Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecermi geecekten.Hee gece agla agla eridim resmen.Hep boyle olcaz sankiSizi en cok ben anlarim..
Oglum dogdu 6 ay araliksiz agladi sadece uyudugu vakit aglamiyordu.
Ne beni emiyordu ne mama.
Uykusuz geceler gece gunduz surekli aglayan veemmeyen bir bebek..
Kabus gibi gunlerdi cildiracaktim.
Doktora gidiyoruz bisey yok gaz sancisi diyodu.birde makatinda catlak vardi o aci veriyordu.
2 yasina kadar hemen hemen boyle surdu her gece aglaya aglaya uyanir saatlerce aglardi.
Suan 2.5 yasinda cok sukur duzeldi ama hala yemez hala yemez.
Simdi sakin olun ve inanin gececek.
Allah yavrularimizi korusun.
Bende goturmeye karar verdim doktora.Cok kusuyo biyle fiskirtarak.Icim aciyo yavrumu oyle gorunceMidesinde sorun olabilir..benim en kücük kızkardesim bebekken öyleydi selale gibi fiskirarak kusardi..annemin sinirler harap biryere cikamazdi..evde o yemek yesin diye yapmadigimiz saklabanlik kalmazdi..disari gidicez babamla asagiya iniyorlar neden herkes inmmemis adamin uzerine kus yada neden birazcık onden gidelim kus boyle garipti annem kadin resmen biryere gitmeye cekiniyordu..mide kapakcigi kapanmiyomus o zamanlar ilac kullaniyordular mide borusunda kapalcik kisminda köpük yapip kusmayi önlesin diye..simdi 15 yasinda kusmalar bitlei cok olduda hala yemekle isi yok annem pesinde hep tabakla..dikleniyo bide asi ergen..bırak diyorum cani isterse yesin koskoca kiz oldu..
Bebegim hep huysuz uyumaz geceleri ..Tam uyudu derim yatagima gecerim baslar aglamaya.Surekli kusar.Gece uykulu uykulu uyutmaya calistigim yermezmis gibi bide kalkip ustunu degistiririm.Emmiyo beni.Sutumu sagdim 6 ay oda gitti simdi.Cok zor bi bebek.Umudum kalmadi artik tukendim.Herkez gece misil misil yatar sabah kalkar kahvaltisini yapar gune mutlu baslar bnm icim karardi artik.Ne olcak bu boyle.Duzwlcekmi bu.Doktora goturun demeyin ne olur.Biseyi yok hamdolsun.Huyu boyle.Annmlerde kalmiyorum zaten.Gundz oturmaya gidiyorum burnumdan getiriyo.Nefret ettim herseyden.Disari cikamiyorum.Uyku yok yemek yok biraz kafa dinlemek yok gezmek yok yok yok yok.Hamdolsun bi evladim var ama cok zor cok bunaltiyo beni.Hergun sabahlara kadar agliyorum.Bagiriyorum cocugada sinirlenip.Nasil olcak durumumuz boyle
Kimsenin cocugu boyle deil etrafimda.Herkez aa niye uyumuyo aa niye emmiyo niye huysuz isim cok zor derBebek kaç aylık acaba ?
Ayrıca küçük bebekler çok çok istisnalar hariç tüm annelerde uyku problemi mevcut bu size özel ve yavrunuza özel bir durum değil.Bunun düzene binmesi benim çocuklarımda 2 ve 3 yaşına kadar sürdü .yeme içme olayı hala yıpratıcı o ayrı !
Kimse çocukla oturmaya gidemez ki zaten ben çevremdede göremiyorum kendimde gitmedim rahatsızlıkta vermedim mesela .
:).ALLAH bagislasin.Umarim gecer bu gunler ve dedigin gibi ozleriz.geçicek arkadaşım geçicek, inan bana.
bu haftasonu kardeşim misafirimdi, onun oğlu 1,5 yaşında, benimki 2,5.
ay bizimki kuzeni geldi falan diye, 2 gün yanımıza uğramadı. bekar rahatındaydık eşimle :)
ama kardeşim çok gergindi, yemek zamanı, uyku zamanı çok ağladı benim yeğen.
yani birazcık sabret, sonra özleyeceksin.
gerçekten biz bazen darılıyoruz, diyoruz gene bizi unuttu.
hatta eşim saymış, bugün hiç anne baba demedi bu çocuk diyor, bildiğin küçük çocuğa tripleniyoruz :)
unuttu bizi diyerek.
