Çok yorgunum ben bu değilim

Slmserra

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
190
172
23
6 yılın sonunda çok zorluklarla evlendiğim bir ilişki her an her fırsatta beni ilk günki gibi sevdiğini söyleyen bir eş ama aynı zamanda bütün hayatımıda yöneten bir eş her şeyi benim için düşünür karar verir bir yere gitmek istesem getirir götürür ama onun istediği saatte istediği zamanda.
çok özenilecek bir hayat tarzı ama aslında iplerimin elinde olduğunu her an hatırlatılan bir kukla gibiyim
çok yoruldum sevdiğim için çok pişmanım
Ben trip atamam hata yapamam karşı hiç gelemem olaki bir yanlışı oldu kendisi küser uzaklaşır
Aslında çok önce anladım narsist bir kişilik olduğunu her şey benim istediğim gibi olaun her şey benim için olaun ister benim çok önemser ama bir hafta sonu programı bile yapamaz dışardan bakılımcada yiyip içip geziyo gibi görünürüz çok özeliyim aslında ama bensiz arkadaşlarıyla gezer tozar ailesiyle orogramlar yapar iş çekirdek aileye gelince bir türlü karar veremez on seçenek sunar sonuç olarak hiç biri yapılmaz
En çokda kendime kızıyorum silkelenmeliyim artık
Çok kilo aldım 55 in üstünü görmeyen ben 75 kiloyum öz güvenim sınçfırın altında depresif bir halde geziyorum nasıl toparlancam bilmiyorum bir hortumun içinde dönüyorumda dönüyorum

Pek halledilmeyecek gibi görünmüyor bence?
Bir cinnete bakar bu işler. (Not:denendi,onaylandı)
Bakalım o zaman gerçekten seviyor mu sevmiyor mu?
Sevgi kısıtlamaktan,kısıtlanmaktan ibaret değilmiş. 2 yılın sonunda anladım..

Onun aynası olmaya ne dersin! onun karakterinin bir yansımasıymış gibi davran. Her fırsatta ona ne kadar benzediğinden bahset, aynı tepkileri ve benzer cümleleri sarfet. Kim kendisinin bir kopyasıyla aynı evi paylaşmak ister ki? sonunda sen olmana fırsat vermek zorunda kalacaktır. Kilo konusunda da naçizane cla öneririm. Araştır istersen bunun dışında iştah sorunun varsa krom. Vücuttaki yağları parçalamak adına da elma sirkesi. Mutlu, huzurlu olman dileğiyle.

Eski eşimi gördüm biran :( öyle insanlar değişmez sen değişirsen de evlilik bitirirler öyle insanlar sen o istediği için yanındasın kurallarına uyduğun için o istemezse yanında seni sen kurallara uymazsan biran da kapının önüne koyar seni ya iplerinden kurtul ya da celladına aşık olmaya devam et bu kadar basit ben kurtuldum iplerimden çok şükür yanlış anlama yuvanı dağıt diyen yok öyle bir insanla evlenmişsin yuvanı dağıtmamak için katlanacaksın

Sanki konuyu ben açmışım. 4 yaşımdan beri kendi işini yapan ben, evlendikten sonra eşim tarafından senin geldiğin hale geldim. 6 seneden sonra bana bir silkelenme geldi ve dur dedim bu duruma. Deli deliyi görünce değneğini saklarmış misali eşim şimdi bensiz bir şey yapamıyor. Çok zor değilmiş yani dur demek. Böyle yaşamaktan daha kolaymış. Denemeni tavsiye ederim. 😉

Genelde bu narsist tipler karısına rahat bir hayat sunuyor sanırım.
Özellikle ezebilmek için olsa gerek. :63:
Çok sağolsınlar karısına rahat bir hayat sunmanın altında kendi ego manyaklıkları var hayır dışardan bakan yakın akraba bile daha ne istiyosun demiyomu 😏

Sanki konuyu ben açmışım. 4 yaşımdan beri kendi işini yapan ben, evlendikten sonra eşim tarafından senin geldiğin hale geldim. 6 seneden sonra bana bir silkelenme geldi ve dur dedim bu duruma. Deli deliyi görünce değneğini saklarmış misali eşim şimdi bensiz bir şey yapamıyor. Çok zor değilmiş yani dur demek. Böyle yaşamaktan daha kolaymış. Denemeni tavsiye ederim. 😉
Evet ilkokuldayken fatura ödemeye giderdim sorumluluk bilinci özgüveni yüksek bir insan nasıl bu hale gelebilir anlamıyorum belki azıcık bir ilgi benim adıma düşünmenin verdiği keyifle teslim olduğum hayatımı geri alamıyorum 🙁

