Erkek erkeğe takılsalar neyse de kızlar girip çıkıyormuş eve ve anlattığına göre hoş olmayan bi durumda.
Bence de bu kadar sık gitmemesi lazım, sonuçta senin istemediğin birşeyi yapıyor, aynısını sen yapsan o anlayışlı olur muydu acaba?
Bence telefonda falan değilde al karşına konuş ne kadar rahatsız olduğunu anlat.
Anlamıyorsa ve inat ediyorsa başka bir seçenek var ama sen o seçeneği düşünmüyorsun.
çoğu zaman erkek erkeğe takılıyor arkadasının sevgılısı falan orda kalıyor arada zaten kız soguk bısey onu takmıyorum ama bazen kız arkadasını falan getırıyor sevgılımde benımle alakası olmayan kısılerı muhatap olmadıgım kısılerı cok büyütüosun dıyo nerdeyse butun konumuz bu oldu canım ben mı cok sıkıyorum dıyorum kendımı bazen kaybedebılıorum sınırlendıgmde sacma sapan seyler soyleyebılıorum bende dedım ben aynısı yapsam dıye senınde ılgın olmasa sende kımseyle muhatap olmasan ben bısey demem dedı tabı yaptıgımda kıyametlerı koparır yarın goruscktık bu olay cıkınca yıne yarın gorusmeyız heralde off sımdı mesaj atsammı atmasammı bılemedım
bence hiç mesaj falan atma. ilişkini gözden geçir. çünkü sevgilin senin rahatsız olduğun bir şeyi sık sık yapıyor. bu şey ona çok abartı, saçma dahi gelse, sana olan saygısından biraz kendine dikkat etmeliydi. bugün bu konuda seni takmayan, yarın her konuda kendi bildiğini okur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?