:).ALLAH bagislasin.Umarim gecer bu gunler ve dedigin gibi ozleriz.
ben 4 cocugum olsun istiyodum ama 1le kalcaz galiba.Butum ev pislikten gecipmiyo.Daha yemek bile yok evde esim gelcek simdi yemek yok cinnet gecircemhatta bizimki bu aralar baya iyi, iki yaş sendromunu atlattık mı acaba. 2 yaş sendromundan çok çektik biz de.
neyse şu aralar diyoruz, kardeş yaşı gelmiş, anlattığınız dertleri unutmuşuz bile, baksanıza :)
ben 4 cocugum olsun istiyodum ama 1le kalcaz galiba.Butum ev pislikten gecipmiyo.Daha yemek bile yok evde esim gelcek simdi yemek yok cinnet gecircem
Ben cok ilgileniyorum surekli kucagimda.Cok savunmasizlar insanin ici gidiyo.Ama bazende tahammulu olmuyo insaninBen de hamilelikten önce 2 kardes olsunlar birbirlerini kollasınlar diyordum zor bir hamilelik ve ve bebek bakmanin zorluğunu gördükten sonra kardeş falan istemiyorum.
Allah yardımcın olsun... çok zor... seni anlayabiliyorum... insan yorgunluktan delirecek gibi oluyor.
Ama bir de şöyle düşün...
Bebişin senden daha fazla uykuya ihtiyacı var ve o da çok yorgun...
Ve kendini kötü hissediyor...
Ve derdini bi türlü anlatamiyor...
Huzurla kollarında uyuması gerekirken kusuyor beslenemiyor... hasta olduğun zamanlari düşün... ne kadar zor zamanlar geçiriyor bebişin... ve tek dayanağı tek huzur bulacağı annesi ona kızıyor... neden boyle olduğunu bile anlayamiyor.
Bebekler onlara kızıldığini tavır yapıldığını anlıyorlar. Çok zor ama bebişinize onu çok sevdiginizi soyleyin dertleşin onunla cok zorlandigınızı söyleyin ama kızmayın... Çok çaresizler anlatamiyorlar ki dertlerini kuzucuklar...
Bir de bugun avm de bir bebek gördüm. Ağlıyordu... ne annesi ne babası onunla ilgilenmiyordu.. İçim parçalandı. Annesi babası incecik kazaklarla ferah ferah dolaşırken bebisi sarip sarmalamislar kafasında yün bere üstünde yün battaniye bi de atkı.... Nasıl acıdım çocuğa anlatamam. Bi uyarayım dedim ama anne baba o kadar suratsızdı ki cesaret edemedim. Bebise allah sabır versin..
Bakamiyoki.Yarim saatten fazla ilgilenemez anlamiyo pek bebek bakmaktan.Tek diyebileceğim Allah sabır ve kolaylık versin, cidden zor çocuk büyütmek,ben bu sabah eşime sattım oğlanı, gece uyumadısabahtan 7de kalktı çok uyumuş gibi, dedim kalkın gidin yatıcam ben
Tavsiye ederim bunu, arada esin seni dinlendirsin zaten emmiyo diyosun esin de pekala mama verebilir herseyi ben yapıcam diye kendini kasma, ama eşim çalışıyo da deme o çalışıyo da sen boş mu oturuyorsun evde
Bu nedense hep böyle olur. Benimde etrafimdakiler yok gece uyuyo, yok citi cikmiyo diye sayarda sayar. Neredeyse benim bebegim bez bile kirletmiyo diceklerKimsenin cocugu boyle deil etrafimda.Herkez aa niye uyumuyo aa niye emmiyo niye huysuz isim cok zor der
Insanin daha cok psikolojisi bozuluyo.Bide genwlde oyle soyleyenlerde hic ilgilenmez bebekleriyleBu nedense hep böyle olur. Benimde etrafimdakiler yok gece uyuyo, yok citi cikmiyo diye sayarda sayar. Neredeyse benim bebegim bez bile kirletmiyo dicekler![]()
Kimsenin cocugu boyle deil etrafimda.Herkez aa niye uyumuyo aa niye emmiyo niye huysuz isim cok zor der
Ben ona bakinca icin eriyo cok sukrediyorum saglikli guzel bi yavrum var.Annelik kolay olsa cennet ayaklar altina serilmezdi.Kiskaniyolar diye dusunuyorum bu kadar cocugumla ilgilenebiliyorum herseyine kosuyorum emziren rahat uyuyan anneler gibi deilim ama ilgisizde deilim.O benim yavrum herseyim.Cok zor cok agliyorum ama gecicek ins bu gunler.Annmde beni zor buyutmus somdi oylemiyim sankiYa onlara he de geç
Çocuğun doğası sacmalamislar yani
Ne alaka ya yavrunuz küçük çok doğal inanin