çok yoğun olduğunu söyleyen erkek modeli

Haftada 1 gunu bazen siz ona ayirmayin, bu hafta su su isim var deyin. Adam kendine gore iliski yasiyor sizjn istekleriniz onemli degil. Bencil birine benziyor

Bende erkek arkadaşımı özlerim işi dolayısıyla haftada 1 görüşürüz uzaktayız
Hiçbir zaman ya görüşelim diyen ben olmadım o dedi bende ona uydum
Bazen haftaiçi işlerini ayarlar görüşelim der bende geç haber verdin benim planlarım vardı diyip geri çeviririm
Onun için planlarımı iptal etmem
O bana uyar
Ve böylesi daha kıymetli
Erkek her an ulaşabileceği her an hazır birini cepte görür
Mesela kahve içiyorsam ve arıyorsa meşgule atar canım müsait değilim yarım saat sonra konuşalım derim
Oysa ki açabilirim ama neden kahvem soğusun?
Bu kafaya pişe pişe geldim tecrübe ede ede
Erkekler için her zaman hazır ve müsait olmycaksın bunu bilir bunu söylerim

Haftada 1 gunu bazen siz ona ayirmayin, bu hafta su su isim var deyin. Adam kendine gore iliski yasiyor sizjn istekleriniz onemli degil. Bencil birine benziyor
ya oluyo açıkçası, benim müsait olmadığımda oldu, ama mesela ben bugün uygun değilim programım var ama yarın? ya da sonra ki gün diye söylüyorum, bu onuda söylemiyor. Mesela bugün bu konuyu açmamda etkili olan konuşmamız; Beni özlediğini yazmış dün, bende seni özledim yarın görüşelim öyleyse dedim, yarın şirket yemeği var dedi. O zaman dün görüşseydik madem özledin:/ yada hadi bugün şirket yemeği, yarın için teklif getirseydin. Anlamıyorum ki:/

Merhaba. Evli, nişanlı ya da hayatında başka bir ilişkisi olmadığından emin mısınız ?
Haftaiçi akşamları nasıl çıkamıyor koskocaman adam ya ? Garip.
Ayrıca hayatındaki tek kişi sizseniz de bunu aşırı bir lutufmuscasina sanki sizin için bir aksamligina dünyanın bir ucundaki ülkeden gelmiş gibi söylemesine ne demeli ?
Siz kendi ilişki anlayışınızı söyleyin. Eğer uymuyorsa yol verin. Çünkü ya altında baksa bir durum var ya da cidden sizi özlemiyor yeterince enerjisi tutmamış ama sizi de bir yandan onunla ilgilendiğiniz sevdiginiz için kaybetmek istemiyor.
Çünkü gerçekten kaybetme korkusu olan aşık bir adam olsa karşınızda sizin bu talebinize karşılık olarak gayet iyiyiz benim bu durumda yapabileceğim hiç birşey yok demezdi emin olun. Extrem bir şey istememişsiniz.

ya oluyo açıkçası, benim müsait olmadığımda oldu, ama mesela ben bugün uygun değilim programım var ama yarın? ya da sonra ki gün diye söylüyorum, bu onuda söylemiyor. Mesela bugün bu konuyu açmamda etkili olan konuşmamız; Beni özlediğini yazmış dün, bende seni özledim yarın görüşelim öyleyse dedim, yarın şirket yemeği var dedi. O zaman dün görüşseydik madem özledin:/ yada hadi bugün şirket yemeği, yarın için teklif getirseydin. Anlamıyorum ki:/
Bende tecrube ede ede sunu ogrendim.Asla sozlere kanmayin,davranislar neyse odur.Ozleyen gelir arayan bulur.Bu kadar basit aslinda.Ama biz kadinlar hep yalanlara inanmayi seviyoruz.Gercekleri gormek istemiyoruz.Disaridan baskasina akil verir gibi yasadiklarinizi dusunun.O zaman gercegi goreceksiniz zaten.

