bu sefer seveni sevemeyeceksiniz

Verin yolu, haftasonu görusecegı bırıyle beraber olsun.
çok haklısınız, zaten bende dediğim gibi bir kaç gün sonra uzaklaşmaya, soğumaya ondan kopmaya başlıyorum, hayatımda yokmuş gibi hissediyorum, sonra görüşüyoruz yine yeni tanışmışız gibi oluyorum.
Ama yan yanayken de hissettiriyor, sanki gerçekmiş gibi. Buarada 3 haftalık bir ara vermiştik(ben artık görüşmemek istemiştim), sonrasında normal bir mesaj attı tekrar görüşmeye başladık, ve bana söylediği ilk şey ' bence sorun sorun yok ara vermemizde iyi oldu bunda da var bir hayır, çünkü yaşadığımız şeyin duygularımızın gerçek olduğunu anladık, en azından ben anladım' dedi. Bunları da söylerken o kadar pozitif enerji saçıyor ki bakışları, gülümseyişi inandırıcı geldi. (buarada biz, aşkım hayatım seni seviyorum sana ölüyorum modunda değiliz sadece cümle aralarını yakalayabiliyorum bana karşı ne düşündüğünü anlayabilmek için, farketmişsinizdir sizde:) ) ..

Bu arada şunu da yazmayı unutmuşum; Ben onunda daha sık görüşmek istiyorum konuşmasını yaptıktan sonra ve bana konumda anlattığım cevabı verdikten sonra, geçen cuma görüştük, aslında ben ona eğlenmeye gitmek istiyorum demiştim, peki seni ben güzel bir yere götüreceğim dedi ve mum ışığında romantik bir yemeğe gittik. ..

Beyin yapımız çok farklı aslında adamla.. Ya da onun için bencil demek daha mı doğru olur?
Bilemedim ben valla

çok haklısınız, zaten bende dediğim gibi bir kaç gün sonra uzaklaşmaya, soğumaya ondan kopmaya başlıyorum, hayatımda yokmuş gibi hissediyorum, sonra görüşüyoruz yine yeni tanışmışız gibi oluyorum.
Ama yan yanayken de hissettiriyor, sanki gerçekmiş gibi. Buarada 3 haftalık bir ara vermiştik(ben artık görüşmemek istemiştim), sonrasında normal bir mesaj attı tekrar görüşmeye başladık, ve bana söylediği ilk şey ' bence sorun sorun yok ara vermemizde iyi oldu bunda da var bir hayır, çünkü yaşadığımız şeyin duygularımızın gerçek olduğunu anladık, en azından ben anladım' dedi. Bunları da söylerken o kadar pozitif enerji saçıyor ki bakışları, gülümseyişi inandırıcı geldi. (buarada biz, aşkım hayatım seni seviyorum sana ölüyorum modunda değiliz sadece cümle aralarını yakalayabiliyorum bana karşı ne düşündüğünü anlayabilmek için, farketmişsinizdir sizde:) ) ..

Bu arada şunu da yazmayı unutmuşum; Ben onunda daha sık görüşmek istiyorum konuşmasını yaptıktan sonra ve bana konumda anlattığım cevabı verdikten sonra, geçen cuma görüştük, aslında ben ona eğlenmeye gitmek istiyorum demiştim, peki seni ben güzel bir yere götüreceğim dedi ve mum ışığında romantik bir yemeğe gittik. ..

Beyin yapımız çok farklı aslında adamla.. Ya da onun için bencil demek daha mı doğru olur?
Bilemedim ben valla
Seni kırmak uzmek asla istemem. Istedıgın seyler insani ve olması gereken seyler cıftler arasında
Cocuk ıcın bencil veya beyinleriniz farklı demeyelim de, duyguları yok diyelim mi? Varsa bile mutlu etmeye yeterli degıl.
Asık erkek boyle olmaz.
Bence ayrılmalısın. Onun lutuflarıyla gecen ılıskı den ne hayır göreceksin ki? Yorulacaksın

Görmek isteyen adam yoğunluk tanımıyor. Benim eşim tanışma sürecinde 24 saat nöbetden çıkıp gelip "Seni kısa olsa da göreyim" diye omuzumda uyuyup kalan bir insan. Bence adamın önceliği siz değilsiniz. Kendinize yeterli kadar değer verilmediğini hissettiğiniz ilişkileri sürdürmeyin

Sizi sevmiyor.Acı olacak ama gerçek bu eğer sevseydi 5-10 dk neyse görüşme ayarlardı çok işi olsa,tuvalete gidecek kadar bile zamanı olmasa bile diyorum.

Adamın önceliği değil misiniz, yeteri kadar ilgi mi duymadı bilemeyeceğim ama sizinle ilişki yaşanmaz bence 😰
Her şeyin altında bir mana ararsınız kesin. Adam hafta içi çıkmadığını, hafta sonu plan yaptığını söylemiş. Bunda da birini size birini arkadaşlarına ayırıyor.
Bu saatten sonra düzenini bozup sürekli sizinle mi görüşsün? Üstelik ültimatom verir gibi yapılan konuşmalar beni direkt iterdi. Beğenmiyorsanız, uzaklaşıyorsanız ayrılın. Adamın daha fazla dışarı çıkacağı varsa zamanla olur sizin söylemenizle değil.

Back
X