- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Cikamiyorsun hepsi idare odasinda toplaniyor sacma sohbetler icin ve bir de alistirilmis ve bastirilmislar yonetici cok bagirtkan gidilmedigi zaman olacaklari tahmin edebiliyorlar.Fazla kalarak goze girmeye calisma laf getirtme me olayi var burda hic bir gun zamanin da cikamiyoruz kimse kal demiyor ama o baski yaptirtiyor bunu.Normal mesai saatinde niye çıkamıyosun
Çık git
Ben çıkıyorum
Burda da dedikodu çok ama beni hiç bağlamıyo
Hatta patron burdaysa öğle arasına bile çıkmayan yalakalar var, sürekli el pençe divan karşısında sırıtıp bekleyen
Ben 01 dk geçirmem çıkarım saatim geldiğinde
İşimi adam gibi yapıyorum, yalakalığa ihtiyacım olmuyor bu yüzden
Geç çıkınca fazla mesai ücreti vermeyeceklerse niye kalayım çoluğum çocuğum bekler
İşlerine gelirse
Uzun yillar calisabilmek icin ve huzur icin.normal saatinde cikiyosun diye dedikodunu yapacaklarsa birak yapsinlar. nasil biyer orasi oyle. onlarin hepsi fazla kaldillari icin terfi falan mi bekliyolar
Ozel sektor degil iste.Özel sektörün zorlugu iste Allah herkesin yardimcisi olsun birde kamuda bos oturup hic birsey yapmadan heray maas alanlar var
Kotu olmakta var ve elinden geleni ardina koymaz bu idareciBen olsam da çıkar giderim. .
Kotu olmakta var ve elinden geleni ardina koymaz bu idareci
Asilik ve onlarin sozde duzenlerine aykirilik yapicam sonu kotu gunler bekliyor .Bu şekilde nereye kadar
Ya kadrolu memursanız isinizin hakkiyla yaptiktan sonra mecburen yapacaginiz bir mesai yoksa 1 dakka dahi durmanız gerekmiyorOzel sektor degil iste.
beni bayram gunu okula cagiran idare ustune gitmeyecegimi soyleyincede bana bagiran cagiran insan bu cevresindekileri kirilirmi demeden bir bagirmasi var tum ogretmenleri sindirmis.Hepsi uyumlu sozden cikmiyorlar.Ben basinda dinlemedim bunu benide baskilamaya kalkisti simdi zamaninda ciktigim zaman da hakkimdan gelmeye calisacak intikam duygusu var bu insanda .Her yer bukadar anormal mi anlamadim .Ama saatim dolunca cikacagim hergun hergun saatlerce fazladan fazladan kalamam ben .Ya kadrolu memursanız isinizin hakkiyla yaptiktan sonra mecburen yapacaginiz bir mesai yoksa 1 dakka dahi durmanız gerekmiyor
Bence yavas yavas isim falan var degip cikmaya baslayin ki alissinlar
Bi soz var ya devamli yapilan iyilikler sonra zorunluluk haline gelir diye katiliyorum
Bende sizin gibiydim ki hale oyleyimde ustumden atmaya calisiyirun bu huyu insanlar benim hakkimda yalnis dusunmesin beni dıslamasinlar diye dusunmekten omrumu heba ettim bence yavas yavas sizde bu dusuncelerinizden siyrilmaya calisin
Yavas yavas 1-2 mesai saati dolar dolmaz cikmaya baslayin ilkin zorlanirsiniz ama zamanla alisirsiniz 3 saat ne demek ya 3 saati sevdiklerinizden kendinizden calip gereksiz yere cope atmayin derim
Asilik ve onlarin sozde duzenlerine aykirilik yapicam sonu kotu gunler bekliyor .
Uzun yillar calisabilmek icin ve huzur icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?