3 aylık bir ilişki, flört diyelim. Haftada 1 gibi görüşüyoruz. Kendisi çok disiplinli, işine takık, düzenli bir adam gibi bir imaj çiziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta içine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta içi akşam asla dışarı çıkmam sadece hafta sonu için program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey söylemişti. Zaten buluşmalarımızda çok sıcak, içten, güvenilir konuşuyor, çok net anlatıyor kendini ve görüşmediğimiz süre içinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve uçarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gün boyunca aklımda sürekli o, içimde pozitif bir enerji ve güvende hissi..Ama sonra özlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum içten içe.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yürüme mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yönetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Özlediğim ilk gün görüşmek istiyorum ve 'çok yorgunum bugün lütfen pas geçelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta içi bu bahanelerle görüşmüyoruz. .. Hafta sonu da 1 gün bana ayırıyor, diğer gün arkadaşlarıyla geçiriyor. Mesela program yaparken bana seçtiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (içimden :) )...
Ben, birazda belki başlangıç aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, görüştüğümüz günlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık görüşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Güvensiz hissetmeye başladım.

Geçenlerde biraz söyledim, daha sık görüşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 günden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gerçektende 1 hafta bana çok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona göre çok mantıksızmış bu cümlem ve bu düşünce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gücü çevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi görüşüyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda görüşmediğimiz günler içerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar görüşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiççççbirşey yokmuş!!

Evet aynen benimle böyle konuştu. böyle bir cevap beklemiyordum açıkçası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?

Mutlu hissettiğiniz karşılıklı beklentilerin bir birbirine uyuştuğu bir ilişki sizi mutlu eder

E
Merhaba. Evli, nişanlı ya da hayatında başka bir ilişkisi olmadığından emin mısınız ?
Haftaiçi akşamları nasıl çıkamıyor koskocaman adam ya ? Garip.
Ayrıca hayatındaki tek kişi sizseniz de bunu aşırı bir lutufmuscasina sanki sizin için bir aksamligina dünyanın bir ucundaki ülkeden gelmiş gibi söylemesine ne demeli ?
Siz kendi ilişki anlayışınızı söyleyin. Eğer uymuyorsa yol verin. Çünkü ya altında baksa bir durum var ya da cidden sizi özlemiyor yeterince enerjisi tutmamış ama sizi de bir yandan onunla ilgilendiğiniz sevdiginiz için kaybetmek istemiyor.
Çünkü gerçekten kaybetme korkusu olan aşık bir adam olsa karşınızda sizin bu talebinize karşılık olarak gayet iyiyiz benim bu durumda yapabileceğim hiç birşey yok demezdi emin olun. Extrem bir şey istememişsiniz.
Evli ya da nişanlı olmadığına eminim ama hayatında başka bir ilişkisi olup olmadığına emin olamam ki :/ .. Baskıcı olmak benim tarzım değil, evet bazen benimde aklıma geliyor nerede kiminle ne yapıyor merak ediyorum ( hoş zaten kimse başka bir kızla beraberse söylemez) ama utanırım soramam .. Söylediğine itimat etmek zorundayım :/

bukadar yakin otururken haftada bir defa bulusmak Cok az.
cok garip geldi bana.
bir sürü nedeni olabilir.
Tek iyi düsüncem:
Belki saglik sorunlari vardir, bu onu yoruyordur.

Senden tam olarak hoslanmamistir, yeni birini bulana kadar seninledir.
Iliskinin basindan ipleri kaptirmiyayim diye dûsünüyordur
Ikinci birisi vardir hayatinda

bir Adam Cok hoslandigi, sevdigi birini cok kisada olsa mutlaka gôrmek ister
Ben cevremdede hicbir zaman aksini görmedim

Bende tecrube ede ede sunu ogrendim.Asla sozlere kanmayin,davranislar neyse odur.Ozleyen gelir arayan bulur.Bu kadar basit aslinda.Ama biz kadinlar hep yalanlara inanmayi seviyoruz.Gercekleri gormek istemiyoruz.Disaridan baskasina akil verir gibi yasadiklarinizi dusunun.O zaman gercegi goreceksiniz zaten.
evet değil mi? ikimizde aile akrabalardan bağımsız farklı bir ülkede yaşıyoruz şu an, ve dediğim gibi evlerimiz aynı cadde üzerinde 5-10dk yürüme mesafesinde çok yakınız, görüşmek bu kadar zor olmamalı, ne kadar yoğun olabilir ki...
Bakmayın kendimi çok ayrıntılı düşünmekten, insanlara güvenmemekten alıkoymaya çalışıyorum. Çünkü son 4-5 yıldır kimse ile ilişkim 1 aydan daha öteye gitmedi ve yalnızlıktan da sıkıldım, artık çok güvensiz olduğumu ve sorunun bende olduğunu düşünmeye başlamıştım. Bu kişiden de ciddi hoşlanıyorum ve sabretmeye çalıştım, çalışıyorum da.
Ama dediğim gibi, burada da o kadar kolay ki birileri ile beraber olmak, özellikle erkekler gayet istediğini seçebilir, ters bir tepki almazlar genelde kızlardan, ve çokta sosyal bir yer. o da istese birini bulur, hemde hemen bugün. Belki bir yandan görüşüyordur birileri ile bilmiyorum ama neden hayatında beni tutsun o zaman, amaan unut kuruntu yapıyorsun diye kızıyorum kendime sonra biraz daha sabrediyorum falan.

