Çok yoruldum artık

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
İnsanlarin cikarci olusundan ,iki yuzlulerinden,isini gordurmek icin samimiyetsiz gulucuklerinden,menfaatlerinden yoruldum yoruldumm artik bunlari gormek istemiyorum onlar gibi olunamadigi icin istenilmedigini bilmek ,hissetmek berbat bir sey .İsten hic bir zaman normal calisma saatinde cikamiyorum 3saat fazladan durup bos muhabbetlere katilmak istemiyorum artik .Gitsem gidemiyorum dislanicamve dedikodum yapilacak .Digerleri sindirilmis fazladan kalarak cok calisiyor goruntusu veriyor basimiz daki cok kötü biri ne yana baksam cikar yol yok.

Normal mesai saatinde niye çıkamıyosun
Çık git
Ben çıkıyorum
Burda da dedikodu çok ama beni hiç bağlamıyo
Hatta patron burdaysa öğle arasına bile çıkmayan yalakalar var, sürekli el pençe divan karşısında sırıtıp bekleyen
Ben 01 dk geçirmem çıkarım saatim geldiğinde
İşimi adam gibi yapıyorum, yalakalığa ihtiyacım olmuyor bu yüzden
Geç çıkınca fazla mesai ücreti vermeyeceklerse niye kalayım çoluğum çocuğum bekler
İşlerine gelirse

normal saatinde cikiyosun diye dedikodunu yapacaklarsa birak yapsinlar. nasil biyer orasi oyle. onlarin hepsi fazla kaldillari icin terfi falan mi bekliyolar

Cikamiyorsun hepsi idare odasinda toplaniyor sacma sohbetler icin ve bir de alistirilmis ve bastirilmislar yonetici cok bagirtkan gidilmedigi zaman olacaklari tahmin edebiliyorlar.Fazla kalarak goze girmeye calisma laf getirtme me olayi var burda hic bir gun zamanin da cikamiyoruz kimse kal demiyor ama o baski yaptirtiyor bunu.

Özel sektörün zorlugu iste Allah herkesin yardimcisi olsun birde kamuda bos oturup hic birsey yapmadan heray maas alanlar var

Bu insanlarin colugu cocugu ,kocalari var evde is guz hic umurlarinda degil yeterki kotu olmayalim derdinde.

Ozel sektor degil iste.
Ya kadrolu memursanız isinizin hakkiyla yaptiktan sonra mecburen yapacaginiz bir mesai yoksa 1 dakka dahi durmanız gerekmiyor
Bence yavas yavas isim falan var degip cikmaya baslayin ki alissinlar
Bi soz var ya devamli yapilan iyilikler sonra zorunluluk haline gelir diye katiliyorum

Bende sizin gibiydim ki hale oyleyimde ustumden atmaya calisiyirun bu huyu insanlar benim hakkimda yalnis dusunmesin beni dıslamasinlar diye dusunmekten omrumu heba ettim bence yavas yavas sizde bu dusuncelerinizden siyrilmaya calisin

Yavas yavas 1-2 mesai saati dolar dolmaz cikmaya baslayin ilkin zorlanirsiniz ama zamanla alisirsiniz 3 saat ne demek ya 3 saati sevdiklerinizden kendinizden calip gereksiz yere cope atmayin derim

beni bayram gunu okula cagiran idare ustune gitmeyecegimi soyleyincede bana bagiran cagiran insan bu cevresindekileri kirilirmi demeden bir bagirmasi var tum ogretmenleri sindirmis.Hepsi uyumlu sozden cikmiyorlar.Ben basinda dinlemedim bunu benide baskilamaya kalkisti simdi zamaninda ciktigim zaman da hakkimdan gelmeye calisacak intikam duygusu var bu insanda .Her yer bukadar anormal mi anlamadim .Ama saatim dolunca cikacagim hergun hergun saatlerce fazladan fazladan kalamam ben .

Diger ogretmenler bazende siniflarin da is yapiyorlar sozde o yuzden de gec cikiyorlar benim anlamadigim 3 saat surecek ne var ortada ne yapiyosuniz diyorum sinif duzenliyoruz yada isler bitmiyor diyolar sirf zaman doldurmak cok calisiyo gorinmek icin bazen gidip bakiyorum masa duzeltiyolar ve kagitlara bakiyolar hergun hergun bumu yapilir hic onandirici degil benim isim se saatim doldugu gibi bitiyor .hatta abartip saat5te cikanlari var.

Eski konularinizi okudumda sanirim idarecisiniz problemli yasadiginiz sıkıntılarin asıl sebebi idareciniz

Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…