- 14 Şubat 2021
- 8.461
- 23.102
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Hem çevremde ki insanlar hemde olanlar beni o kadar çok yordu ki başımı alıp gidesim var ama ona bile gidecek yerim yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ne oldu kiHem çevremde ki insanlar hemde olanlar beni o kadar çok yordu ki başımı alıp gidesim var ama ona bile gidecek yerim yok![]()
Kendimi değersiz hissediyorum garip bir döngü içerisindeyim sanki anlamsızNeden ne oldu ki
Evet malesef ki günümüzün en büyük sıkıntısı çocuk olmaması başarısızlıkBebek isteme süreci sanırım hepimizin böyle oluyor. Geçecek inşallah. Bizlere de nasip olur annelik dilerim
Hayatıma aldığım gereksiz insanlarKendinizi değersiz hissettiren nedir acaba?
Başarısızlık denmez ki ama nasip bu.Evet malesef ki günümüzün en büyük sıkıntısı çocuk olmaması başarısızlık
Hayatıma aldığım gereksiz insanlar![]()
Yok canım başarısızlık dememin sebebi çocuk değil aslaBaşarısızlık denmez ki ama nasip bu.
Sandığımızdan daha çok kişi bu sorunla mücadele etmeye çalışıyor. Artık çok zor oluyor gebelik . Kendinizi suçlamayın lütfenEvet malesef ki günümüzün en büyük sıkıntısı çocuk olmaması başarısızlık
Evet malesef ki günümüzün en büyük sıkıntısı çocuk olmaması başarısızlık
İnsanlar sadece kendilerinin işi görülene kadar iyiler .Konum derdim kafam çok başka ne desem nasıl anlatsam bilemedim bi tüp bebek süreci yaşadım olmadı tutmadı nasip dedim geçtim ama zamanında yanında oldupum insanlar benlm yanımda olmadı buda benim çok zoruma gitti ki çok sevip sayıp değer verdiğim kişilerdi bu insanlar konuyu böyle açacaktım aslında
bence en güzeli bu sürecin fazla insanın bilmemesi çevremde sadece annem biliyor bende tedaviye gidiyorum birde mecbur iş yerinden biliyorlar kimseden desteğe ihtiyacınız yok çok bunaltıcı bir süreç hormon yüklüyorlar bu da duyguları daha karmaşık hale getiriyor sanırım ilaçlar iğneler beklemeler derken evet bende bazen şöyle tek başıma kalsam diyorumKonum derdim kafam çok başka ne desem nasıl anlatsam bilemedim bi tüp bebek süreci yaşadım olmadı tutmadı nasip dedim geçtim ama zamanında yanında oldupum insanlar benlm yanımda olmadı buda benim çok zoruma gitti ki çok sevip sayıp değer verdiğim kişilerdi bu insanlar konuyu böyle açacaktım aslında
Aksine 2.ci tüp bebek sürecini yaşamak için bekliyorum diğer yazımda ne demek istediğimi anlattım insanlar yüzünden düşüncem çok dağıldı daraldım biraz farklı anlaşıldım sanırımBaşarısızlık mı?
Bir bebeğe hamile kalmak başarı olarak görülüyorsa orada toplum baskısı vardır. Toplum baskısı da kimseye huzur vermez.
Çocuk nasip işidir. Daha zamanı gelmemiştir. Allah'ın dediği oluyordur. Aksini ima eden herkesin ağzının payı verilmelidir
Ben hamileyim ama kendimi bir iş başarmış gibi görmüyorum. Tam tersi büyük bir sorumluluğun altına daha girdiğim için endişe duyuyorum. Heyecanlıyım ama korkuyorum. Yani öyle oldu bitti başardım değil olay.
Hikayenizi bilmiyorum ama eğer mental olarak yorulduysanız ara verip biraz tatile falan çıkın. Kafanızı boşaltın..
Kesinlikle buna çok emin oldum bu süreçteİnsanlar sadece kendilerinin işi görülene kadar iyiler .
Orada da en büyük hatam her sürecimi herkesin bilmesi ama ben bilemedim bana böyle davranıp sonrasında sırt döneceklerinibence en güzeli bu sürecin fazla insanın bilmemesi çevremde sadece annem biliyor bende tedaviye gidiyorum birde mecbur iş yerinden biliyorlar kimseden desteğe ihtiyacınız yok çok bunaltıcı bir süreç hormon yüklüyorlar bu da duyguları daha karmaşık hale getiriyor sanırım ilaçlar iğneler beklemeler derken evet bende bazen şöyle tek başıma kalsam diyorum
tekrar sürece başlayınca kimseye söylemeyin çevrenizde de kalabalıklarla doldurmayın insanlar cidden işleri bitinceye kadar yanınızda oluyorlar. Bu yüzden kendinizi üzmeyin bir de belli ki çok hassassınız burdaki insanlar sizi yanlış anlasa ne olacak bu kadar başkalarının fikirlerine önem vermeyin kalbiniz çok kırılırAslında derdimin çok çocukla alakası yok tabiki bu durum nasip işi Rabbim dilerse olur benim derdim çok değer vermek değersiz insanlara yanlış anlaşılmak istemem hanımlar asla lütfen![]()
Kendinizi neden değersiz hissedesiniz ki kendinizi sevmezseniz degerinizi de fark edemezsinizKendimi değersiz hissediyorum garip bir döngü içerisindeyim sanki anlamsız
Aynı süreçlerden geçtim maalesef tüp bebek negatifi aldığım gün teyzemin doğum gününe katılamayacığımı söylediğimde annem bozulmuştu herkesin benimle ağlamasını zırlamasını beklemiyorum tabiki ama çok zor süreçler sizi çok iyi anlıyorum hayat zaten herkese zor hele birde bu tür sıkıntılar varsa daha da zor herkes bişeylerle sınanıyor. üzmeyin kendinizi umarım dilekleriniz gerçekleşir. etrafınızda sizi üzen yoran insanlardan uzaklaşın bu dönemde stres size hiç yaramaz. sevgilerKonum derdim kafam çok başka ne desem nasıl anlatsam bilemedim bi tüp bebek süreci yaşadım olmadı tutmadı nasip dedim geçtim ama zamanında yanında oldupum insanlar benlm yanımda olmadı buda benim çok zoruma gitti ki çok sevip sayıp değer verdiğim kişilerdi bu insanlar konuyu böyle açacaktım aslında