Cok yoruldum artik

Ttlım şöyle düşün, depresyona girsen terapinin saati be kadar? Bu hesabı yap ve haftada yarım gün birini al. Ayrıca kurutma makinesi al, bebeğin kıyafetlerini at yüksek derecede kuruttuğu için hijyenik oluyor, ütüye gerek kalmaz
En çok istediğim ev aleti o zaten almaya düşünüyordum ama fiyatları dolarla firlayinca erteledim bana çok lazım çocuktan ötürü

En çok istediğim ev aleti o zaten almaya düşünüyordum ama fiyatları dolarla firlayinca erteledim bana çok lazım çocuktan ötürü
Cnm ben en ucuz modelini aldım işimi görüyor, bebklerin kıyafetleri ile beyaz çamaşırları, nevresimleri atıyorum. Diğerleri için çok kullanışlı bulmadım. Ama bbklerin ütülerinden kurtuldum

Cnm ben en ucuz modelini aldım işimi görüyor, bebklerin kıyafetleri ile beyaz çamaşırları, nevresimleri atıyorum. Diğerleri için çok kullanışlı bulmadım. Ama bbklerin ütülerinden kurtuldum
Özelden marka ve model yazar mısınız bana bir bakayim

Sevgili kk hatunları hepinize selam
Size danışmak fikir almak biraz başka açılardan bakmaya ihtiyacım var...
2 çocuğum var küçük olan uykusuz beni de uyutmuyor huzur vermiyor 3 saat deliksiz uyusa şükrediyorum. Ve 16 aylık hala aynı yorgunum dinlenemiyorum bir türlü çalışıyorum haftaiçi koştur dur başka bisi yaptığım yok. İşim stresli ve dikkat gerektiren bir iş oda yoruyo eşim sağolsun hiç yardım etmez çocuk aglasa alıp sallamaz ne gerek var çalışıp gelir mesaisi biter uzanır hep o modda... yardım istiyorum tabiki ama en fazla telden video açar küçüğe büyük zaten o bana yardımcı hep yanımda, oynamaya fırsat yaratmaya çalışıyorum. Ödevlerini yapıyoruz o arada
Kendime yetemiyorum uyusam dinlesem en azından haftada bi gün beni motive edecek rahatlatacak ama olmuyor
Herşey bana bakıyor ve ben artık katlanamyorum yavas yavaş cokuyorum resmen...
Şimdi küçük oğlum uyudu biraz uzanmak lazım ama çamaşır makinesinde çamaşırlar bekliyor yatakların topanmasi lazım ve banyo wc temizlemem lazım hangisini yapayım kaça boluneyim
Hep sınırlı bi ruh haline büründüm eşimle ilgili ayrıca sıkıntılarım var ne zaman izni olsa bi planı olur arkadaşlarıyla bekarken bu kadar rahat değildi ondan eminim ve Bunu son anda yani hazırlanırken söyler paşam tek bir işe dokunmaz yardım istesem en fazla sofradakileri mutfak tezgahına koyar annesi o kadar öğretmiş ütü bilmez bana ayırdığı zaman tv başında uyuklamadigi zaman dilimi odada iki kelam etmeyiz zaten soğudum hayattan ya hatta bu dönem boşanma bile geçiyor aklımdan kafamda tartil duruyorum kısacası çok mutsuzum ya yardım edin banada
Böyle durumlarda es cok onemli canim sana yardimci olmasi lazim bende hamileyim zor günler gecirdim eşim saolsun hep yardim etti etmese ne yapardim diye düşündüm.maddi durumun geliriniz iyi ise haftanin belli gunleri yardimci tutun kendinize hic degilse ev islerinizi yapacak birisi

2 çocuğum var küçük olan uykusuz beni de uyutmuyor huzur vermiyor 3 saat deliksiz uyusa şükrediyorum. Ve 16 aylık hala aynı yorgunum dinlenemiyorum bir türlü çalışıyorum haftaiçi koştur dur başka bisi yaptığım yok. İşim stresli ve dikkat gerektiren bir iş oda yoruyo eşim sağolsun hiç yardım etmez çocuk aglasa alıp sallamaz ne gerek var çalışıp gelir mesaisi biter uzanır hep o modda... yardım istiyorum tabiki ama en fazla telden video açar küçüğe büyük zaten o bana yardımcı hep yanımda, oynamaya fırsat yaratmaya çalışıyorum. Ödevlerini yapıyoruz o arada
Kendime yetemiyorum uyusam dinlesem en azından haftada bi gün beni motive edecek rahatlatacak ama olmuyor
Şimdi küçük oğlum uyudu biraz uzanmak lazım ama çamaşır makinesinde çamaşırlar bekliyor yatakların topanmasi lazım ve banyo wc temizlemem lazım hangisini yapayım kaça boluneyim
Hep sınırlı bi ruh haline büründüm eşimle ilgili ayrıca sıkıntılarım var ne zaman izni olsa bi planı olur arkadaşlarıyla bekarken bu kadar rahat değildi ondan eminim ve Bunu son anda yani hazırlanırken söyler paşam tek bir işe dokunmaz yardım istesem en fazla sofradakileri mutfak tezgahına koyar annesi o kadar öğretmiş ütü bilmez bana ayırdığı zaman tv başında uyuklamadigi zaman dilimi odada iki kelam etmeyiz zaten soğudum hayattan ya hatta bu dönem boşanma bile geçiyor aklımdan kafamda tartil duruyorum kısacası çok mutsuzum ya yardım edin banada

Ev işlerine yardımcı alın..

O eşiniz kalksın üstüne düşeni yapsın bence. Hiç öyle haftada yarım gün yardımcı almakla olacak iş değil. Yani bu bir tavsiye bile değil. İki çocukla o ev bir günde yine dağılır bir şeyler dökülür çamaşır çıkar er yemek bulaşık zaten var. Eşinizde merhamet,vicdan yok bence.

Benimde büyük ikinci sınıfa gidiyo
Küçük 17aylık
Meme bagımlısı oldugu için gece saat başı uyanır
Eşim sabah gidip gece 1 de geliyo
Egm de memur
Evimizin kirası 1000lira
Kredi ödüyoruz 2500 lira(araba)
Kredi kartlarından para cektigimiz için hep eksilerde
Yani demem o ki köseye elli lira bile atamıyoruz
Ona ragmen cok sıkıştıgımda yardımcı alıyorum yarım gün(ew hanımıyım bu arada)
Benim mutlu huzurlu olmam eşime ve cocuklarıma yansıyo
Warsın bi yüz lirada benim için eksiye düşsün kart napim yani

Benimde büyük ikinci sınıfa gidiyo
Küçük 17aylık
Meme bagımlısı oldugu için gece saat başı uyanır
Eşim sabah gidip gece 1 de geliyo
Egm de memur
Evimizin kirası 1000lira
Kredi ödüyoruz 2500 lira(araba)
Kredi kartlarından para cektigimiz için hep eksilerde
Yani demem o ki köseye elli lira bile atamıyoruz
Ona ragmen cok sıkıştıgımda yardımcı alıyorum yarım gün(ew hanımıyım bu arada)
Benim mutlu huzurlu olmam eşime ve cocuklarıma yansıyo
Warsın bi yüz lirada benim için eksiye düşsün kart napim yani
Haklısınız bende bu aydan itibaren en azından ayda bir tam gün temizlik için birini ayaralayacagim

Back
X