Slm arkadaşlar okadar yorgunum ki anlatamam.daha öncede erkek kardeşimle ilgili konu acmistim.hergun bana gelip dertlerini anlatan kazık kadar bir adam.neyse bu kardeşim askerliğini yapı geldi.ama ne yapmak her telefonda para istemeler.ben zaten bunalmisim cicuklarla.anneme ne desemde hiç anlamıyor.degisen hicbisey yok.askerden geldiğinden beridirde şimdide iş sıkıntısı.hep onların derdi.bunlari anneme söylüyorum annecim bak bu kadar yuklenmeyin üzerime diyorum.annem anlatınca hak veriyor ama sonra hemen onun yanında oluyor.anneme artık seyrek gitmeye başladım.ogullarina okadar düşkünki resmen bana dayadı oğlunu.kazik kadar adam hergun bende.hep iş sıkıntısı para sıkıntısı.hep bunalıyor sanki benim hiç sıkıntım yok.ev aldım tasinicam eşim çok sikisiyor haliyle ama benden medet umuyorlar.hep bı beklenti.esimin ailesinden herkes bir ihtiyacınız varmı diye soruyorlar.alinacak edilecek varmı soruyorlar.almalarindan geçtim.sormalari okadar mutlu ediyor ki beni .ama benim ne annem ne babam ne kardeşim bir kere bile dönüyorlar.halada benden beklenti içindeler.hatta babam hep ev alırsanız yardım ederim diyordu yıllarca.aldigimizda benim yüzüme açık açık benden bişey bekleme dedi.zaten beklemiyorum da.insanin hicmi içi sizlamaz.arkamda kimse yok eşime karşı çok mahcup oluyorum.yapsinlar diyede beklemiyorum da ama bı kerede sorar insan.varsa yoksa oğulları.hep maddi sıkıntıları var yıllardır.buyuk oğlunun gereksiz borçlarını kapattılar.kucuk oğlunun yine öyle.sanki ben evlat degil.birde hergun bütün dertlerini sıkıntılarını insanın üstüne kusarlar.anneme gidesim gelmiyor artık.cunku nezaman gitsem stres hep açık kapatmaca ve üstüne duyduğum kazık gibi laflar.bilmiyorum ne olacak bu halim çok bunalıyorum.millet anasından babasından huzur bulur bende hep stres.hep belli etmemeye hep açıklarını kapatmaktan öle yoruldum ki.hep onları dinleyeceksin.ama onlar hicbisekilde dinlemezler.kardesim okadar hayatımı etkilediki anlatamam.aslinda bunun tek suçlusu annem.yillardir anne lütfen benim üzerinden çek artık kazık kadar adam diyorum hala anlamıyor.ne desem boş bilmiyorum birşey dediğimde suçlu ben ölüyorum yapmasaydin etmeseydin diye kazık gibi laflarida yiyiyorum hep.