Ne bileyim böyle bir adamin sevgisini sorgulamayi gectim diyelimki size kör kütük asik seviyor eminiz ve hatta evlendiniz bile diyelim.
Düsünün ne olacak sizce , ne hayir gelecek boylesi bir kisilikten allahaskina.Hep bir mesafe , hep bir bosluk hissi ve bol bol mutsuzluk.Ben istemezdim boylesini ve bitirirdim.Yani onun yaptiklarini kafamda kurup kurup kendimi kotu hissedecegime ayrilir iki aglar iki ozler unutmaya calisirdim sanirim.Sizede öneririm bu vatandastan uzaklasmanizi.

evet değil mi? ikimizde aile akrabalardan bağımsız farklı bir ülkede yaşıyoruz şu an, ve dediğim gibi evlerimiz aynı cadde üzerinde 5-10dk yürüme mesafesinde çok yakınız, görüşmek bu kadar zor olmamalı, ne kadar yoğun olabilir ki...
Bakmayın kendimi çok ayrıntılı düşünmekten, insanlara güvenmemekten alıkoymaya çalışıyorum. Çünkü son 4-5 yıldır kimse ile ilişkim 1 aydan daha öteye gitmedi ve yalnızlıktan da sıkıldım, artık çok güvensiz olduğumu ve sorunun bende olduğunu düşünmeye başlamıştım. Bu kişiden de ciddi hoşlanıyorum ve sabretmeye çalıştım, çalışıyorum da.
Ama dediğim gibi, burada da o kadar kolay ki birileri ile beraber olmak, özellikle erkekler gayet istediğini seçebilir, ters bir tepki almazlar genelde kızlardan, ve çokta sosyal bir yer. o da istese birini bulur, hemde hemen bugün. Belki bir yandan görüşüyordur birileri ile bilmiyorum ama neden hayatında beni tutsun o zaman, amaan unut kuruntu yapıyorsun diye kızıyorum kendime sonra biraz daha sabrediyorum falan.
Ya devirden mi bilmiyorum bende dahil çevremdeki arkadaslarim tanıdıklarım v.s hepimiz 25 35 yas aradı diyelim iş çevresi falan genel kizlar ve kimsenin uzun düzgün bir ilişkisi olmadı son 2 senedir. Erkeklerin bir cogu ne yiyip içiyor bilmiyorum deli gibiler sanki. Hep ciddi ilişki evlilik lafları ama davranışlar direk uzak durulasi.
Sizinkinin ise 5 10 dk mesafeden görusmemesini aşırı garip. Bende diğer üyeler gibi sevgi olmadığını düşünüyorum.
Sizin ona ilginiz hoşuna gidiyordur. Birde haftada bir görüşmeye ve bu kadar ilgisizlige karşı beraber olacak kız çok azdır zaten. Neden kaybetsin ki sizi?

