• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yoruldum artık yaa :(

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
bu sevgilimin arkadaşlarından sevgilimin o

arkadaşlarının evıne gıtmesınden bıktım kızlar ya arkadaşlarının hiç biri düzgün değil birisinin 3 4 yıldan beri sevgilisi var uzaklar

bırbırıne cocuk ıstedıgı gıbı kızlarla takılıyo dıer ıkı arkadasıda gayet rahat bı ortamda yetişmiş sevgılım nerden baksanız her gece orda

bazende kalıyo ıstemıyorum kalmasını guvenıyorum ama sonucta ogrencı evı arkadasları gırıp cıkıyo kız erkek fark etmıyo sınır

oluyorum önüne geçemiyorum kendimi yediğimle kalıyorum ya gitmeleri için gün sayıyorum resmen benı rahatsız eden rahat olmaları

hayır ben mı gerı kafalıyım dıorum kız erkek ılıskılerını anlamıyorum dıyorum ama yok bu nasıl bı rahatlık aklım almıyor kız gelıyo gece

napıyosa yapıyo sabah uyandıgında bısey yokmus gıbı arkadas gıbı takılıyo ya bende sevgılımın boyle ortamda olmasını ıstemıyorum

soyluyorum kac oldu aynı seyı konusuoruz sen bana guvenmıyomusun bıktırıosun artık bu tur muhabbetlerden dıyıp oda bana çıkışıyo

bişey yapmayacagına adım kadar emınım ama oyle ortamda bulunması ıster ıstemez rahatsız oluyorum. Bu sen stajını yapıcak okulun

son senesı arkadaslarıda gıdıcek gitselerde bu sıkıntılar bıtse dıye dört gözle beklıorum ama o zaman yıne bısey olur yıne gelırler

arkadaslarını bende tanıyorum ıyı olabılırler ama bu ılıskılerdekı tutumu ev konusu sevgılımın gıtmesnden hergun cagırmalarından nefret

edıorum benımle bıle o kadar zaman gecırmıyo az once yıne gıdıyodu arkadaslarına pes kıralamıslar sabaha kadar oynıcaklarmıs falan

sınırlendım agzıma ne gelırse soyledım oda bagırdı telefonu kotu kapattık artık bende yoruldum bu durumda sıkıldım ama 5 senemı

atamam ben ne yapmalıyım kızlar ya akıl verın artık umursamasammı bu sefer ben yıne kendımı yıyp bıtırcem yoksa ne yapmalıyım

ayrılmak hıc kolay deıl ama baska ne yapabılrım sızde fıkır verın
:43:

Son düzenleme:
Erkek erkeğe takılsalar neyse de kızlar girip çıkıyormuş eve ve anlattığına göre hoş olmayan bi durumda.
Bence de bu kadar sık gitmemesi lazım, sonuçta senin istemediğin birşeyi yapıyor, aynısını sen yapsan o anlayışlı olur muydu acaba? :19:
Bence telefonda falan değilde al karşına konuş ne kadar rahatsız olduğunu anlat.
Anlamıyorsa ve inat ediyorsa başka bir seçenek var ama sen o seçeneği düşünmüyorsun.

Bişey yapmayacağından adım gibi eminim demişsin, o zaman kendini bu kadar sıkmana gerek yok. Ama bence sen yine de güvenme. Ben senin yerinde olsam sorardım ona, ben böyle bir ortamda bulunsam sürekli ne hissedersin diye.

Erkek erkeğe takılsalar neyse de kızlar girip çıkıyormuş eve ve anlattığına göre hoş olmayan bi durumda.
Bence de bu kadar sık gitmemesi lazım, sonuçta senin istemediğin birşeyi yapıyor, aynısını sen yapsan o anlayışlı olur muydu acaba? :19:
Bence telefonda falan değilde al karşına konuş ne kadar rahatsız olduğunu anlat.
Anlamıyorsa ve inat ediyorsa başka bir seçenek var ama sen o seçeneği düşünmüyorsun.

çoğu zaman erkek erkeğe takılıyor arkadasının sevgılısı falan orda kalıyor arada zaten kız soguk bısey onu takmıyorum ama bazen kız arkadasını falan getırıyor sevgılımde benımle alakası olmayan kısılerı muhatap olmadıgım kısılerı cok büyütüosun dıyo nerdeyse butun konumuz bu oldu canım ben mı cok sıkıyorum dıyorum kendımı bazen kaybedebılıorum sınırlendıgmde sacma sapan seyler soyleyebılıorum bende dedım ben aynısı yapsam dıye senınde ılgın olmasa sende kımseyle muhatap olmasan ben bısey demem dedı tabı yaptıgımda kıyametlerı koparır yarın goruscktık bu olay cıkınca yıne yarın gorusmeyız heralde off sımdı mesaj atsammı atmasammı bılemedım :(

bence hiç mesaj falan atma. ilişkini gözden geçir. çünkü sevgilin senin rahatsız olduğun bir şeyi sık sık yapıyor. bu şey ona çok abartı, saçma dahi gelse, sana olan saygısından biraz kendine dikkat etmeliydi. bugün bu konuda seni takmayan, yarın her konuda kendi bildiğini okur.

