Çok yoruldum artık

böyle huzur olmaz ki.
Evet olmaz ama onlar bana dokunmayan yilan bin yil yasasin durumundalar.Bir konu da arkadas hakliydi cocuklara sabah kahvalti yedirilir ama bu sahis kalkti ogretmene yuksek sesle kendi dogru olsrak bildigi seyi kabul ettirtti kadin susmak zorunda kaldi iste o an dedim kisiligin bittigi nokta.

Allah kolaylık versin
Ah ah verse keske allahim gitmeliyim buradan bir yol acilsa mutlulugun oldu bir yol.Ben hep hakli davamda mucadeleci oldum ve baktim ki benim disimda konusan yok herkes suspus o an anladim ki sivrilmemek icin haklida olsan susacaksin ama ben bunu yapamiyorum suan biraz icime kapandim sus sus nereye kadar birde ekstra para harciyoruz bu isin hic bir kari olmuyor.

Bende doğrucu bir yapıya sahibim. .
Adaletsizliğe ve haksızlığa hiç gelemem. .

Valla susuncada olmuyor konusuncada gecen bulundum yerdeki birinin tembelligi bosbos oturup karsilinda her ay helal mi haram mi diye dusunmeden maasini almasini icime sindiremedim oturdum adam akılli boyle yuruyemeyecegini islerin biriktikce birikecegini vs soylemeye calistim dunden beri vicdan azabindan duramiyorum keske hic konusmasaydim diye

siz memursanız neden idarecinin bağırmasına katlanıyorsunuz anlamadım yüz kızarıtıcı bir suç işlemediğiniz taktirde size karışamazlar ki mesainiz dolduğunda hiç bir şekilde karışamazlar kalıp iş yapmak da size kalmış çekip gitmek de..siz şikayet edin böyle idareciyi ne bu yalakalık diğer arkadaşlarınızda anlamadım..
bilmiyorum konuyu mu yanlış anladım ama bu kadar sindirilmeniz iyi değil...

Canim ne guzel bir yuregin var senin farkindamisin? Sen onlardan o siraladiklarini sakin bekleme canim onlar kendileri isteseler de yapamazlar. Benden sana tavsiye sen icinden nasil geliyorsa oyle davran. Onlar sahte gulucuk mu gosteriyorlar sen hic gulumseme, mefaatlerine beklentilerine hayir de. Herkesi memnun etmek imkansiz hele menfaatcileri harbiden imkansiz. O yuzden sen o guzel kalbini bu tur insanlar icin hic uzme degmez degmiyor. Dedikodunu yapsinlar hakkinda ne soylerlerse soylesinler bu onlarin sorunu senin degil. Sen dedikodunu yapan kisilerden bir basamak daha yukaridasin bunu unutma Onlarin seni kendi seviyelerine cekmelerine izin verme. Sen onlari kafana ne kadar az takarsan onlarin olumsuz enerjilerinden o kadar az etkilenirsin.

Tesekkur ederim kafama takmamaya calisiyorum ama yapilan fazla mesai canimi sıkıyor .Benim de zamanin yok ondmli iskerim var digerleri gibi bosa harcayamam .Boyun egmem ama en ufak bir isim dusse yardim etmeyecek yada saygisizca davranip acik yaratmaya calisacak cok cift karakterli.

zaten kamu dairesi mesai bitmiş ek bir ücret de vermiyorlar anladığım
ne hakla orada memuru her Allah'ın günü üç saat fazladan tutar ne biçim iş anlamadım kimse şikayete gitmiyor mu

Susmak iyi degil insanin kisiligi olmali evetci olmamali ,yanlisa yanlis diye bilmeli ,gercek basariyi taktir etmeli ,insanlara ya gercekten samimi olunmali yada olunmamali cift karakterlilik hosuma gitmiyor .Kuzu gibi boyun egilmemeli.Para isteniyor nereye gidiyor demiyorlar bu bukadar edermi demiyorlar kuzu gibi sessizce veriyorlar bir ben hesabini soruyorum ozamanda ic kurusumu hesapliyorsun oluyor ki uc kirus degil bu neyse .

zaten kamu dairesi mesai bitmiş ek bir ücret de vermiyorlar anladığım
ne hakla orada memuru her Allah'ın günü üç saat fazladan tutar ne biçim iş anlamadım kimse şikayete gitmiyor mu
Nerde ne sikayeti sonucunda bile biz haksiz cikariz kollarlar bir birlerini .ki herkes memnun halinden iyi olalim yeter modunda lat bir de fazla mesai ekstra para veriyoruz yeme icme icin bu her yerde boylemi bilmiyorum geliri oldugu halde.

