Sevgili kk hatunları hepinize selam
Size danışmak fikir almak biraz başka açılardan bakmaya ihtiyacım var...
2 çocuğum var küçük olan uykusuz beni de uyutmuyor huzur vermiyor 3 saat deliksiz uyusa şükrediyorum. Ve 16 aylık hala aynı yorgunum dinlenemiyorum bir türlü çalışıyorum haftaiçi koştur dur başka bisi yaptığım yok. İşim stresli ve dikkat gerektiren bir iş oda yoruyo eşim sağolsun hiç yardım etmez çocuk aglasa alıp sallamaz ne gerek var çalışıp gelir mesaisi biter uzanır hep o modda... yardım istiyorum tabiki ama en fazla telden video açar küçüğe büyük zaten o bana yardımcı hep yanımda, oynamaya fırsat yaratmaya çalışıyorum. Ödevlerini yapıyoruz o arada
Kendime yetemiyorum uyusam dinlesem en azından haftada bi gün beni motive edecek rahatlatacak ama olmuyor
Herşey bana bakıyor ve ben artık katlanamyorum yavas yavaş cokuyorum resmen...
Şimdi küçük oğlum uyudu biraz uzanmak lazım ama çamaşır makinesinde çamaşırlar bekliyor yatakların topanmasi lazım ve banyo wc temizlemem lazım hangisini yapayım kaça boluneyim
Hep sınırlı bi ruh haline büründüm eşimle ilgili ayrıca sıkıntılarım var ne zaman izni olsa bi planı olur arkadaşlarıyla bekarken bu kadar rahat değildi ondan eminim ve Bunu son anda yani hazırlanırken söyler paşam tek bir işe dokunmaz yardım istesem en fazla sofradakileri mutfak tezgahına koyar annesi o kadar öğretmiş ütü bilmez bana ayırdığı zaman tv başında uyuklamadigi zaman dilimi odada iki kelam etmeyiz zaten soğudum hayattan ya hatta bu dönem boşanma bile geçiyor aklımdan kafamda tartil duruyorum kısacası çok mutsuzum ya yardım edin banada