çok yorgunum bu dert hep içimde kalacak kpss

mavi_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
628
266
123
Elazığ
çok çabaladım ya hakkım yendi ya alım olmadı beş yıldır kıl payı kaçırdım atamayı öğretmenim . sorular çalındı torpiller yapıldı alım az oldu vs sebep çok şimdi hamileyim her atama haberinde kolum kanadım kırılıyor . özelde çalıştım inanın çekilecek gibi değil iyi bir öğretmenim ama bir türlü atanamadım . Şimdi de her şey torpil çevrem geniş referans olacak çok kişi var ama yinde de kul hakkıdır diye yapmak istemiyorum . ne zamana kadar bu çilem devam eder bilmiyorum

Allah yardimciniz olsun
Bende yarin is gorusmesine gidicem rabbim yuzumuze baksin insallah tez vakitte atanirsiniz

Canimi disime taktim calistim mulakatla hakkim yendi. Benim tadim kacti bu islerden. Tiksindim. O yuzden kpss defterini kapattim. Duyunca bile sinirlerim bozuluyor. Ne desem bilemedim. Mulakatla puani sisirilip atanan bircok kisi var tanidigim. Ne diyelim haram zikkim olsun calinan haklarimiz.

Sizden de benden de bir halt olmaz o zaman. Ben de torpil istemediğim için saf saf bekleyenlerdenim. Ama KPSSye hiç çalışmadım. Genel kültür, Türkçe vesair genel olarak çok çok iyi. Onunla götürüyoruz KPSSyi. Seneye ilk defa hazırlanıcam sanırım. İlk ve son olacak. Olmazsa özelde bakıcam yoluma.

Allah hepimizin yardimcisi olsun tüm bekleyenlere hayirli kapilar acsin bende dusunmekten kafayi yiyixem artik

Hayirlisiyla bi isim olsaydida az cok kendi gelirim oldugunu bilseydim

Sorma çok zor iş sabır işidir KPSS

Sizi çok iyi anlıyorum inş bizlere nasip olacaktır en kısa zamanda

Özel zaten beni meslekten soguttu işçiden farkin kalmiyor 4 yil calistim ozelde psikolojimi kaybetmeden bu yil biraktim . Bir arkadas demis ya az olsun benim olsun az bi maasa insan gibi meslege de raziyim ama gel gör ki torpilsiz yalansiz zor e torpil de bana yaramaz o vicdanla o parayi hayatta yiyemem yediremem . Ne diyim ins bir gun olur

Sebep? İlgisi nedir? Çok merak ettim.
Renklerin insanlar uzerinde etkisi vardır iş gorusmesinde ozellikle birbirine sert renkler giymemek lazim siyah beyaz gibi . Gecisi yumusak renkler daha iyi . Mavi ve kirmizinin insanlar uzerindeki etkisi fazla bir beden dili uzmanindan dinlenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…