Ben hiç anlamadım. Özel sektörde olsa bu durum anlayacagim bir derece. Ama ogretmensin sanırım ya da memur. Mesai bittikten sonra 1 dk durman gerekmiyor nobet falan gibi durumlar hariç. Bir de 3 saat diyorsun ne diye bekliyorsun anlamadım ben.

İdareci bagiriyormuş neye bagiriyor bağırsin hadi bakalım. Yazarsın dilekçeyi mesai sonrası burda tutulmaya calisiliyorum gidince mobinge uğruyorum diye. Onlar ugrassin bakalım.

Ama senin yapın Afedersin ama üzerinde hakimiyet kurulmaya musait gibi biraz.

Ben 1 dk. Durmam fazladan. Yasal olarak yaptırımı yok o idarecinin.
Cesur ol biraz.

Nerde ne sikayeti sonucunda bile biz haksiz cikariz kollarlar bir birlerini .ki herkes memnun halinden iyi olalim yeter modunda lat bir de fazla mesai ekstra para veriyoruz yeme icme icin bu her yerde boylemi bilmiyorum geliri oldugu halde.
doğru insanlar şikayet için birbirini gaza getirir ama yöneticinin yanında ay bu mesai çok iyi oldu derler kalırsın ortada
Nasrettin hoca timur misali
yeme içme ne oluyor bilmiyorum bazı okullarda öğle yemeği için şirketle anlaşılıyormuş öğretmenlere o yüzden para toplanıyormuş
yada çay parası şu bu
ama bunlara girmek isteğe bağlı bildiğim istiyorum istemiyorum diye imza atıyoruz biz
her iş günü niye fazla mesai yapılıyor orayı anlamadım bi türlü

bir de
eğer şu saate kadar burada durmak benim görevimse bana yazılı olarak da gönderin diyebilir
yazılı olana usulsüz bir şey yapamıyorlar

bir de
eğer şu saate kadar burada durmak benim görevimse bana yazılı olarak da gönderin diyebilir
yazılı olana usulsüz bir şey yapamıyorlar
Şöyle birsey olabilir mi acaba...mesela mesai 1de bitiyor. Ama ek mesai ücreti alıyorlar ve 4te çıkıyorlar gibi. O zaman anlarım konuyu. Mesai parasini alıyorsan kalacaksın tabi.muhtemel o para maaşa ekleniyordur gibi.

Ama yok öyle birşey diyorsa konu sahibi... Yine soruyorum sen niye bekliyorsun orda ne demeye duruyorsun...yok anlamıyorum.

Herkes toplaniyor sohbet ediyor rutine baglanmis mutlaka idare odasina gidilecek ve birbirlerini de cagiriyorlar hadi toplaniyoruz diye mecburi gibi bisey eger uyulmassa ne isin var hemen godiyorsun veya herkes calisiyor sen hemen cikiyorsun diye arkamizdan laf ediliyor.Paraya gelince okulun geliri var kahvalti yapiliyor sadece ve bu o paralarla karsilaniyor ama bizden de para aliniyor yemiyorum desem ki ev de zaten kahvaltimi yapiyorum bu sefer su kadar pada icin mi bunu yapiyorsun bu okulun ihtiyaclari var vb bir suru laf edecek ve rezil edebilecek kapasiteye sahip insanla calisiyorum .

Uzaktan davulun sesi hos gelir .gitmeye kalktigin zaman elinden gelini ardina birakmayacak bir insan var ve ben bu insanla surekli muhattap olmak zorundayim oradaki bir allahin kulu bile bu nebicim duzen demiyor belli rahatsizlar ama tirsiyorlar ce ben bunlara uymayacagim bakalim ne olacak.

Bence psikologa danışmanızda fayda var çünkü bu durum psikolojinizi ve hayata bakışınızı da derinden etkilemiş.
Millete bakmayın, takmayın.Ben de takarım, ama özgür ruhlu ve takmayan birini görünce vay be şu yaptığını yadırgadım ama ben yapamazdım demekki kafası rahat bir insan diyerek imreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…