siz aynı şeylerı yapsanız sevgılınızın tepkisi ne olursa sızde onu yapın :34:

çoğu zaman erkek erkeğe takılıyor arkadasının sevgılısı falan orda kalıyor arada zaten kız soguk bısey onu takmıyorum ama bazen kız arkadasını falan getırıyor sevgılımde benımle alakası olmayan kısılerı muhatap olmadıgım kısılerı cok büyütüosun dıyo nerdeyse butun konumuz bu oldu canım ben mı cok sıkıyorum dıyorum kendımı bazen kaybedebılıorum sınırlendıgmde sacma sapan seyler soyleyebılıorum bende dedım ben aynısı yapsam dıye senınde ılgın olmasa sende kımseyle muhatap olmasan ben bısey demem dedı tabı yaptıgımda kıyametlerı koparır yarın goruscktık bu olay cıkınca yıne yarın gorusmeyız heralde off sımdı mesaj atsammı atmasammı bılemedım :(

Bi süre kendi haline bırak istersen, ilgilenme. O bunu farketsin. Ne kadar tepkili olduğunu anlasın.

bence hiç mesaj falan atma. ilişkini gözden geçir. çünkü sevgilin senin rahatsız olduğun bir şeyi sık sık yapıyor. bu şey ona çok abartı, saçma dahi gelse, sana olan saygısından biraz kendine dikkat etmeliydi. bugün bu konuda seni takmayan, yarın her konuda kendi bildiğini okur.

ewet çok taviz verdim canım bugune kadar hep alttan aldım ama boylede gıtmez yarın konusmam lazım butun sıkıntı yaptıgım seylerı tek tek cıkarıcam verıcek cevabı varsa verır bıtırmek ıstemıyosa onunda bişey yapması şart

arkadaşın belliki onlarla vakit geçirmekten hoşlanıyor napsın eve kızlar giriyor çıkıyo diye gitmesinmi yada gelmesinlermi desin oda mecbur kalıyordur.onların hareketlerini beğenmiyor olabilirsin sevgilin onlara uymadığı sürece sorun yok zaten güven meselesindede sıkıntı yok boştan yere sevgilinide kendinide yıpratma bence benim öğrecilik yıllarımdada sevgilim şu anda nişanlım bu tür durumlar çok olurdu ben rahatsız olmazdım senin gibi güveniyordum çünkü

Son düzenleme:
en basta güvensennn bunu sorun etmezdın dıe düşünüyorum ayrıca kimin girip çıktıgı belli olmadıgı bı yerde sevgılını merak etmen süphe duyman normal anlattıklarına göre..ama bes yılım bosuna gidecek diee kaygı duymanda yersiz sonucta o kimki eşin degil ailen degil içinden çıkılmaz bir hal alıyorsa zorlamak anlamsız böyle kendını yiyip bitirirsinn işkenceden baska bişeye dönüşmez acabalarla..ve emin ol içine kurt düştüyse bi kere bitmiştir o iş...hakkında hayırlısı olsun umarım herey mutlu oılacagın şekilde karsına cıkar...

huylu huyundan vazgeçmez.Muhtemelen evlenseniz de arkadaşları sizin önünüze geçecek ki asıl o zaman sorun olacak.Şimdiden önlemini alın.Size çok değer verse bu denli rahatsız olduğunuz bir şeyi yapmaz,ya da daha dikkatli olur.Demek siz 2. plandasınız.5 yıl nedir ki,ne evlilikler bitiyor,mutsuz olmaya değer mi?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Erkekleri bu kadar sıkmaya gelmez cnm.biraz bırak o sen nerdesin napıyorsun diye merak etsin.onu umursamıyormussun gibi davran.bu aralar biraz soğuk davran senden sebebini sorsun o derece soğuk ol.sen yok bişey diye devam et.eğer duygularını umursuyorsa sebebini tahmin etmeye çalışıcaktır,sorucaktır,baktın ki hakikaten sebep istiyor.görüşelim konuşalım de.ve akıllı iki insan olarak konuşun.seni rahatsız eden şeyleri say ama artık değiştirip değiştirmeyeceğini umursamaz bir tavırla.tammammı.baktın ki hiç sormadı baştan beri niye böyle soğuksun diye boşver inceldiği yerden kopar zaten

Back
X