Çok yoruldum artık...

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.383
24.220
398
herkese merhaba
iyi bir işim ve kazancım var. ama işyerimde hiç mutlu değiim. çünkü sürekli hakkımda dedikodu yapılıyor ve beni sürekli dışlıyorlar. benimle konuşanları ise uyarıyorlar. onunla konuşma diye. kılığımdan tutunda kişiliğime kadar herşeyi konuşuyorlar. ama buna karşılık dışarda sevilen bir insanım ve çok arkadaşım var. yeni tanıştığım insanlar bile çok pozitif olduğumu beni çok sevdiklerini söylüyorlar. delirmek üzereyim. gecelei sinirden uyuyamıyorum. bunlarla nasıl başedicem ben...

işiniz kurumsal bi firma mı? eğer öyleyse başka şubelerine tayin isteyin bence.. hayır yani oradan giderek diğer insanların gönüllerini hoş etmemeniz gerekir ama eğer huzurunuz yoksa elden başka bir şey gelmez ne yazık ki :50: ne ister ki bu insanlar birbirinden? Allah yardımcınız olsun..

işiniz kurumsal bi firma mı? eğer öyleyse başka şubelerine tayin isteyin bence.. hayır yani oradan giderek diğer insanların gönüllerini hoş etmemeniz gerekir ama eğer huzurunuz yoksa elden başka bir şey gelmez ne yazık ki :50: ne ister ki bu insanlar birbirinden? Allah yardımcınız olsun..

malesef değiştirebileceğim bir iş eğil. yani tayin falan yok. sadece başka bir şehire gidebilirm. eee o da çok zor.

sebep ne canım,durup dururken neden bu kadar tepkililer sana karşı:26:

Onlardan çok mu kazanıyorsunuz
Yada seviyeniz daha mı yüksek bu tarz sebeplerden falan mı ?

Canım onların sorunu seninle değil, senin pozisyonuna gelecek herhangi bir kişiyle.
Sana "mobbing" uyguluyorlar. Allah sabır versin. Lütfen nette araştır, muhakkak başetme yollarını bulursun...

onların çok üzerindeyseniz böyle bir şeyi asla yapamamaları lazım

cunku bir lafınızla işlerinden olabilirler... ama göze batan bit tipseniz mesela sesiniz biraz fazla cıkıyor ve patron tarafından tutulup seviliyorsanız o zaman boyle durumlar oluyor

benimde basıma gelmişti suan orada calısmıyorum ama tam 3 yıl calıştım... ben hiç takmıyordum bu tipleri hatta bigün gülerek kıskançlık başa bela dimi demiştim birinin yüzüne patronda yanımdayken

o günden sonra cıtları cıkmamıstı

nasıl bi kurumda calıstıgınızı bilmiyorum ama patrona şikayet edebilirsiniz... hatta bu tarz sikayetleri dinleyen oluşumlarda var sanırım

cok huzursuz ve sınır bozucu bı durum:50:
umarım en kısa zamanda duzelır...onları cıddıye almadıgını gosterebılırsın mesela o zaman daha farklı olur hersey
kendını bılmez ınsanlara uyup da ısını bırakma derım ben gelen gıdenı aratır demısler bıraz daha sabret bakalım hayırlısı canım

İşyerinde bir insanın dedikodusu yapılıyorsa çok sebebi vardır. bir kere şunu kabul etmelisin. mobbing uyguluyorlar sana. eğer işinde iyiysen, evin araban varsa, güzelsen dedikodun yapılır. bir laf vardır. hayatta hiç düşmanın yoksa hiç başarın da yok demektir. boşver salla gitsin.

rahatsız olup kafana takma senı konusuyorlarsa demekkı senden korkuyorlar kıskanclıklarında senın hakkında dedıkodu yapıp senı üzmek ıstıyorlar pes etme takmıyormus gıbı davran senı sevecek olan arkadaslık yapmak ısteyen zaten yaklasacaktır yalandan arkadas olup sana zarar vermek ısteyenle ısın olmasın boş ver sen ısıne bak tatlım :40:

Merak Ettim..
Kendinizi Tanımlayın Desem :26:
Bana Kendinizi Nasıl Anlatırsınız :26:

Unutmayın, Gereksiz Eleştiri Gizli Hayranlıktır..

Son düzenleme:
Merak Ettim..
Kendinizi Tanımlayın Desem :26:
Bana Kendinizi Nasıl Anlatırsınız :26:

Unutmayın, Gereksiz Eleştiri Gizli Hayranlıktır..

33 yaşındayım. 11 yıllık evliyim. 7 yaşında bir çocuğum var. eşimle 16 yıldır beraberiz. mutlu bir evliliğim var. 4 sene önce aldığımız bir evimiz, 4 ay önce aldığımız sıfır bir arabamız var. vücudum fena değil. yakınlarım ise güzel olduğumu söylerler. bir süre önce de sigarayı bıraktım. giyinmeyi severim. kendime iyi bakmaya çalışırım. çevremdeki insanlar çok pozitif olduğumu söylerler. iş dışında arkadaş sayım da oldukça fazla. ayrıca çoookk iyi sır tutarım. asla birinden duyduğumu başkasına yetiştirmem. fırsat bulunca da iş ortamımı anlatmaya çalışacağım.

işini seviyorsan sadece çalışanlardan dolayı değiştirmemelisin ki böyle bişey onların işine gelir
neden böyle bişey yapıyorlar bilmiyorum ama açık açık konuşmak en iyisi
ya da sadece işe konsantre olup görmemezlikten gelmek (bu da çok zor)
en iyisi konuşun veya size yardımcı olabilecek birileri varsa işyerinde onlara danışın

Back
X