Bakın insan 20 li yaşlarda kadınlar erkeklerin sözlerine , vaadlerine inanır, 35 yaşına geldiğinde anlarsın ki asıl olan hareketlermiş, ve sana bir sır vereyim hiçbir erkeğin sadakatini ya da sevgisini sözlerinden gerçekten anlayamazsın, ama hareketlerinden çok rahat anlayabilirsin. Bak erkeklere bakış açın hayatında başkaları giriyorsa beni neden hayatında tutuyor kafasıyla olmasın. Bu çok düz bir mantık ve senin bu görüşüne göre dünyada hiçbir kadının aldatılmaması gerekir. Malesef erkek zihniyetinde erkekler kadınları sınıflara ayırır, yanına yakışan kadınlar ve yatağına yakışan kadınlar, bunun bakirelikle falanda alakası yoknkonu başka yerlere çekilmesin, erkek için yatağına alacağı kadında sadece fiziksel özellikler ve hoş zaman geçirmek yeterliyken, yanına yakışan kadının ailesi tarafından kabul görebilecek, arkadaşları ve çevresinde sevgilim diye tanıştırdığında gururlanabilecek, sohbet ettiğinde ve zaman geçirdiğinde keyif alabileceği tipteki kadınlardan olmasını ister. Maelaef en bağnazından en eğitimlisine kadar her erkek kendi beklentilerine göre değişen kriterler koyarak bu sınıflandırmayı yapıyor. Ben o adamın şuan için seni yanına yakışan kadın olarak gördüğünü ancak yeteri kadar hoşlanmadığı ve arayışını sürdürdüğünü düşünüyorum anlattıklarından . Hafta içi seni bu kadar aramamamasınıda ilk sınıftaki kadınlarlada zaman geçirme durumu olmasına bağlıyorum. Çünkü gerçekten hoşlanan hiçbir erkek ilişkisini bu kadar planlamaz ve görüşmeyi sınırlamaz. Süpriz yapar, arar sorar, en azından kapıdan bir 10 dakika uğrar. Özlemek özledim diye mesaj atmak değildir anlayacağın, özlediğinde fırsat bulup ona ulaşmaktır ya da ilişkinize ara
verince bir ay hiç arayıp sormayıp bir ay sonra lütfeder gibi düz bir mesaj atmak değildir değer vermek.Ayrıca en önemli kriterlerinden birisi de hoşlandığı kadını hayatına dahil etmek mesela arkadaşları ile planlarına dahil etmektir. Tamam sürekli beraber takılmak ergence olur ama en azından sizi çevresi ile tanıştırması ve beraber organizasyon yapması sizi önemsediğini gösterir.

Bakın insan 20 li yaşlarda kadınlar erkeklerin sözlerine , vaadlerine inanır, 35 yaşına geldiğinde anlarsın ki asıl olan hareketlermiş, ve sana bir sır vereyim hiçbir erkeğin sadakatini ya da sevgisini sözlerinden gerçekten anlayamazsın, ama hareketlerinden çok rahat anlayabilirsin. Bak erkeklere bakış açın hayatında başkaları giriyorsa beni neden hayatında tutuyor kafasıyla olmasın. Bu çok düz bir mantık ve senin bu görüşüne göre dünyada hiçbir kadının aldatılmaması gerekir. Malesef erkek zihniyetinde erkekler kadınları sınıflara ayırır, yanına yakışan kadınlar ve yatağına yakışan kadınlar, bunun bakirelikle falanda alakası yoknkonu başka yerlere çekilmesin, erkek için yatağına alacağı kadında sadece fiziksel özellikler ve hoş zaman geçirmek yeterliyken, yanına yakışan kadının ailesi tarafından kabul görebilecek, arkadaşları ve çevresinde sevgilim diye tanıştırdığında gururlanabilecek, sohbet ettiğinde ve zaman geçirdiğinde keyif alabileceği tipteki kadınlardan olmasını ister. Maelaef en bağnazından en eğitimlisine kadar her erkek kendi beklentilerine göre değişen kriterler koyarak bu sınıflandırmayı yapıyor. Ben o adamın şuan için seni yanına yakışan kadın olarak gördüğünü ancak yeteri kadar hoşlanmadığı ve arayışını sürdürdüğünü düşünüyorum anlattıklarından . Hafta içi seni bu kadar aramamamasınıda ilk sınıftaki kadınlarlada zaman geçirme durumu olmasına bağlıyorum. Çünkü gerçekten hoşlanan hiçbir erkek ilişkisini bu kadar planlamaz ve görüşmeyi sınırlamaz. Süpriz yapar, arar sorar, en azından kapıdan bir 10 dakika uğrar. Özlemek özledim diye mesaj atmak değildir anlayacağın, özlediğinde fırsat bulup ona ulaşmaktır ya da ilişkinize ara
verince bir ay hiç arayıp sormayıp bir ay sonra lütfeder gibi düz bir mesaj atmak değildir değer vermek.Ayrıca en önemli kriterlerinden birisi de hoşlandığı kadını hayatına dahil etmek mesela arkadaşları ile planlarına dahil etmektir. Tamam sürekli beraber takılmak ergence olur ama en azından sizi çevresi ile tanıştırması ve beraber organizasyon yapması sizi önemsediğini gösterir.

