- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
-
İnanın onlardan tek kurtuluş iletişimi kesmek, aksi takdirdi hak ettikleri cevabı vereyim deseniz onlarda kendilerine yakışanı yapıp daha kırıcı laflar edicek ve sizi daha çok yıpratacaklar, söyledikleriniz onları asla düşünmeye sevk etmeyecek, aksine size yaptıkları övünür halde bulacaksınız sağda soldaHaklisiniz ben de sadeleştim bi suredir yasim 33 zaten takatin kalmiyor kargasaya ama bazı vampirleri hayatindan atamiyorsun iste orda sorun oluyor
Insallah bunu bir gün basarabilirim. Sağ olun cok tesekkur ederim
Haklisiniz. Elimden geleni yapicam cok tesekkur ederimKafanızı dağıtacak birşeyler bulmalısınız. Müzik, spor, doğa. İnanın insanlardan çok daha iyi.
Bisey diyim mi nokta atışı yaptiniz bunu da yasadim maalesef....İnanın onlardan tek kurtuluş iletişimi kesmek, aksi takdirdi hak ettikleri cevabı vereyim deseniz onlarda kendilerine yakışanı yapıp daha kırıcı laflar edicek ve sizi daha çok yıpratacaklar, söyledikleriniz onları asla düşünmeye sevk etmeyecek, aksine size yaptıkları övünür halde bulacaksınız sağda solda
Dpğru söylüyorsunuz. Rabbim yardimcimiz olsun. Cevaplariniz icn cok tesekkur ederim vakit ayirdiniz sağ olunSunuda ekleyim: Benim bazen de hala bana yapilan haksizliklar geliyor. Ve en cok kendime yaptigim haksizliklar geliyor. Ve eskiden kendime "Salak. Aptal..niye böylesin". Sonra düsündüm de, sevdigim bir insan bunlari gelip bana anlatsa ona böyle seyleri söylemezdim. O andaki kafa yapisi ve ruh halinin böyle karar vermesine sebep oldugunu. Ama bundan sonra bundan ders cikartip daha saglam kararlar verebilecegini söylerdim. O yüzden kendinize olan bakis acisini degistirin. Evet haksizliga ugradik belki gereken tepkileri zamaninda vermedik, ama bundan sonra verebiliriz. Önemli olan bu. Allaha havale ettigim cok insan var. Ben kendi hayatima odaklanmayi seciyorum
Tecrübeyle sabit, alıntıdır yaşantımdanBisey diyim mi nokta atışı yaptiniz bunu da yasadim maalesef....Haklisiniz cidden
Ahh ahhh yapabilsem keske o zaman huzurum olacakTecrübeyle sabit, alıntıdır yaşantımdan
Yok saymak, duymamak, mümkünse hiç görmemek en güzeli
Odağınızı değiştirin, bu insanları kafaya takıp düşünecek kadar boş kalmayın mesela , ben hem çalışıyorum hem de çocuklarım var, okulda öğrencilerimle evde çocuklarımla ve eşimle ilgilenirken X kişinin bana söyledikleri çokta gelmiyor aklıma eee o zaman yıpratamıyor beni, geçen gün bir arkadaşımla tartışma yaşamıştık, iki gün sürdü stresi, moral bozukluğu sonra arayıp soran bir arkadaşım oldu, nasılsın diyor, vallahi çocuklar eve gelince benim başka bir şey düşünecek vaktim olmuyor dedim gülüyor arkadaşımAhh ahhh yapabilsem keske o zaman huzurum olacak
Bence odak noktaniz ve suanki cevreniz degisebildigi kadar degismeliHaklisiniz kitaplar okuyorum terapiye gidiyorum hobi edindim ama yapilan haksizliklari sindiremiyorum farketmeden bi bakiyorum uzulmusum içerlemisim
Cok bekledim sanki ama umarim dediğiniz gibi olur.Eskiden bende takiyordum sanirim.. insanlarin duyarsizliklarina, nasil bu kadar kotu olabildiklerine, nankor olabildiklerine, kiymet bilmemelerine falan filan..yeminle sonradan bi duygularim alinmis gibi duyarsizlastim bende.. sanki duygusuz gibi.. hissizlik gibi.. zamanla
Ogretiyor hayat, acele etme
Affedemeyeceğim kötülükler ve haksizliklar yaptılar ki ben de normalde affediciyimdir ama bazen olmuyor. Yoğunluk sırasinda bile farketmedeb birden aklima geliyor diyorum nasil bi cevre icine düştüm.... o sekilde kendimi uzulurken buluyorum birdenOdağınızı değiştirin, bu insanları kafaya takıp düşünecek kadar boş kalmayın mesela , ben hem çalışıyorum hem de çocuklarım var, okulda öğrencilerimle evde çocuklarımla ve eşimle ilgilenirken X kişinin bana söyledikleri çokta gelmiyor aklıma eee o zaman yıpratamıyor beni, geçen gün bir arkadaşımla tartışma yaşamıştık, iki gün sürdü stresi, moral bozukluğu sonra arayıp soran bir arkadaşım oldu, nasılsın diyor, vallahi çocuklar eve gelince benim başka bir şey düşünecek vaktim olmuyor dedim gülüyor arkadaşım
Bir de en önemlisi affedebilmek, sizi üzen, kıran insanları içinizde affedin, gitsinler sizden, aksi halde yük gibi hep aklınıza gelecek, geldikçe sinirleneceksiniz, şunu deseydim, bunu yapsaydım hayallerine dalacaksınız, affedin salın gitsinler, deneyin bunu, hafifleyeceksiniz
Bazıları deģişti ama bazıları değişemiyor. Esimin ailesi ozellikleBence odak noktaniz ve suanki cevreniz degisebildigi kadar degismeli
Hangimiz takmıyoruz ki ama sağlığınızı etkileyecek kadarda kafanızı yormayın derim unutmayın sizden daha değerli birşey yok bu dünyadaKızlar ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bilmiyorum belki benim gibi olup toparlayanlar olmustur diye yazıyorum. Çok hassas kalpliyim ve bana yapılan tüm haksızlıkları çok kafaya takıyorum. Takmadığımı sandığımda da hastalandığımda farkediyorum beni ne kadar yıprattığını. Insanlardan cok yoruldum. Iyiliklerimin karşılığında tek beklentim saygıyken hep nankörlük gördüm. Haksızlığa tahammülüm yok kimseye yapılmamalı ama bana defalarca yapıldı. Insanları önemsememeyi nasıl başarıyorsunuz kızlar? Ne olur akıl verin. Ard arda yaşadığım saģlık sorunları yüzünden anksiyetem oldu ve hepsinin özü strestenTerapiste de gidiyorum ama tam toparlıyorum derken yeni bisey ile yeniden başa dönmüş gibi çöküyorum.Çok yoruldum çok...
Zaten hassas olan bünyem yaşadıklarimdan daha cok hassaslasti ve hic biseyi kaldiramaz hale geldi. Buna cok uzuluyorum bi evladim var bana ihtiyacı olan. Zaten benim de tek dayanağim o. Evladım olmasa çoktan savrulup giderdim bu hayattan. Biraz dik durabiliyorsam evladımın bana verdiği o güç ve aramızdaki sonsuz sevgiden. Rabbim yardim etsin bilemiyorumHangimiz takmıyoruz ki ama sağlığınızı etkileyecek kadarda kafanızı yormayın derim unutmayın sizden daha değerli birşey yok bu dünyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?