Eski eşimi gördüm biran :KK43: öyle insanlar değişmez sen değişirsen de evlilik bitirirler öyle insanlar sen o istediği için yanındasın kurallarına uyduğun için o istemezse yanında seni sen kurallara uymazsan biran da kapının önüne koyar seni ya iplerinden kurtul ya da celladına aşık olmaya devam et bu kadar basit ben kurtuldum iplerimden çok şükür yanlış anlama yuvanı dağıt diyen yok öyle bir insanla evlenmişsin yuvanı dağıtmamak için katlanacaksın
Aynen dediğiniz gibi koyduğu kurallara uyulmadığı zaman sadece ben değil çevresindeki herkes ailesi arkadaşları onun çevirdiği çemberin dışına çıktığı anda dünyayı dar eder ama burda en çok aynı evin içinde yaşayan bana oluyor ne oluyorsa haydi yolluna diyemiyorum seviyorum ama kendimide sevmek istiyorum tedavi olmalı ama o mükemmelken ne tedavisi oda neymiş 🤪

Onun aynası olmaya ne dersin! onun karakterinin bir yansımasıymış gibi davran. Her fırsatta ona ne kadar benzediğinden bahset, aynı tepkileri ve benzer cümleleri sarfet. Kim kendisinin bir kopyasıyla aynı evi paylaşmak ister ki? sonunda sen olmana fırsat vermek zorunda kalacaktır. Kilo konusunda da naçizane cla öneririm. Araştır istersen bunun dışında iştah sorunun varsa krom. Vücuttaki yağları parçalamak adına da elma sirkesi. Mutlu, huzurlu olman dileğiyle.
Aslımda bahsettiğiniz şeyi yapmaya çok çabalıyorum ama bir gün iki gün üçüncü gün gitmiyo bana ağır geliyor devam ettirdiğim süreçtede daha bir çıldırıyo belki aynada kendini görüp tahammül edemiyo ozaman sürekli ben olmya çalışma olamazsın kendin ol diyo doğtu olamıyorum

Evet ilkokuldayken fatura ödemeye giderdim sorumluluk bilinci özgüveni yüksek bir insan nasıl bu hale gelebilir anlamıyorum belki azıcık bir ilgi benim adıma düşünmenin verdiği keyifle teslim olduğum hayatımı geri alamıyorum 🙁
Üzülmeyin tabiki de geri alabilirsiniz. Ben % 70 aldım. Bir cinnet her şeyi çözdü. Siz de yapabilirsiniz. ❤❤❤❤

Allah allah...çok kilo aldım dediğin kilodayım ben de diyetteyim ama bu kilo yerin dibine batacak bi kilo da değil yani...bu forumda senden daha kilolu bayanlar da var unutma

Aslımda bahsettiğiniz şeyi yapmaya çok çabalıyorum ama bir gün iki gün üçüncü gün gitmiyo bana ağır geliyor devam ettirdiğim süreçtede daha bir çıldırıyo belki aynada kendini görüp tahammül edemiyo ozaman sürekli ben olmya çalışma olamazsın kendin ol diyo doğtu olamıyorum
Her şeye de cevabı varmış. Sizi öyle sindirmiş ki ondan kurtulamam demeye getiriyorsunuz. Karşınızda nefes alamazsa, ac kalsa, susuz kalsa ölebilecek bir fani var. Aslında kendisi o kadar büyük değil. Siz gözünüzde buyutmuşsunuz.

Her şeye de cevabı varmış. Sizi öyle sindirmiş ki ondan kurtulamam demeye getiriyorsunuz. Karşınızda nefes alamazsa, ac kalsa, susuz kalsa ölebilecek bir fani var. Aslında kendisi o kadar büyük değil. Siz gözünüzde buyutmuşsunuz.
Ölebilecek bi fani var diyosunız yaa yok o ölmez dedim içimden sonrada güldüm ☺️Öyle aslında devleşmiş devleştirmiş kendini

Amann sende gez dolaş imkanın varmış
Al başını çık
Arkadasın yok mu?
Eşinin kendi özeli varsa seninde olsun yani
Ezdirme kendini artık

Back
X