Bu cevabınızı ss aldım ve telefonuma kaydettim. Sizin yorumlarınızı hep görüyorum ve inanılmaz mantıklı buluyorum. Ve profilinize baktım 34 yaşında bir avukatmissiniz. Sanırım tecrübelerinizden dolayı bu kadar mantıklı bakıyorsunuz olaylara. Kesinlikle yazdığınız her yorum bence kıymetli. Soylemek istedim.
Sevgiler. 🌸💜

Bu cevabınızı ss aldım ve telefonuma kaydettim. Sizin yorumlarınızı hep görüyorum ve inanılmaz mantıklı buluyorum. Ve profilinize baktım 34 yaşında bir avukatmissiniz. Sanırım tecrübelerinizden dolayı bu kadar mantıklı bakıyorsunuz olaylara. Kesinlikle yazdığınız her yorum bence kıymetli. Soylemek istedim.
Sevgiler. 🌸💜
Teşekkür ederim.Yolun yarısına gelmiş, hafif atarlı, azıcık feminist, bir hukukçuyum. Uzun süre aile ve özel hukuk ağırlıklı çalıştım. Çok fazla sorunlu kadın erkek ve akraba ilişkisi ile muhattap olunca ister istemez biraz psikolog ve birazda güzin abla oluyorsun. Şimdi kızım için bir süre ara verdim. Ev hanımı sayılırım bir süre için. Yorumunuz beni ayrıca memnun etti , birilerine yardımcı olabildiğimi bilmek güzel bir his. Teşekkürler.

Teşekkür ederim.Yolun yarısına gelmiş, hafif atarlı, azıcık feminist, bir hukukçuyum. Uzun süre aile ve özel hukuk ağırlıklı çalıştım. Çok fazla sorunlu kadın erkek ve akraba ilişkisi ile muhattap olunca ister istemez biraz psikolog ve birazda güzin abla oluyorsun. Şimdi kızım için bir süre ara verdim. Ev hanımı sayılırım bir süre için. Yorumunuz beni ayrıca memnun etti , birilerine yardımcı olabildiğimi bilmek güzel bir his. Teşekkürler.
Ne kadar şanslı sizin gibi, deyim yerindeyse arkasinda dağ gibi bir annesi olduğu için. Allah ikinize de beraber uzun ve mutlu ömürler versin. Tekrar sevgiler🌸

Görüşmeyi talep eden taraf olmamaya çalışın, o her uygun olduğunda orada olmayın. Her hafta sonu görüşüyorsanız mesela bir hafta sonu işiniz çıksın, onun memnuniyeti bozulsun. Yani buluşma vakitlerinizi sizin yöneteceğiniz halde tutmaya çalışın, cepte hissetmesin.

Bunların yanı sıra, aslında söylemişsiniz de az görüşünce soğuyorum diye. Ama bunu ona gösterin de. Yani şöyle, siz görüşmediğiniz zamanlarda uzaklaşıyor ama görüşünce tekrar sıcak halinize dönüyorsanız bu adam için bir tehdit oluşturmaz. Ama tavrınız bu görüşme sıklığında ben yeterince bağ kuramıyorum o yüzden soğuyorum, gibi olursa ve bunu duygusal-fiziksel mesafe koyarak gösterirseniz karşınızdaki durumun ciddiyetini anlar. Şöyle bir gerçek var, şu an ilişkiyi onun çizdiği sınır çerçevesinde yaşıyorsunuz. Bu sizi tatmin etmiyor. Doğru olanın ne olduğunun bir önemi yok çünkü göreceli, sizi tatmin etmiyor ise etmiyordur. Bunu bu şekilde anlatın. Kendi hissettiklerinizi öncelikli tutun ve hissettiklerinizi paylaşın.

Ben 1 senedir nisanliyim ve bizde bu 1 sene zarfinda( flortte dahil) haftada 1 gorustuk hep. Cok cok ender haftada 2 kez olmustur( yada bazen aileler misafirlige gittiginde yine gormus oluyoduk birbirmizi yine).
Bence garip degil bu. Ama her gun olmasada gun asiri konusursunuz degil mi whatsapptan felan?

Back
X